- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- OLED TV topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
Makaveli #7277 üzenetére
De az elején még nem érdemes lecserélni izomra, mert nincs elég pénzed tuningolni, nem? Az a gáz az elején, ha veszek új kocsit, arra szinte minden pénzem rámegy. Ti szoktatok még pluszba csinálni versenyeket? Tehát kész a versenynap, lenyomtátok, és még utána, hogy legyen elég pénz, mert ha kilépsz a versenynapból, kapsz egy újat ugye, de ha bárhova mész utána versenyezni a legújabb versenynapnak megfelelően erősebb ellenfelek lesznek.
Ahhaa, de megnéztem a Charger és a Chevelle statját, és a Chevelle nekem jobbnak tűnt, de akkor elnézhettem... De Charger alapon tud verni tuningolt Cobaltot, S3at, ilyeneket? Mert pénzem nincs nagyon rá tuningolni. Vagy mit érdemes rá venni, amitől ki tudja használni az erejét?
Ezt nem akartam kérdeni, de asszem kénytelen leszek: Mikor érdemes kocsit váltani? Magamtól akartam rájönni, de úgy látszik, elakadtam a játékban.t1: és te mit csináltál??
Ja és tudna vki tanácsot adni, hogy hogyan lehet a helyzetemet megoldani:
Impreza (hajsza) jó gumikkal, Chevelle (gyorsulás) semmi tuning, és 2000dollárom van, versenyt nem tudok nyerni, mert lenyomnak. Valami ötlet, vagy csak az újrakezdés marad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest