Új hozzászólás Aktív témák
-
Suty01
csendes tag
válasz
ChromeX #8305 üzenetére
Okés, majd +próbálom.
Lehet olyan h ez a tetves játék nem kezeli le normálisan a billentyűzete és néha magátől elkezd húzni a kormány balra? Néha kissé, néha meg nagyon!
Gombok nincsenek beakadva és már próbáltam más beállítással is.
Ha újraindítom a játékok akkor néha megjavul. De van hogy csak 1-2 nap múlva.
Elég idegesítő főleg gyorsulásnál, mer a többinél még csak-csak.Hogy a faszomba van ez? Vki?
-
$mith
tag
válasz
ChromeX #8302 üzenetére
Nekem nem lenne semmi bajom ha NEM menne a játék a gépemen... de tényleg... csak akkor nem kell beírni a minimum igényekhez hogy 512MB RAM meg ilyen f***ságok hanem normálisan kéne optimalizáni a játékot... A COD4-et miért 'merték' optimalizálni? Fura módon az NEM akad, pedig nem minimumon játszok vele... Most beszéltem haverommal msn-en XBOX-on is akadozik szóval tényleg nem tudom mit vártam... Na mind1 egy játékkal kevesebb... Nem szeretnék vitatkozni senkivel, szóval vita lezárva, leírtam az érveimet és kész... Ezek után amúgy maximálisan igazat adok neked
, de akkor sem a GS-hibája, mert 7300GT-vel is megy a játék (másik haveromnál).
-
darnellsmith
senior tag
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ChromeX #7835 üzenetére
Thx a tippet ha lesz idöm párat visszaolvasok. Pár ezret má nem bocs. Ha ennyit kell olvasnom inkább hagyom a fenébe annyira nem jo. De egy kis olvasást még talán megér. Idegeskedés meg idöelbaszás volt eredménytelenül. Az összes kocsit meg ugye nem vehetem meg egyenként hogy megnézzem meikkel megy jobban.
napoleon2323: Ez viszont jo ötlet majd megprobálom, még nem álltam neki lenyomni a drift királyt.
Itt egyesek ugy tolják hogy szégyenlem magam mellettük. Amikor látom hogy miket érnek el kétkerekezésben meg másban csak nézek. Én meg azt hittem hogy jol tolom azért mert elsöre általában megvan az összes verseny pl dragböl és mindig messze lehagyom az ellent.Vki amugy irta vhol ebben a topicban hogy ö hogyan tuningolta(keréknyomás stb) a kocsit a jo drift érdekében. Azt is kiprobáltam de nem segitett. Vagyis lényegesen nem.
-
DeltaPower
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest