Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Sajna kifutottam a mod időből:
A gyors fejlesztés / teljesítmény csomag az mire jó? Az egyedi tuninghoz mennyi köze van? Tehát tudom az autót egyedi tuningolni, aztán átmegyek, és itt is tudok venni vmit, ami hozzáadódik? Vagy vagy ez, vagy egyedi tuning?
Merthogy ha én rakom bele a cuccokat, az úgy 2* jobban megéri... Úgyh gondolom csak nem értem a lényegét, mert ennek így nemsok értelme van...Az előbbi hszemre: Asszem rájöttem, mikor érdemes új autót venni, mivel egy Impreza 29e, hogy a Cobaltom úgy tudjon menni, mint az, ahhoz rá kell költenem úgy kb 40e-t, tehát érdemes lenne cserélni. Csakhogy merül fel a kérdés: ha lecserélem most őt egy erősebb autóra, akkor mérten is kapok ellenfeleket? Bár ha jól tudom, nem, azok ugye adottak minden versenynapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kompakt vízhűtés
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest