Hirdetés
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
Makaveli
üzenetére
Hát én azt hiszem, kezdem újra a játékot... Van egy Imprezam, jobb gumik vannak rajta, meg van egy Chevelle-m, ami full alap, csak leszorítóerő, meg ilyenek vannak növelve... Namost ehhez van 7000dollárom, és versenyt egyet se tudok nyerni, mivel a Chevelle úgy kikap, hogy olyat ritkán látni, az Imprezat pedig egyenesben nem kicsit állva hagyják, és kanyarban is gyorsabbak szerintem... Túl hamar váltottam kocsit, és dobtam ki a régi, jól tuningolt darabokat...
Úgy gondoltam, hogy úgy van, hogyha alap kocsival mész ki (semmilyen teljeítménytuning), akkor ők is ahhoz igazodnak, és nem tuningolják nagyon, ha pedig kimegyek valami tuningolt szuperautóval, akkor ők is tuningolttal jönnek ellenem. De nem így van, meg van határozva, mikor kik jönnek ellened, a fejlettségedtől függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest