- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen házat vegyek?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- OLED monitor topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

icons addikt válasz  Makaveli

üzenetére Makaveli

üzenetéreNagyon köszönöm a bő választ, igen, nagyon sokat segítettél! 
 Tehát a lóerők itt sem teljesen reálisak, ezt néztem is, hogy egy picit érdekes, hogy egyenesben egy 260LEs autóval nem maradok le a 450lovas Chevelle-től... És egyébként sem maradok le tőle sehol... Tehát fejleszteni akkor érdemes autót, ha érzem, hogy gyenge, addig nem igazán, mert nagy eséllyel le tudok verni valamivel erősebb autókat is.
 És itt is az ellenfelek tőlem függően fejlődnek, tehát ha én berakok vmit az autómba, akkor ők is beraknak valamit, mint ahogy eddig volt, vagy tőlem függetlenül lépnek előre ők is?
 RX-7es híres driftautó, de ez érdekes, mivel a valóságban inkább Silviával mennek azért szerintem.
 Azért fellételeztem, hogy azok nem gyorsulnak olyan jól, mert a gyorsulás adatuk elég gánya... De gondolom ezt a leszorítóerővel jól lehet növelni, vagy jobb gumikkal, futóművel (vagy ahogy itt nevezik).
 Hátsó kerék = drift?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest