Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Azért ez korrekt a KP-tól.
Állítólag még idén jön egy másik váz is fölé, ami ténylegesen a K-3 vonalat váltja.
-
nagyúr
válasz
DrojDtroll #12174 üzenetére
Elvileg érkezik új váz, de semmi biztos infó nincs róla. Amúgy meg K-70.
-
nagyúr
Nem csak profik vehetnek K-1-et.
Én közel két éve kicsivel 200e felet adtam el, a kvázi új K-3-at, így talán még a K-5II/s is beférhetne a kalapba, de szerintem annyit nem estek az árak. Most néztem irányjelzőn, még mindig 200e körül mozog az ára.
Esetleg egy K-S2 is opció lehet. Ma már nem vennék fix kijelzős vázat, mert baromi kényelmes dolog ám.
Amúgy meg ja, K-5.MILC nem opció?
-
nagyúr
Jól rémlik, hogy van itt vkinek KS2-je?
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz
repvez #11484 üzenetére
Mi az hogy nem hoz nagy változást?
Egyébként nem a expo korrekcióról beszélek.De most nézem a vázat és lehet neked nincs is EV csúszkád, aminek pont az e lényege, hogy lásd a gép szerint ideálishoz képest alul vagy felül exponálsz-e az aktuális beállításokkal. Ez egy dinamikusan változó sáv/csúszka, itt a 9-es:
Ez esetben pedig használd ésszel a prioritás módokat. Vhogy csak kell jeleznie a váznak, hogy mi a helyzet.
M módban pedig zöldgombozzál serényen. -
nagyúr
válasz
repvez #11479 üzenetére
Véletlenül sem támadólag kérdem, de mióta is van meg a K200-ad?
Ahogy a kolléga is mondja, erre valók a prioritás módok, amik újabb vázakon már paraméterezhetőek is. Amennyiben ezek az értékek számodra nem felelnek meg, szépen áttekersz M-módba és tovább próbálkozol. Mert ugye próbálkozol?! A zár jó eséllyel úgy is túlél minket, szóval nem az lesz korlátozó tényező.
Ilyenekkel meg, hogy fénymérő nem most kell elkezdened babrálni, amikor még látszólag a gépedet sem ismered teljesen. Csak feleslegesen túl akarod bonyolítani a dolgot. -
nagyúr
válasz
xXxian #11448 üzenetére
Nem muszáj, legfeljebb ajánlott. Nekem legutóbb 4-5 nap alatt csináltak meg egy vázat és egy obit, úgy, hogy ebben benne volt egy hétvége is.
(#11449) tévelygő
Az "rántja be a blendéket" a megfelelő értékre. Próbáld ki nyitva és 2-3-at rekeszelve is.
Az A állás ettől független, az csak annyival több, hogy a vázon állítod a rekeszt, nem az obin. -
nagyúr
válasz
Colonel993 #11342 üzenetére
Ahogy a 16-50 esetén is.
-
-
nagyúr
válasz
sasa134 #11246 üzenetére
De én nem váz, hanem FF kompatibilitást írtam.
Mivel csak a Pentax használ szenzor stabit a dslr-ek körében, így hasonló mint a croppos vázaknál.(#11248) sasa134
Én eddig csak a limókat követtem, de ott nem hiszem, hogy komoly emelkedés lenen várható. Bár a fene sem tudja.
Pl a FA77-et 190e-ért adtam el, 280e újonnan. Ettől kisebb különbséget nem biztos, hogy megemészt a piac. -
nagyúr
Aki esetleg még nem látta/tudta: a jelenleg DA sorozat FF kompatibilitási listája.
-
nagyúr
DA 16-50-nak mikor ment fel az ára 289e-re?
-
nagyúr
válasz
Prérikutya #10908 üzenetére
Ugyan már írták, de K10D-n megy az SDM, csak a K20D jobban kezeli.
Ez saját tapasztalat.
A vázról történő állítást lehet a K5II-vel keverem, de mintha lett voln a K10D-n is.
-
nagyúr
válasz
masterful87 #10802 üzenetére
Te tuti összebeszéltél az ezredessel.
-
nagyúr
No, mennyi új K50/K30 tulaj lett tegnap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest