- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gamescom 2025: Tandem OLED monitorok az ASUS-tól
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
És annyi az egész, hogy jó kerékmelegítés, aztán jó indulás, és nyomom a gázt + nitrót is egyesben. Kipróbáltam. SEMMI!!!!!
Ez meg miért van??? Nem éééértem, mindent a beállításaid szerint csináltam...Egyébként a kocsi orra alapból a földön van szinte, nem lehet, hogy ezért nem tudja emelni? ILYEN NINCS, mondanám, hogy csinálok videót, de minek??
Ha valakinek van még AKÁRMILYEN ötlete, plz szóljon...NAEZAZ, nekem ezzel az autóval 7.63 volt a legjobb, tehát nem egy lassú darab...
-
icons
addikt
Na, thx! Akkor megpróbálom ezt!
Már kezd kurvára elegem lenni, hogy nem megy, márpedig elvileg tök egyszerű... Most tartok ott, hogy le akarom verni a gyorsulás királyt (20%nál tartok), és eddig nem kellett csinálnom kétkerekezést, mert volt a gyorsulásból elég pontom, de ez a p*cs beadott egy olyan napot, ahol csak 1 db kétkerekezés van, így nehezen tudom megúszni...
Egyébként a vége felé mennyi nektek a negyed és a félmérföledes idő?
Fékekkel eddig sem törődtem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3199, 96% Akkumulátor
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest