Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Senki sem töröl ennél jobban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
odébbb
üzenetére
Skacok.. Most tévedtem ide újra.. El sem tudom hinni.. Ha MMO, tehát folyamatos bevétele van, akkor miért kellett bezárni? Nagyon sajnálom az accountomat, és együtt érzek azzal, aki szintén elvesztette sok év gyümölcsét .. Emlékszem még a zlatyis-s boostra.. Akkor szedtem meg magam borzasztóan, de amikor lecserélték a tier rendszert, akkor a népszerűsége alább hagyott.. De el sem tudom mondani, hogy mennyire jó ébresztő volt..
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Formula-1
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Senki sem töröl ennél jobban
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest