Hirdetés
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Meglepetés: az ARM is belép az NVIDIA titkos klubjába
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Alaplap javítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
És annyi az egész, hogy jó kerékmelegítés, aztán jó indulás, és nyomom a gázt + nitrót is egyesben. Kipróbáltam. SEMMI!!!!!
Ez meg miért van??? Nem éééértem, mindent a beállításaid szerint csináltam...Egyébként a kocsi orra alapból a földön van szinte, nem lehet, hogy ezért nem tudja emelni? ILYEN NINCS, mondanám, hogy csinálok videót, de minek??
Ha valakinek van még AKÁRMILYEN ötlete, plz szóljon...NAEZAZ, nekem ezzel az autóval 7.63 volt a legjobb, tehát nem egy lassú darab...
-
icons
addikt
Na, thx! Akkor megpróbálom ezt!
Már kezd kurvára elegem lenni, hogy nem megy, márpedig elvileg tök egyszerű... Most tartok ott, hogy le akarom verni a gyorsulás királyt (20%nál tartok), és eddig nem kellett csinálnom kétkerekezést, mert volt a gyorsulásból elég pontom, de ez a p*cs beadott egy olyan napot, ahol csak 1 db kétkerekezés van, így nehezen tudom megúszni...
Egyébként a vége felé mennyi nektek a negyed és a félmérföledes idő?
Fékekkel eddig sem törődtem
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 29WL500-B ultraWide gamer monitor leárazás!!! AkciÓÓ!
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7X4MG/A ) Éjfekete - 100% akku - Garancia
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest