Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelep
senior tag
Én ma egy Sylviával jártam így. Azt hittem, hogy sima ügy lesz, aztán alig bírtam lerázni. Pedig nem is volt 300 felett egyik statja sem. Plusz csak 35 környékén volt a szintje. Érdekes élmény volt. Amikor meg lerajtolt, igen csak össze kellett kaparnom az állam a földről. Kb 200-zal jobb a gyorsulás statom, mint neki és csak 4-5 szinttel nagyobb a profilja.
Meglepően gyorsak tudnak lenni a jól tuningolt T1-es kocsik is és nem csak a Golfok Skyline-ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest