Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngdr88
tag
Sziasztok!
2010 márciusában lejárt tartozásom keletkezett a Vateránál, továbbították egy magát pénzügyi szolgáltatónak nevező Credit Express Zrt-hez. Ezzel egyidejűleg felfüggesztették a fiókomat. A tartozást befizettem, de jött egy levél a CE nevű cégtől, simán. Nem foglalkoztam vele. Felhívtak rejtett számról, megmondtam, hogy felejtős a dolog, a Vaterának befizettem, amit el is fogadtak, megköszönték, innemtől kedzve az ő megbízójának nem tartozom.
Újabb levél újabb hívás, közöltem, hogy jó majd befizetem hogy hagyjanak. Jött egy levél Tóth B Gábor ügyvédtől h perelnek. E-mailben ahova kérték az észrevételeket megírtam, hogy nem tartozom a megbízójának, őket csúnyán átverték stb..
Azóta nem jött válasz nem hívtak, nem írtak,és lassan eltelt egy év.
A kérdésem az lenne, hogy aki már átélt iylet, várható e hogy lesz következménye, vagy megunták és vége.?
A másik pedig, hogy ebben az esetben az elévülés mikortól indul és mennyi ideig tart?
Minden levél simán jött, telefonon sem ismertem el a tartozás jogosságát, és nemis tájékoztattak arról, hogy esetleg rögzítik. FEntinek miatt, gondolom, egyik sem állja meg ahelyét a bíróságon bizonyítékként, viszont az bizonyítható, hogy a vatera felé befizettem a számlát.Várom a segítségeteket!
Üdv: ÁDám
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fűnyíró topik
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest