Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wendelke
aktív tag
válasz
cadeyrn #10999 üzenetére
A vaku opcionális, mert van egy Metz 36 C-2 manuális vakum, bár ennek a talpfeszültségét majd meg kell nézni, hogy jó-e. Ezt még a Fujira használtam.
A Pentax obiban gondolkodva, a 18-55 kiegészítésére akkor Pentax 55-200, vagy 55-300-at érdemes majd vennem? Az utóbbi nyilván nagyobb átfogású, így ha (nagyjából) azonos a képminőségük, akkor gondolom az utóbbit érdemes, ha kicsit több is. Persze itt már használtban gondolkozom.
-
cadeyrn
aktív tag
18-135 + 55-300; ahova nem kell szűk mélységélesség, oda ez a kombó nekem teljesen jó.
Ha kell a szűk és af, akkor Sigma 70mm 2.8 macro, ha szűk és nem af jupiter 9, és többet nem is vagyok hajlandó cipelniA 70-300-akból a Sigma APO és csak az, az összes többi gyalázatos ( Volt nem APO sigmám, meg is bántam ), de inkább az 55-300.
Vakukból a Metz 58 af II ami mindent tud, de kérdés, hogy kell-e, és nem elég-e az elején egy manuális yongnuo occsóé'.
-
Wendelke
aktív tag
Köszönöm a hozzászólásokat!
Mivel zöldfülű vagyok, ezért a kérdéses manuális obi közgyűrű nélkül felmegy a K-50-re?
Tamron obi kilőve, ezek szerint ezért ilyen olcsó.A Pentax 55-300-s obi gép nélkül egyenlőre nem létszükséglet , de érdekes lehet, természetesen pü-ben. Bár most sokat nem írnék, mert telón netezek.
-
sasa134
addikt
válasz
Wendelke #10987 üzenetére
Szia,
Sztem ez egy gyenge üveg. Nem tudom, ki javasolta, de az 50-200-nàl nem jobb (sőt). Ha tele irányba bővíteni szeretnél, sztem csakis Pentax 55-300.
Azzal a manuállal persze, lehet játszani, gyakorolni az mf-t. De javaslom, hajts fel egy 50-es manuált, M50 1.7-et, annak remek a képe és szuper portrékat lehet vele lőni. -
Wendelke
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, bár nagyjából végigfutottam a fórumot. Fuji Finepix S100 FS bridge gépről váltok a közeljövőben ( ha minden jól megy, a jövő héten) egy Pentax K-50-re, egyenlőre 18-55-s alapobival.
Valószínűleg nem ez lesz a fő hobbim, bár szeretek kattintgatni, de alapvetően csak családi, kirándulós, néha bulizós fotók fognak készülni.
Igazándiból képminőségben szeretnék előrelépni, mert a Fuji bár jó gép, de csak kompakt érzékelőjű, és e miatt meg vannak a határai. Azt már lassan 5 éve használom, és már régóta fenem a fogam egy tükrösreTehát a későbbiekben ha szükségét érzem, jó lesz nekem egy Tamron 70-300mm f/4-5,6 (A17 P) AF LD Di Macro 1:2 objektív - Pentax a hiányzó 55-200 objektív helyett? Volt pár ilyen javaslat a fórumon.
Illetve a Metz Mecablitz 44 AF-1 Digital vaku - Pentax/Samsung rendszervaku tökéletesen kompatibilis P-TTL módban a K-50-el? A Pentax vakuk úgy látom kissé drágák.
Lehet hogy hozzájutok egy Pentax P30T filmes géphez, amin egy Pentax zoom (feltehetően A-s) 1:3.5-4.5 28-80 macro objektív van.
Ezt az obit, ha jó állapotú, lehet/érdemes használni a K-50-en, ha kicsit játszogatni támad kedvem?
Valószínűleg a későbbiekben lesz még kérdésem, de addig is köszönöm a válaszokat.
-
Novics
senior tag
Persze, a törőék a tutikirályság. Én is szerettem volna egyet. De már átálltam a sötét oldalra.
Ma adtam át a GLS-nak a K-30-at.
Tükrösön elég esetlennek éreztem az LV-t. MILC-en jobban kézre áll, természetesebb. Persze az EVF-t használom leginkább, csak ha nagyon nyakatekert pózban jön az LV.
Ha nem jön szembe egy jóárasított E-M10-es, akkor egy KatzEye törőék lett volna meg egy igazán ütős manuális fix. De hát elcsábultam.
-
törölt tag
Meglehet nem mindenki tudja és sokak hasznára lehet. Windows Explorerben betekinthetővé tehetjük a digitális negatívjainkat. Ebbe segít ez.
-
mumk1
addikt
válasz
xXxian #10962 üzenetére
Ha van időd fotózni, akkor javasolom a fix fényerős M42-es objektíveket. Nagyon szép állapotú és igazán szép rajzúakat lehet beszerezni, szinte szotyiért, a modern objektívek árához képest.
Persze az AF hiánya sokakat visszatart, de hamar bele lehet jönni abba is és ezek használatához a Pentax igazán jó választás. -
sasa134
addikt
válasz
andris1602 #10977 üzenetére
hasraütve en 20k-25k-t mondanek - fölötte en nem vennek...de az altalanos allapot sokat elarul arrol, hogyan hasznaltak a vazat, mennyire vigyaztak ra
-
-
andris1602
aktív tag
Sziasztok
Adjatok tanácsot, mi az a legmagasabb expószám, aminél még érdemes meggondolni egy használt K200d vásárlását? Egyenlőre csak nézelődök..
Köszi
-
sasa134
addikt
válasz
xXxian #10975 üzenetére
En nem azt vitatom, hogy a D7100 jobb vaz-e mint a K500 - nem ez a kerdes. Mert nem egy kategoria a kettö (mas kerdes, hogy kell-e neked egy D7100 - ezt te tudod).
En azt vitatom, hogy K500-zal nem lehet jo kepeket csinalni - racionalis, megfizethetö üvegekkel.A 18-105 (sosem hasznaltam, csak kepek alapjan mondom) nem tünik jobbnak (söt..) mint a 18-135, raadasul ez utobbi ugye +30mm. Ami sokat szamit. Nezz ra azokra a 18-135 kepekre. A 18-105 "legenda" sztem onnan szarmazik, hogy a belepö Nikon vazak melle is adtak/adjak KIT-ben, igy elterjedt rola hogy egy ultimate winner "mindenes" .
A pntax 16-50 tenyleg draga es en sem tartom egy racionalis vetelnek - ezert javasoltam a Tamit, de ott a Sigma 17-70 is akar.
szep hobbi ez, ne add fel! -
xXxian
senior tag
válasz
sasa134 #10974 üzenetére
Nem túlzás, mert ezt (fix nagy fényerő, zoom) csak egy Pentax üveg tudja, de az 250k, számomra túl sok...Én is a földön járok, nem keresek olyat, amilyet írtál.
Igen, lehet igazad van. 35mm + 16-45 jó lenne. Utóbbiról új infó volt, hogy már nem fogalmazzák, szétnézek használt piacon. Köszi a tippet.
Re 7100: a váz is többet tud itt, s a 18-105 egész jó hírnek örvend. 18-135-ről nem hallottam túl sok jót, de lehet csak megfelelő társaságba kell keverednem.
S amit tennem kellene: van igaz abban amit mondasz, ezért is írtam pl. hogy beszerzek egy állványt is.
Ha ez sem segít akkor 7100. Ha az sem, akkor inkább origami, vagy tojáspatkolás.
-
sasa134
addikt
válasz
xXxian #10971 üzenetére
"használható alapzoom/fényerős/megfizethető - ebből kettőt választhatsz"
Ez erös tulzas de egyik rendszeren sem fogsz talalni 10-500mm f1.8-at 50 ezerert.
Zoomban f2.8-nal gyorsabb nem is nagyon van, vagy van de az hatalmas, nehez es iszonyat draga. Mint a Sigma pl.
A Kit-edhez kepest (sztem nem abbol kene megitelni egy rendszert) mind a 16-45, vagy a 17-70, vagy a tami 17-50 nagy elörelepes lenne. Vagy egy kirandulo 18-135mm, ami jo üveg, de nem fix fenyerös. Viszont a KIt-et üti siman (ez is KIT amugy).Fenyeröben meg akkor el kell menni 35-ösre vagy 50 1.8, vagy Sigma 24/28/30/35mm f1.8. Ha sok a penzed akkor pentax FA 31 1.8.
En a helyedben eladnam a 18-55-öt es vennek egy 16-45-öt (hasznaltan talalsz az iranyjelzös Pentax topicban kb 45 körül) + egy DA 50 1.8-at. Aztan fotoznek
szerk.: mivel vagy elörebb egy D7100+18-105 + 50-essel, mint Pentax K500 + 18-135 + 50 1.8-cal?
Azt probalom elmagyarazni, hogy semmi gond a vazaddal, csak kicsit:
- jobb üvegeket kell venni - minden rendszerre igaz
- kicsit tudatosabban fozotni, olvasni, probalgatni, nem elkeseredni ha szar lesz a kep - minden rendszerre igaz -
-
xXxian
senior tag
-
sasa134
addikt
válasz
xXxian #10967 üzenetére
"Tamron gyengécske képileg "
ez nem igaz. Csak a 17-50-nel vigyazni kell, elöfordul fokusz hibas (front, back) darab eleg sok. Hasznaltan 60 körül megvan, es talalni jo darabokat (nekem is az van) csak ki kell probalni. Szuper a kepe.
16-45 Pentax nem fenyerös de nagyon tuti a kepe.
Fixekböl 35 2.4 vagy 50 1.8 - vagy mindkettö. A 35-össel sok mindent meg lehet oldani (megtanit komponalni, kicsit müveszkedni, valahogy alakitja az ember latasmodjat - nem kell mindig mindent lefotozni es egy kepre zsufolni!), az 50-es mara nagyon olcso lett es remek kis üveg, portrera is.
szerk.: az idezetedröl: NINCS 2 egyforma objektiv, van szoras, vannak különbsegek az egyes darabok között. Ezert kell probalni vasarlas elött, tesztkepeket kerni különbözö rekeszeken , gyutavokon. Ez ALAP.
-
xXxian
senior tag
válasz
sasa134 #10968 üzenetére
Tamiról:
"Szomorúan tapasztaltam ugyanis, hogy 50 mm-nél annyira belágyul az optika képe, hogy még a kép közepe is alig élvezhető. F4-től persze magához tér az objektív, de aki arra gondol, hogy egy fix 50 mm-es helyett ez az optika is megfelelhet, azt sajnos ki kell ábrándítsam: nagy fényerőnél nem igazán rajzol szépen ez a darab."
Mindkét AF fixet dícsérik, de mégis csak fixek...
-
xXxian
senior tag
Iggen, közben kiderült hogy téveszmék rabja voltam; nem megyek azóta f10 fölé.
A kitobikon meg egyre nehezebb eligazodni; van DA, DAL, DA WR, de tán már DAL WR is s az sem biztos hogy optikailag azonos minőségűek...
35mm f2.4 faja, de úgy gondolom sokkal jobban ki tudnék használni egy zoom-ot. Ha volna olyan ami jó és megfizethető...Canon / Nikon fronton vajon ugyanez a helyzet? Nem ironikus kérdés, tényleg nem ismerem az ottani felhozatalt.
Talán, a legolcsóbb upgrade az, ha veszek egy állványt s teszek azzal is egy próbát. Ez végül is márkafüggetlen befektetés...ha netán rendszerváltás lesz belőle.
Ami fura az, hogy a 10+ éves FZ5 is szebb képet alkot. Ok, 5mp teljes mérere nagyítva sem nagy 16-hoz képest, de azért ez mégsincs így rendjén.
-
xXxian
senior tag
Nos...én meg kezdek lassan teljesen elkámpicsorodni.
Nagyon bejön a gép masszív felépítése, a logikusan felépített, könnyen átlátható menü. SR, faja kereső, kéttárcsa, AF motor...
Minden összehasonlításban jobban szerepel, mint a belépő Canon/Nikon masinák. Sőt. Olyan elvetemült oldalak szerint, mint pl, a Snapsort a D7000-el vethető össze a tudása.
Mégis...nem bírok lőni vele egy értelmes képet.
Ennyire vacak a DAL 18-55 / 50/200?
Vagy én vagyok béna, akinek vétek a kezébe adni ilyesmit?
Nemrég dobtam be a kezdő topikba 3 képet...én egyikkel sem vagyok elégedett. Ok, f22, diffrakció. De láttam nem sokkal később ott, vagy a haladóban 650D-vel, f22-n készült tűéles képet.
Vegyek objektívet? Ha igen milyet? 50mm fényerős, beltérben nem az igazi, tájfotóra sem elég wide. 35mm wider, de már csak f 2.4. Jobb lenne egy fényerős zoom. De Sigma zabálja az aksit (itt olvastam), Tamron gyengécske képileg (100k-s ára ellenére. Tényleg csak a Pentax 16-50 marad 250-ért..?
-
Gigicuci
senior tag
Mai napon nagy örömmel csatlakozom a topikhoz egy Pentax K-50 kittel.
Még régen volt egy *ist DS-em (még markolat is volt hozzá, pedig az ritkaság volt akkoriban), amibe szerelmes voltam és mai napig sajnálom, hogy eladtam és lecseréltem egy D70-re.
Utána már nem volt megállás volt D80 aztán D3100. Persze jó kis gépek voltak ezek is, de a sötét keresőket és 3100-nál az egy tárcsás vezérlést nem tudtam megszokni. Aztán pár napja hirtelen felindulásból felszámoltam a Nikon parkot, obikkal mindennel és 10 év után visszajöttem ide, ahová mindig is vágytam.
Ma este, ha hazaérek, kibontom a pakkot és elvárom, hogy a régi szerelem újra fellángoljon.
Megvettem a kitobit is, mert egy tizessel volt drágább csak mint a váz, majd idővel lecserélem valami fényerősre. Sigma 18-35 1.8?
További szép napot nektek!
ui.: lakott Újpesten anno egy srác, én csak Pentaxos Józsiként ismertem, árulgatta a vázakat, obikat ha valaki ráismer kérem küldje el az elérhetőségét nekem privátba. Hátha....
-
xXxian
senior tag
Úgy fest német nyelvterületen van Pentax cashback...nálunk tényleg semmi..?
-
Salex1
őstag
Lenne egy eladó K100D szuper vázam 35k. Az obi most kelt el.
Tökéletes állapotban van, megvan a doboza, papírjai.
Tudnátok segíteni hogy lehet megnézni hány expo van benne? -
Zwitter
tag
rossz topic
-
Jut eszembe!
Mindenkiknek látványba, hangulatban gazdag Új Évet Kívánok! (Ki jön tüntetést fotózni?
)
-
fi:zi'k
nagyúr
DA 16-50-nak mikor ment fel az ára 289e-re?
-
uffneked
aktív tag
Tökmás kategória a kettő. A DA50, FA50 AF-es lencsék, viszonlag modern bevonattal (a DA mindenképp).
A 44-2-es Helios manuális fókuszú, poton pénzért beszerezhető. Ha ez nem probléma, néznék egy Pentax M, vagy A 50 1.7-est, itt nem kell bajlódni az adapterezéssel, kiemelkedően jók optikailag, de egy kicsit drágábbak a Heliosnál. -
1501N
tag
Sziasztok!
Ha m42-es üveget használnék k átalakítóval, akkor jól sejtem, hogy nincs rekesz beugrasztás?
Van valami előnye egy FA 50/1.4 -nek egy jó műanyag DA 50/1.8 -hoz képest? -
Mikisys
őstag
Kellemes Ünnepeket és BUÉK!
-
Mikisys
őstag
válasz
DonRazzino #10924 üzenetére
Igen, úgy tűnik, hogy a Sigma a Pentaxhoz szánt 17-50-ből kivette, illetve, bele sem építette a stabilizátort, ami nagy előny, mert így olcsóbb lehet a sima verzió.
(Őszintén szólva ilyen rövid zoomhoz, nem okvetlenül szükséges a stabilizátor, meg egyébként is, drágább, mint az objektív maga.)
Én sosem használtam még stabilizátort, pedig a gépben van, de fölösleges.
Nem ismerem, de a zoom-átfogása kisebb, ez lehet gond.
Erre a 17-50-es Sigmára nem cserélném el a Pentax 17-70-et, legfeljebb az 50-150-re.Üdv!
-
Mikisys
őstag
válasz
DonRazzino #10919 üzenetére
A Pentax 17-70 SDM pedig gyors fókuszálású, csak tudni kell kezelni (beállítani) a gépet hozzá.
A középső fókuszpontot kell választani, AF-single mód, AF-AE-locked, ezekkel a beállításokkal igen gyors, persze, sportfotózáshoz ez önmagában nem elég.
Csábító az új 16-85-ös, de változó fényerejű és kevésbé szép a képe, ez inkább általános, utazó objketívnek megfelelő.
Sporthoz szerintem, ami írtál ahhoz, talán a Sigma 50-150/2,8 felelne meg, de ez sem olcsó.Üdv!
-
_csocso_
senior tag
válasz
DonRazzino #10924 üzenetére
Szia! A legtöbb Pentaxos obiban nincs stabilizátor, mivel a szenzor stabilizált a vázban. A HSM az ultrahangos motor, már a K10D is tudta használni. ( Pentaxnál ez SDM. )
-
DonRazzino
senior tag
válasz
Mikisys #10917 üzenetére
Olvasgatva a teszteket, ez tűnik a legmegfelelőbbnek, de nem pontosan értek egy-két dolgot. Most van stabi vagy nincs?
Itt mindenhol azt írja, hogy van.
Ez számomra mit jelent?
Itt azt írja: *For Pentax mount, if the camera body does not support HSM, auto focus will not be available.
Hogy-hogy nem cserélnéd le? Volt Sigmád is?
-
válasz
DonRazzino #10921 üzenetére
A Sigmát nem használtam, de jókat hallottam róla. A 45 eFt-os árhoz tényleg nagy mák kell. A Tamron nekem nem jött be, nyitva szerintem nem túl jó, az AF sem volt acélos. Amit szerettem még az alapobik közül az a Sigma 17-70mm f/2.8-4 volt. Fényerőben nem nagy különbség, és nyitva is korrekt, valamint az AF is jól szuperált.
-
válasz
DonRazzino #10919 üzenetére
Viszont az irányjelzős adok-veszeken van egy Pentax 17-70mm f/4 65.000 Ft-ért. Eléggé instant get.
-
DonRazzino
senior tag
Sziasztok! Megvettem szilu7 K-5-ösét, így ontopic lettem. Idén nyárig, csak point-n-shoot turistáskodtam, a Pana LX-7-el kezdtem el kilépni az iA mód árnyékából. Mivel sokat túrázom, mászkálok, a méret döntő szempont volt nálam, ezért az első cserélhető obis gépem egy Fuji milc lett. Ahogy egyre többet olvastam (könyveket, szakmai fórumokat) egyre inkább megnőtt az igényem, hogy legyen egy DSLR-em is, hogy egy "klasszikusabb" eszközön gyakorolhassam a fotózás rejtelmeit.
Most már "csak" obiparkot, kell építeni a vázhoz. Mivel a Fuji rendszerem nem igen acélos ebben, nekem döntő szempont lesz minden üvegnél az AF gyorsasága, pontossága, megbízhatósága.
- Mindenképp szeretnék egy a Fuji 27 2.8-hoz hasonló könnyű, kis obit a mindennapokra. Kinéztem a DA 35mm F2.4 AL-t és ahogy ma a Fuji kitobit 35 mm-re tekerve mászkáltam a lakásban, úgy érzem megfelelő lesz nekem az a gyutáv. Ahogy olvastam, ár/érték arányban (újonnan 45k) nem rossz választás.
- Szükségem lenne egy alapzoomra is. Ezt használnám futóversenyeken is (mellettem 10-20 méterre elszaladó futó fotózására), szóval a gyors/pontos AF itt az elsődleges szempont.
Először a Pentax DA 17-70 F4 -et néztem, mivel az átfogása tökéletes lenne, de pont az AF tekintetében kapja mindenhol a legkevesebb pontszámot.
Jókat írnak a Sigma 17-50mm F2.8 EX DC OS HSM-ról. Ezzel szemezek a legjobban.
Szóba jöhet még a Tamron 17-50 is, de itt is az AF kapta a leggyengébb pontszámot.
Agyaltam a új 16-85 WR-en is (ha már a vázam is WR) de ez még csak újonnan elérhető és 200k-t elég soknak tartok egy alapzoomra kiadni. Főleg, hogy nem túl fényerős.
Tanácsotokat-tapasztalatotokat nagyon szívesen fogadnám!
-
Mikisys
őstag
válasz
Prérikutya #10899 üzenetére
Én a Pentax 17-70SDM obit venném, jó képminőség, megbízható, használom már két éve.
Esetleg a 16-45, de az csak használtban fordul elő.
Esetleg Sigma 17-70HSM, a többi felejtős, mert vagy drága, vagy gyengébb.
Ha a K200D tudja, akkor a K10D is tudja az SDM-objektíveket kezelni, mert van benne érintkező, az aknában két kicsi aranyozott pöcök áll kifelé.Üdv!
-
mrmarkus
aktív tag
Itt egy lehetséges megoldás az AF finomhanolásához...
-
uffneked
aktív tag
válasz
Pentax/Sigma 17-70?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Prérikutya #10908 üzenetére
Ugyan már írták, de K10D-n megy az SDM, csak a K20D jobban kezeli.
Ez saját tapasztalat.
A vázról történő állítást lehet a K5II-vel keverem, de mintha lett voln a K10D-n is.
-
VGNGR
senior tag
válasz
Prérikutya #10903 üzenetére
Ár/érték arányban az emlitett tartományban a sigma/tamron 17-50 f2.8 jó vétel lehet, ha kifogsz egy jó darabot. Sok a front/back fókuszos darab, amit K5-ön már obinként menüből lehet korrigálni, de K10d-n nem tudom milyen lehetőségek vannak.
A sigma ráadásul HSM-es is, így gyors. Tamronom még nem volt, de azt is dícsérik.
Esetleg pentax 16-45? De az f4-es. -
VGNGR
senior tag
válasz
Prérikutya #10903 üzenetére
Sosem volt k10-em, ellenben volt k100-am, amin nem ment. Utána már mindegyik váz tartalmazta,
-
Prérikutya
csendes tag
Ha jól emlékszem az van felrakva, de megnézem. Ezt valami speckó bill. párosítással tudom előhozni ugye? Csak már nem emlékszem.
Most nézem a Pentax oldalát:
"The following function have been added on Version 1.30Correspond to PENTAX DA lens which built-in supersonic motor (SDM System)"
-
Prérikutya
csendes tag
Köszönöm az infókat!
K10d-n megy az sdm?
No, meséllj, hogy hogy megy? Saját tapasztalat?
Kisebb átfogás az ami igazán érdekel. Tehát, ahogy azt írtam is főleg a 18-55-ös kiváltása lenne a cél.
Tehát nagylátó jó fényerővel ill. Jó fényerős és minőségi képalkotás a 17-85-ös tartományban jöhet. -
VGNGR
senior tag
válasz
K10D-n megy az sdm.
K100d supertől felfelé mindegyik váz tartalmazza.Sigma 17-50, tamron 17-50 még megfontolandó kitobi helyett!
Elég nagy szórást mutatnak az általad jelölt obik gyutávjai (18-135 vs 20-40). Először azt döntsd el, hogy mire kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest