Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nekem is volt ilyen ugyem a vateraval, valami 1000 huf elfelejtese miatt ram uszitottak az elhiresult intrum justiciat, akiknek elkuldtem a netbankos kivonatot az utalasrol amit a vateranak kuldtem. az ertelmi fogyatekos picsa ugyintezo egyfolytaban kotozkodott, hogy nincs rajta hogy kinek utaltam, mennyit, stb, parszor valaszoltam neki, szepen elmagyarazva ahogy fogyatekosoknak szokas hogy ott van minden, nezze mar meg, aztan egy ido utan leszartam es nem valaszoltam neki. ez volt vagy 4-5 eve, azota semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest