Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Hát srácok annyit a logdosődésről hogy az én repertoáromba nincs benne, nem tudok de nem szeretem mikor engem kennek a falba, fair játékos vagyok, amennyire lehet.
Habár tegnap előtt este az ocean wiev nevű pályán akartunk időt javytani Ady barátommal, multiba, és igen elgurult a gyógyszer amikor betévedtt valaki, soha nem ramolok de akkor olya verekedést rendeztünk , hogy öröm volt nézni, volt 1 caterhamos gyerek jol ment de zavart szegény ezért hogy lépjen ki a lobby ból , felkentem a falra párszor de nem vette a lapot. Aztán megérkezett egy f1 csak lestünk a barátommal, erre a mocsok rögtön azzal kezdte, hogy felkente ady-t a falra, én szemét megfordultam és szemből pofán vágtam de rendesen.
2 dik futamban sikerült csak simán nitro+juger társaságában megtámasztani vele a falat , igy megint elvérzett szegény.
3. futam megint szarul rajtolok de látom logdösi a kis caterhamos gyereket, na nitro ready nitro yugger , megint bebetonoztam.
4. be ady val baszakodott az fordult meg s vágta pofán. 5. futam ba ő kart pofán vágni minket de nem sikerült.jól elvoltunk, szemétládák voltunk.
Új hozzászólás Aktív témák

- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest