Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Senki sem töröl ennél jobban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
pincehely
üzenetére
" Meg fogsz lepődni, hogy mennyivel, de mennyivel szebb az NFS. "
az alap gémeket nézzük, vagy számít a módosítás is.
mert ugyebár Gridben egykis heggesztéssel kikapcsolható az a fura "homályos" kinézet.
ezekután tűéles lesz a kép....
de ha az alapjátékot vesszük szem elé, akkor részben egyetértek veled!
apropó, én baromira hiányoltam Shiftből a Túraautókat
.....vagyis a jobbanmondva a 4 ajtós verdákat...lehet sokat nem értünk volna vele, de ha visszaemlékszünk pl 3-4 részen keresztül kísérte az NFS-t a Lexus IS.. -
fagy53
nagyúr
válasz
pincehely
üzenetére
Ő is ezt írta!
Szebb, de szerintem csak azért, mert élénkebbek a színei. A vezethetőség hasonló, a driftet kivéve, a tuningolhatóság meg egyértelműen a SHIFT-et hozza ki győztesnek. A játékmenet karrierépítése, elismerések stb szerintem megint a SHIFT győzelmét hozzák. Nálam a SHIFT a GRiD előtt végez, persze mindkettőt meg lehet unni, de idővel felmelegítve egyik sem rossz! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.....vagyis a jobbanmondva a 4 ajtós verdákat...lehet sokat nem értünk volna vele, de ha visszaemlékszünk pl 3-4 részen keresztül kísérte az NFS-t a Lexus IS..
Szebb, de szerintem csak azért, mert élénkebbek a színei. A vezethetőség hasonló, a driftet kivéve, a tuningolhatóság meg egyértelműen a SHIFT-et hozza ki győztesnek. A játékmenet karrierépítése, elismerések stb szerintem megint a SHIFT győzelmét hozzák. Nálam a SHIFT a GRiD előtt végez, persze mindkettőt meg lehet unni, de idővel felmelegítve egyik sem rossz!