Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
Elsőre tök megörültem, végre egy NFS a PU után amiben van fizika...de kiderült hogy nincs új a nap alatt, még ha a Slightly Mad Studios is csinálta. Bill-ről katasztrófa! Egyszerűen irányíthatatlan és élvezhetetlen!!! Miért nem lehet megcsinálni úgy mint a PU-t??? Tudom, vegyek kormányt, de könyörgöm, a PUban miért lehetett megcsinálni, hogy bill-ről is hasonlóan jól lehesenn irányítani...és az sem volt kevésbé sim, mint ez...mert hát, ez sem az, nagyon nem, csak próbál annak látszódni. Nem tudom kormánnyal milyen, biztos jó, de már úgy el vette a kedvem, hogy nincs kedvem kormányt venni, pedig eddig tervezgettem. Erről ennyit...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anime filmek és sorozatok
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
Üzleti előfizetők hirdetései
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest