Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
Makaveli
üzenetére
De az elején még nem érdemes lecserélni izomra, mert nincs elég pénzed tuningolni, nem? Az a gáz az elején, ha veszek új kocsit, arra szinte minden pénzem rámegy. Ti szoktatok még pluszba csinálni versenyeket? Tehát kész a versenynap, lenyomtátok, és még utána, hogy legyen elég pénz, mert ha kilépsz a versenynapból, kapsz egy újat ugye, de ha bárhova mész utána versenyezni a legújabb versenynapnak megfelelően erősebb ellenfelek lesznek.
Ahhaa, de megnéztem a Charger és a Chevelle statját, és a Chevelle nekem jobbnak tűnt, de akkor elnézhettem... De Charger alapon tud verni tuningolt Cobaltot, S3at, ilyeneket? Mert pénzem nincs nagyon rá tuningolni. Vagy mit érdemes rá venni, amitől ki tudja használni az erejét?
Ezt nem akartam kérdeni, de asszem kénytelen leszek: Mikor érdemes kocsit váltani? Magamtól akartam rájönni, de úgy látszik, elakadtam a játékban.t1: és te mit csináltál??
Ja és tudna vki tanácsot adni, hogy hogyan lehet a helyzetemet megoldani:
Impreza (hajsza) jó gumikkal, Chevelle (gyorsulás) semmi tuning, és 2000dollárom van, versenyt nem tudok nyerni, mert lenyomnak. Valami ötlet, vagy csak az újrakezdés marad?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest