- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makaveli
senior tag
1. kérdésedre a válaszom: Egy ideig nem származik hátrányod abból, hogy erősseb kocsid van. Nem fogsz ugyanolyan erősségű kocsikat kapni ellenfélként. De nyugodj meg. Ha nekem majd, "csak" 654 lóerős kocsid lesz, akkor is le fogod nyomni Hajszában a 925 lóerős Lancer EVI IX-et.
2. kérdésedre a válaszom: Igen, csak akkor. Illetve, ha mondjuk a Hajsza kocsidra csinálsz egy másik tervrajzot/blueprint-et. Ami nem hajsza tervrajz, hanem drift tervrajz. De én inkább ajánlom egy RX-7-est, vagy egy RX-8-ast!
3. kérdésedre a válaszom: Teljesen igazad van a feltételezésben. Egyben viszont nem. Az izomautók nagyon jól gyorsulnak. Én, láthatod nagyon szeretem a Charger R/T-met. Mindenkit lenyomtam vele anno, mikor még játszottam. Tehát azok 2in1 kocsik. Nem úgy, mint az Impreza, vagy bármelyik erős Hátsó kerekes. Hajszára jók még a japán csodák is!
Remélem segíthettem!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest