Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ngdr88

tag

Sziasztok!

2010 márciusában lejárt tartozásom keletkezett a Vateránál, továbbították egy magát pénzügyi szolgáltatónak nevező Credit Express Zrt-hez. Ezzel egyidejűleg felfüggesztették a fiókomat. A tartozást befizettem, de jött egy levél a CE nevű cégtől, simán. Nem foglalkoztam vele. Felhívtak rejtett számról, megmondtam, hogy felejtős a dolog, a Vaterának befizettem, amit el is fogadtak, megköszönték, innemtől kedzve az ő megbízójának nem tartozom.

Újabb levél újabb hívás, közöltem, hogy jó majd befizetem hogy hagyjanak. Jött egy levél Tóth B Gábor ügyvédtől h perelnek. E-mailben ahova kérték az észrevételeket megírtam, hogy nem tartozom a megbízójának, őket csúnyán átverték stb..

Azóta nem jött válasz nem hívtak, nem írtak,és lassan eltelt egy év.

A kérdésem az lenne, hogy aki már átélt iylet, várható e hogy lesz következménye, vagy megunták és vége.?
    A másik pedig, hogy ebben az esetben az elévülés mikortól indul és mennyi ideig tart?
    Minden levél simán jött, telefonon sem ismertem el a tartozás jogosságát, és nemis tájékoztattak arról, hogy esetleg rögzítik. FEntinek miatt, gondolom, egyik sem állja meg ahelyét a bíróságon bizonyítékként, viszont az bizonyítható, hogy a vatera felé befizettem a számlát.

Várom a segítségeteket!
    Üdv: ÁDám

Új hozzászólás Aktív témák