Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Itt is megosztanám
Szomorú ámbár nem meglepő dologra jutattam az imént.
A lenti képen található 4 verdám amit anno boostért vettem. Mindegyikben az a közös hogy kebutították. Ezek közül a legnyílvánvalóbb a 911 GT3 RS. Aki régóta játszik az tudja mekkora szenzáció volt amikor bekerült nem volt ellenfele. Többek közt én is ezért vettem meg, a hab a tortán hogy még tetszett is. Ám most az lett a sorsa hogy annyira lebutult hogy az egykori number1 autóból egy középszerű izé lett, árnyéka korábbi önmagának.
De említést érdemel az RTRX is, amelyen tegnap döbbentem le. Látható hogy full ultra partokkal van megpakolva, mégis nem tudtam legyőzni egy Pro/ultra vegyesvágott partokkal ellátott Nismot ami a pofátlanság ne továbbja. Az már csak a jéghegy csúcsa hogy nitróval egyenesben nem tudok megelőzni egy Cinquét. Az MR2 meg az RX8 már csak amolyan dísznek van....
Kérdem én: MIÉRT JÓ EZ? Azért hogy vegyem újra meg újra a búsztos kocsikat? Egy nagy faszt. Ettől én nem fogok költeni csak azért mert ez van, inkább elállok ettől mert tudom mi lesz a sorsa a kocsinak egy idő után...
Szánalmas.....
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest