Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelep
senior tag
Én ma egy Sylviával jártam így. Azt hittem, hogy sima ügy lesz, aztán alig bírtam lerázni. Pedig nem is volt 300 felett egyik statja sem. Plusz csak 35 környékén volt a szintje. Érdekes élmény volt. Amikor meg lerajtolt, igen csak össze kellett kaparnom az állam a földről. Kb 200-zal jobb a gyorsulás statom, mint neki és csak 4-5 szinttel nagyobb a profilja.
Meglepően gyorsak tudnak lenni a jól tuningolt T1-es kocsik is és nem csak a Golfok Skyline-ok.
Új hozzászólás Aktív témák

- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest