Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Nekem van egy Shelby-m, elég jó, csak kissé ideges a kormányzása, hirtelen reagál. Meg ahhoz képest, hogy mekkora segge van, elég nehezen indul meg a hátulja, pl. egy sarkon befordulásnál. Én szeretem.
Desmond, nem kell oda ultra. Ma a B-s Fairlady-vel szívattam egy R8 Ultra idióta németet. Nem tudta vezetni...
Amúgy gáz, szinte egész nap játszottam, egy, azaz 1db alkatrészt sem adott, de még Aftermarket cuccokat se...
Új hozzászólás Aktív témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Opel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest