Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longeye
tag
válasz
Rinocerosz #27106 üzenetére
Akkor még itt egy kis olvasnivaló: https://events.withgoogle.com/g-suite-for-education-hu/ignylsi-segdlet/
Mi nem kaptunk semmit anno erről, én az iskolai rendszergazdák levlistájáról értesültem róla: https://listserv.niif.hu/mailman/listinfo/techinfoEsetleg érdemes ide is feliratkozni, mert lehet néha hasznos információkhoz jutni.
Szerintem a regisztrációkat mindenképpen végezd el, ha másra nem. hát szakmai tapasztalatnak jó lesz!
Én rengeteget tanultam belőle, pl. Google API használata, amit enélkül csak korlátozottan tudtam volna kipróbálni. Igaz, mondjuk nem megyek vele kb. semmire, mert nincs cég, ami ezt használná, de izgalmas új dolog volt.
Arra is van lehetőség, hogy a levelezéseteket átköltöztessétek valamelyik rendszerbe. Mi a Google-ét használjuk, mert ezt szavazta meg annak idején a tantestület. Egyszerű oka volt, a Teams még nem tudott akkor magyarul.
MS alapból ad egy sulineve.onmicrosoft.com domaint. Ezt is lehet használni levelezésre és akkor mehet mellette a Google is. Nálunk így van. A sulineve.edu.hu is be van regisztrálva MS-hez is, mert ez volt anno a regisztráció alapfeltétele, de a levelezéshez szükséges DNS bejegyzéseket nem csináltam meg hozzá. Az a Google-é.
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- OpenMediaVault
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Mikrotik routerek
- LEGO klub
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Z790 / i5-13600KF / RTX 3080 / DDR5 32Gb / 2Tb SSD / 1000W
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő,
- ASUS ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI Alaplap
- MSI MEG Z490 GODLIKE Alaplap
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest