- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
hector faub #6060 üzenetére
3.5Gb-os processzor? Vmivel nagyon nem vagy tisztában.
-
athomi
veterán
Páran kritizálták, hogy csak 40-el lehet nem túl éles kanyarokat venni. Nekik megoldás lehet, ha a kilóméter órát átteszik metrikusba.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4749 üzenetére
Nekik megéri ezeket a játékokat gyorsan összecsapni, tudatosan csinálják, nagy pénz van benne, a minőség meg őket nem érdekli, nem ők játszanak majd vele.
A közeljövőben ugyanez a tendencia fog folytatódni...
-
athomi
veterán
A Drag borzalmas! Vki próbálta már a Drift-et? Tapasztalat?
Különben egy arcade játéknál mindegy mennyivel tudsz driftelni (vagy kanyart venni), nem kell ragaszkodnia görcsösen a valósághoz, csak legyen élvezetes. Hát ez a játék nem az. Valahogy a versenyeken csak görcsölök mindenen.
A Carbont végigtoltam, utólag nem tudom miért, de még azt is jobban élveztem mint ezt. -
athomi
veterán
válasz
atm*RefeeZ #4570 üzenetére
1. Nézd meg mennyi az fps-ed
2. sokszor leírtuk, hogy az akadozás érzését az autó állandó rázkódása idézi elő -
athomi
veterán
Hát ennél rosszabb menüt még nem csinált az EA semmiben.
Ahol a versenyhelyeket választom az borzalmasan átláthatatlan.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4509 üzenetére
Én azért észrevettem itt is mikor leesett 25-re az fps-em. Persze tényleg elég idegesítő az a folyamatos rezgés, mert tényleg kicsit akadozós érzetet ad. Én azért Crysis-ban is érzem a 40 és a 25 között a különbséget.
-
athomi
veterán
Óóó, el is felejtettem az UT3-at.
Egyelőre csak a német cenzúrázott verzió van, én inkább megvárom míg megjelenik nálunk, az már cenzúramentes lesz.Rzoli89: Hát kinek mi tetszik. Lehet felrakod, elindítod és az év játékával találod szembe magadat.
Nem olyan szörnyű, csak egyszerűen sztem nem jó.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4501 üzenetére
Nem akad az csak ilyen hülye zötykölődés van benne és amiatt úgy érzed akadozik. 4xAA-t meg a VGA-dal már nem kell használni új játékokban...
Más: World Detail nem tudom miért csak Low és High beállítással van.
Hiányolom a Mediumot. Elég nagy a difi a kettő között FPS szempontjából.
-
athomi
veterán
Voltam játszani barátomnál és egy biztos: Ezért a játékért biztosan nem fogok pénzt kiadni!
Nem tudom most mikor kint a Crysis és Cod4 kinek fog hiányozni ez a játék. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4126 üzenetére
Ahhoz képest milyen szar, nagyon leköt téged!
Mindenkinek: Kicsit tényleg sok az off, nem kell leírni olyankat, hogy elmegyek aludni és a hozzá hasonló szakmai hozzászólásokat.
-
athomi
veterán
válasz
::Trunks:: #3984 üzenetére
Vazee, úgy megy egy 2400XT-vel, mint egy 7900GS-el. Sőt, még jobban is!
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3981 üzenetére
Micsoda megfigyelés.
A játékban jó nagy köröket kell megtenni, a rendőrök pedig piszok gyorsak és agresszívak. Meg kell velük dolgozni rendesen, hogy ne lökjeneki ki.Amúgy a grafika sem rossz, de a háttér és ami köztem van (mintha a semmi lenne köztem és a háttér között) az vmi borzalmas.
Off: off! -
athomi
veterán
Én is figyeltem, hogy bukfencel tizet, de az ablak mégsem törik be, és össze sem nyomódik az autó. Persze ott feljebb lehet Kristian bevágott hosszas irományában olvasni, miszerint a PC ezt már nem bírta volna el.
küldjed te is ezzel
full garfikán ez tényleg megy gond nélkül..nem 15Fps-el -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3914 üzenetére
priviben lehet folytatni!
-
athomi
veterán
válasz
::Trunks:: #3908 üzenetére
Na ezt publikussá tehetnéd majd, mert ez engem is érdekelne.
Amúgy az FPS értéket a FRAPS nevű programmal nézheted. Netről letölthető, pár MB. Csak el kell indítani és letenni tálcára, a játékban pedig vmelyik sarokban ki fogja írni az értékeket. -
athomi
veterán
válasz
Kareszovics #3902 üzenetére
Neked azért is lehet kevesebb FPS-ed, mert a Golden Sample alacsonyabb órajeleken jár, mint az én 7900GS-em (540/1500Mhz).
-
athomi
veterán
válasz
Kareszovics #3902 üzenetére
169.02-eset, mert ez Crysis-ra optimalizált.
Amúgy nagyon sokan panaszkodnak a gépigényre...legalább is a 7xxx szériás nvidiások.
A Carbon is sokkal jobban ment ati-n és úgy néz ki ez is jobban megy velük.Mondjuk volt itt olyan aki azt mondta, hogy 1280x1024-ben maxon teljesen jól simán futott! Aztán kiderült, hogy 15FPS volt az a sima.
Ha kidobnának egy NFS PS drivert nem tenném fel, mert a Crysis-ra gyúrok és hát nagyjából egyszerre jelennek meg...a két játék meg össze nem hasonlítható.
Egyszer-kétszer tényleg elég leírnia egy embernek ugyanazt a kritikát. Mindenki megérti elsőre is.
-
athomi
veterán
válasz
.:Kristian:. #3850 üzenetére
"Összességében
… a ProStreet minden hibájától függetlenül minden idők legjobb NFS-e."
Na majd ha kijön a teljes meglátjuk...amúgy így legyen.Xbox360-on nem számít egy nagy játéknak, a konzolosok szerint ennél sokkal jobb játékok is vannak! Autósban is!
Amúgy állítólag PC-n rosszab az irányítás mint Xbox360-on. -
athomi
veterán
válasz
.:Kristian:. #3853 üzenetére
Nálam rosszabbul fut a játék, mint egy Crysis...azért ez durva...
-
athomi
veterán
válasz
.:Kristian:. #3816 üzenetére
kezd a játék hasonlítani arra a truckos orosz játékra
...hogy is hívták?
-
athomi
veterán
válasz
.:Kristian:. #3808 üzenetére
Ha mennél tovább és kiesnél a pályáról az jobb lenne? Ezt vhogy meg kellett oldani...lehetett volna még úgy, ha messzire mész akkor kitesz vissza a pályára.
-
athomi
veterán
Érdekes, hogy csak minimum rendszerkövetelményt mertek megadni a readme file-ban!
-
athomi
veterán
4200+ X2, 2x1Gb 800Mhz, 7900GS (540/1500Mhz)
1024x768, 0xAA, 4xAF,
World Detail: High
World Lightning: ON
World Shadows: Med
World FX: Med
Car Detail: Med
Car Effect: Low
Car Damage: High
Smoke: OffSivatagos pálya startól a célig:
Min: 17
Max: 39
AVG: 25.571Nekem ez így nem túl élvezhető...
Videókártya tuning után (555/1600Mhz) kaptam +1FPS-t. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3709 üzenetére
borulás=totaled
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3658 üzenetére
"1. lehetett tesztelni a kocsit versenyen kivül."
Ezt baromi egyszerű megoldani. Csinálnak vmi teszt menüpontot, ahonnan egy versenypályára ugrasz és tesztelheted az autód.
Fraps eredményt azóta is várom vmelyik 7600GST, GT tulajtól, akinek 1280x1024-ben fullon megy a játék gond nélkül.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3655 üzenetére
Engem nem nagyon érdekel, hogy lesz e benne szabad kóborlás. Semmivel nem lett volna jobb, ha megint egy Carbon-ban szintű, unalmas pályán lehetne szabadon kóborolni.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3650 üzenetére
igen azt is láttam....pedig az már a szemnek egy gyorsan pörgő diavetítés és minden csak nem élvezhető
amúgy lehet bennem a hiba és túl nagyok az igényeim... -
athomi
veterán
válasz
NaNorbert #3594 üzenetére
Nem vagyunk gonoszak! 2 percenként nem lehet beírni, hogy vki találkozzon már veled Bivalyröcsögén vagy hol a nyavajában! A fórumban reggel óta kb. 100x be lett linkelve letöltési oldalak! Fogod, rányomsz az egyikre, lehajtod a kicsi buksid a párnádra és mire reggel felkelsz kb. 10x lejön!
Bocsi az off-ért mindenkitől! -
athomi
veterán
Milyen konfigod van?
NaNorbert: Fejezd már be ezt a 2 percenkénti kéregetőzést/offolást! Szar a demo, érd be ezzel a komoly élménybeszámolóval! Ha a teljest kérnéd megérteném. Nekem az 1 megás nettel 132kb-al lejött 2 óra alatt.
megj.: Tőlem se kérd, mert én az ország keleti részén! -
athomi
veterán
Normális jelenség, hogy 1280x1024-ben jobban ment a játék, mint 1024x768-as felbontásban?
Amúgy egy 7900GS-el, 2GB rammal és egy X2-es procival 800x600-ban low beállításokon lehet élvezhetően játszani! Kicsit ez erős... -
athomi
veterán
válasz
Kareszovics #3553 üzenetére
Most vmi nálad és nálam nem jó, mert én is hasonlóan rossz eredménykeet kapok, vagy egy-két ember benézett vmit. Miénknél gyengébb géppel kaptak magasabb beállításokon hasonló eredményeket.
-
athomi
veterán
válasz
LordAxwell #3498 üzenetére
Nálad sem jó a helyzet?
-
athomi
veterán
Kb. 200-300hsz-ás óta ez megy.
Elég megosztottak a vélemények. Nagyobb arányban lévőknek nem tetszik, egy-két ember egyenesen faszának tartja (elenyészően kevesen), sokaknak pedig tetszik (nem igazán értem mitől
).
Nekem sem tetszik, de a teljesnek adok még egy esélyt. Tessék visszaolvasni.Autós játéknak elmegy, mert PC-n sokkal jobbat nem találsz ebben a műfajban, de ha nincs sok időd játékra, akkor ne fecséreld rá az időd...ennél találsz sokkal jobb játékokat is...
-
athomi
veterán
válasz
(Kolombusz) #3392 üzenetére
A körversenyt én is megnyertem elsőre 20FPS-el.
-
athomi
veterán
Látom eléggé megoszlanak a vélemények. Sztem nem a legroszabb rész, de attól, hogy van egy-két újítás benne és mert ma jött ki még messze nem ájulok el. Aki tudja még milyen egy jó autós játék az azt teszi 30 perc játékidő után mint én: UNINSTALL.
Azzel meg hogy ez egy demo ne gyertek...a demoval nem megutáltatni kell a játékot, hanem megszerettetni, felkelteni az érdeklődést...Prof01: Ne nehogy már...10/9, ehh...
-
athomi
veterán
Akárhogy állítgatom a grafikát, akkor is borzalmas FPS értékeket mérek...
Nem tudom mi lehet a baj.
Amúgy egyre inkább nem tetszik a game, vagy egy pár futam alatt meguntam. -
athomi
veterán
Újabb negítív észrevétel:
Miután totálkárosra törtük az autónkat végig kell nézni egy hosszú bukfencsorozatot. Elsőre persze érdekes, meg talán másodszorra is, de sokadjára már unalmas. Autómatikusan nyomom az ESC-et, persze hogy nem történik semmi. Végig kell nézni, persze az ESC lenyomásakor egy pillanatra megakad a kép, mintha történne vmi, de csalódnunk kell, semmi nem történik. Aztán rányomok a restart-ra...persze hogy nem ugrik a rajtvonalra. Kilép vmi menübe, majd ismét tölt egy kicsit. Aztán végre indul a verseny, de előtte végigmutogatja az autókat, ahol ismét hiába nyomkodjuk az ESC billentyűt.
Ezt persze könnyen ki lehet javítani és az is elképzelhető, hogy csak a demoban kell végignéznünk. Remélhetőleg a teljes játékban ilyen már nem lesz.Hogy jót is mondjak:
A grafika jól sikerült, de egy sikeres játékhoz kevés... -
athomi
veterán
válasz
Winner_hun #3164 üzenetére
Erről a driverről elég vegyesek voltak a tapasztalatok. Nem hiszem, hogy egy 7900GS-en hozna vmit a 169.02-eshez képest.
-
athomi
veterán
Az árnyék a kocsi alatt rettentően érdekes és érthetetlen, a kipufogó a levegőben, a jobb hátsó lámpa egy része átlátszó, a csomagtartó is furán áll. Másik szemszögből a visszapillantó tükör a levegőben állt, nem kapcsolódott hozzá az autóhoz. Bravo!
-
athomi
veterán
válasz
Manitou #3152 üzenetére
Ugyanazon beállításokon mint nálad!
Frames: 2730
Time (ms): 138708
Min: 13
Max: 32
AVG: 19,682Ez így sztem vicces...AVG 19.7FPS.
Hozzáteszem amiatt a játék miatt nem fogok nekiállni drivereket cserélgetni...
Winner_hun: Magasabb felbontásban ugyanazon beállításokon sokkal jobb értékeket kapsz.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3146 üzenetére
Nem akad az, hanem szándékosan ilyen a játék! Figyeltem én is, hogy 35FPS-nél is van egy ilyen furcsa érzés, de ha megfigyeled szándékosan előidézett.
-
athomi
veterán
válasz
Manitou #3134 üzenetére
Jesszusom, én nagyjából medium beállításokon sokkal kevesebb FPS-t kapok egy 7900GS-el, mint te egy 7600GST-vel High-on! Akkor nálam vmi nagyon nagy galiba van.
Én jelenleg a 169.02-es Drivert használom a Crysis miatt. Te melyik drivert használod?Jött már ki NFS videókártya Driver?
-
athomi
veterán
Ez a 7-es szériás Nvidiákkal már megint játszhatatlan! Kicsit a Carbon jut eszembe. Ott is az ati-k szárnyaltak, az nvidia meg csúfosan szerepelt. Ilyen beállítások mellett olyan élvezhetetlen 22Fps-el játszottam!
Vagy csak nálam megy ilyen borzalmasan? Ha vki hasonló konfiggal rendelkezne, akkor megoszhatná velem tapasztalatait! -
athomi
veterán
Kezdem érteni miért adták ilyen nyögvenyelősen ide nekünk ezt a DEMO-t!
-
athomi
veterán
Na mostmár ne arról írjatok légyszi, hogy kinek hány kb-al jön lefele hanem arról, hogy kinek hogy megy! Sajna én csak reggel próbálom már ki, addig meg írjátok a véleményket, tapasztalatokat a játékkal kapcsolatban!
-
athomi
veterán
Hogy lehet megcsinálni, hogy ilyen progikkal szedjétek?
-
athomi
veterán
Ha vki tud olyan helyet ahonna jön rendesen, akkor azt ne titkolja! Köszönjük!
-
athomi
veterán
töltök 30kb-al és lassul
szóval nem kamu...elindult! -
athomi
veterán
Nekem ismerősöm azt mondja már leszete amcsi oldalról. Létezhet?
Bulldozer99: Vmit benéztél sztem.
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
válasz
.:Kristian:. #2529 üzenetére
Gyanakvásra az ad okot, hogy eddig nem jött. Általában délutánra már kint szoktak lenni. Majd jön amikor jön...
-
athomi
veterán
válasz
szacsee #2503 üzenetére
Tök mindegy milyen a VGA-d, mert a teszt szerint az XP már nem elégséges a játékhoz. Ez komoly! Röhej....
Amúgy elmondtuk többször, hogy nem útmutató a teszt, bár a VGA-dat tényleg nem hiába pontozza ennyire le..: Kristian:. Már volt, de minél többször látjuk annál jobb.
Csak aztán ne legyen kellemetlen meglepetés...
-
athomi
veterán
válasz
(Kolombusz) #2357 üzenetére
Épp ezt akartam mondani, hogy a NFS-ben nem nagyon függ össze a vezetés a hanggal.
-
athomi
veterán
még semmi
-
athomi
veterán
válasz
LordAxwell #2203 üzenetére
kicket neki! vagy nem is, inkább bann-t neki!
most hajnal 3-kor lesz hivatalosan elérhető a demo?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GTA VI
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest