Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
És annyi az egész, hogy jó kerékmelegítés, aztán jó indulás, és nyomom a gázt + nitrót is egyesben. Kipróbáltam. SEMMI!!!!!
Ez meg miért van??? Nem éééértem, mindent a beállításaid szerint csináltam...Egyébként a kocsi orra alapból a földön van szinte, nem lehet, hogy ezért nem tudja emelni? ILYEN NINCS, mondanám, hogy csinálok videót, de minek??
Ha valakinek van még AKÁRMILYEN ötlete, plz szóljon...NAEZAZ, nekem ezzel az autóval 7.63 volt a legjobb, tehát nem egy lassú darab...
-
icons
addikt
Na, thx! Akkor megpróbálom ezt!
Már kezd kurvára elegem lenni, hogy nem megy, márpedig elvileg tök egyszerű... Most tartok ott, hogy le akarom verni a gyorsulás királyt (20%nál tartok), és eddig nem kellett csinálnom kétkerekezést, mert volt a gyorsulásból elég pontom, de ez a p*cs beadott egy olyan napot, ahol csak 1 db kétkerekezés van, így nehezen tudom megúszni...
Egyébként a vége felé mennyi nektek a negyed és a félmérföledes idő?
Fékekkel eddig sem törődtem
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA® driverek topikja
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest