- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
GT-R R35 Dragzilla és egy Evo IX Mr volt az enyémben
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
callmeakos
veterán
Nekem egy Chevelle SS meg egy 200 SX "Hashiriya" jutott.
All→M8
-
Simi37
őstag
Mazda RX7, Evo IX Mr
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
tupacamaru
veterán
-
LamerGyuri
senior tag
Szevasztok pilóták!
Közel másfél év után be akarok lépni játszani, aztán ez fogad:
semmi nem változott, úgy látom...A régi arcok tolják még?
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
noblem1983
senior tag
válasz LamerGyuri #20006 üzenetére
F6VN-J2FV-JHXY-JZNW ezt a kódot ha még nem aktiváltad akkor rajta. Biztos az ajándék miatt "sokan" vannak fent és ezért kapod ezt az üzenetet
-
tatabike
őstag
válasz noblem1983 #20007 üzenetére
Ja, az NFSW home oldala sem elérhető most éppen...
Meddig érvényes a kód?Megvan:
"Thank you for the 2M likes on Facebook, please enjoy the following code:
F6VN-J2FV-JHXY-JZNW
Upon redeeming the code, you will receive:
- 2000 SpeedBoost
- 2x Car Prize Packs
- 2x License Plates
- Red Flame Neon
- Bumper Sticker VinylsCode expires on Monday June 23rd 08.00 UTC."
Ezeket tényleg kapjuk? 2k boostot, meg a két kocsit és a leírt vackokat?
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
veterán
Chevrolet Camaro SS és BMW M3 E92 Grip King
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
tutuhawer
őstag
-
törölt tag
Hummel H1 Alpha-val van valakinek tapasztalat?
Most, hogy féláras, gondolkodom a vásárláson, de nem sokat látok mászkálni, bizonytalan vagyok.
Természetesen "rendőrözni" használnám, az a kedvenc játékmódom... -
tatabike
őstag
válasz remington2 #20015 üzenetére
BMW CSL 3.0 Gr. 5 az nagyon jó verda. Skillezd fel nitróval erősen, és megy mint a disznó, 100-nál nyomsz egy nitrót és pillanatok alatt 320 felett van...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
Ezt a fost. Gondoltam megnézem a neont, amit adtak, meg a rendszámtáblákat, erre beragadt az Aftermarket-be, már 10 perce azt írja, hogy várjak... nem okoz csalódást most sem a World...
-
tutuhawer
őstag
válasz tatabike #20019 üzenetére
tegnap mentem pár futamot, amikor beugrottam aktiválni az ajándékokat. Befejeztem a futamokat, mert készültem melóba, de előtte a garázsba még be akartam menni. A futam végén pont lefagytam... Jellemző
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tatabike
őstag
válasz tutuhawer #20020 üzenetére
Én most mentem pár kört. Kitaláltam, hogyan tudom hasznosítani a legjobban azt a 2k boost-ot, amit ajándékba adtak. Volt még egy kis maradékom korábbi ajándékból az egyik profilomban, fogtam és vettem egy MR2-t, nem a Petőfi Rádiót, hanem a Toyotát. 2100 az ára. Most már legalább tudom, miért szívattak annyit engem ezek a verdák, én is aláztam vele mindenkit, pedig csak 495-ös. Még a 700 overallos GTS se bírt velem.
-
tatabike
őstag
válasz eLit-MiLan #20022 üzenetére
Tudom, csak hajlamos vagyok azt hinni, hogy az én kocsim jobb... Mert én sem vagyok egy Schumacher amúgy... Szegény, még ilyen félkómásan is elverne...
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok. Chichane EU-n vagy US-n játszik valaki? Nevem CJ4567, autóim: Audi A1(gyári tuningolt), Mclaren 722 Cop Edition.
No Sana No Life
-
törölt tag
válasz eLit-MiLan #20026 üzenetére
Az nem volt a kérdésben...
-
CJ4567
nagyúr
válasz eLit-MiLan #20029 üzenetére
Amikor meglett a World fiókom, még kb. azt se tudtam mi az a Prohardver
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
-
törölt tag
A téma összefoglalóban levő "hivatalos FB oldal" asszem nem a hivatalos FB oldal... 2013 dec. 24.-én frissült utoljára..
Lehet csak én vagyok balfék, de nem találom a játék hivatalos FB oldalát... (vagy csak késő van már), valaki megmutathatná, ha tudja melyik az
Az ilyen nyomorékokat szeretném jelentgetni, mert a játékon belüli jelentés szerintem semmit nem ér... bár lehet, hogy semmilyen fórumon való jelentgetés nem ér semmit...
-
LamerGyuri
senior tag
-
törölt tag
válasz LamerGyuri #20036 üzenetére
Kibontottad az "autós kártyát" ?
-
törölt tag
Helló!Régen játszottam a World-del, de abbahagytam.Úgy tudom, temérdek mennyiségű csaló mászkál a szervereken napi szinten.(Mikor én játszottam, még egy sem volt!) Igaz-e, vagy már kezdenek eltűnni?
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
A World of Speed-et mikor lehet kipróbálni?
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
tutuhawer
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #20042 üzenetére
már lehet jelentkezni itt:
http://wos.my.com/
Egyéb info nincs, gondolom, küldik az emailt, ha lehet majd menniNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Mike Farrel
tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy nincs lehetőség a játékban arra, hogy más játékosnak eladjam az autómat vagy elajándékozzam, ne pedig a kereskedésnek adjam el?
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
Brumi˘
addikt
válasz Mike Farrel #20044 üzenetére
Nem lehet másnak adni se autót, se alkatrészt.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz Mike Farrel #20046 üzenetére
Naja, mennyi cheater nyomná tele magát verdával mi?
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
Mike Farrel
tag
Hát lehet, bár nekem ez a boostos dolog se tetszik, meg valahogy a versenyekért kapott pénz arány sem. Elég sokat kell szenvedni a dolgokért. Türelemjáték az egész. Abból meg nekem sincs nagyon sok, igaz még csak 12-es szint körül járok
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
noblem1983
senior tag
válasz Mike Farrel #20048 üzenetére
Ahhoz is nagy türelem kell, hogy belépsz a játékba, "akkor menjünk S-be". ÁÁÁ már az 5. neterror terror sorban de aztán 6.-ra csak összejön(tegnapi true story)
-
F22Reventon
tag
válasz noblem1983 #20049 üzenetére
Tisztellek benneteket, h még mindig örömöt találtok ebben a játékban! Nem is tudom miért, de visszasírom azokat az időket, amikor még az zavart, h az e46 irreálisan sokkal gyorsabb volt, mint a gallardo...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest