Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
highra raktam mindent, akkorsem

Ha jól sejtem a drag-nal valaki jelezne h. mikor indulhatok? Mert így elég vicces eltalálni h. mikor is kéne váltanom 1esbe
Nah majd tavasszal úgyis cserélem a vga-t, most nincs rá kesh, majd akkor fullban lenyomom, addig kibírom így...
Hanggal akkor az alaplapra integrált creativos gond lesz... pl. a Tomb Raider Legendnél is gond van, más kapásból nem jut eszembe...
-
-
Sirandrish
legenda
nem rossz amugy a game csak nekem nem jön be.
AMugy az miért van hogy 1024*768on minden maxon 4AA-val 20-30FPSel megy
640*480 minden low szürő nélkül 50-60
de ami még durvább hogy igy is ugy is akad a game...40FPS-nél akad a game..és 4AA-val flyamatosabb mint nélküle,...ezeket én nem értem. -
Sirandrish
legenda
nekem van de mivel mindenki csak szidja igy inkább kihagyom...
egyébként az eddigi részekhez képest bztos előrelépés lesz a törés de akkor...az SRS-be már jónéhány éve volt...az se volt nagy show de irdatlanul drága volt a javitás ugyhogy rákényszerültél arra hogy jól vezess..az NFS-nél meg? palánknak használod a kocsikat a kanyarba aztán király vagy... -
Sirandrish
legenda
nekem az MW-vel szemben pont a rendőrök miatt tetszett jobban...az MW_ben a felétől már szinte nem lehetett ugy lefutni egy versenyt hogy ne jöjjenek a zsaruk...nagyon unalmas volt egy idő uán hogy vége a versenynek de még félóráig menekülni kell...mondjuk izlések és pofonok

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de még mdiidg nemtudom annak az oldalank a cimé ahol az a demo van ami a fentebb linkelt Hszben voolt leirva hogy lesz..