- Steam Deck
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
darvinya #84930 üzenetére
Nem vagy egyedül így a kényelemmel. Az X2HR szopatott fél évig, a fülem előtt az arcomon zsibbaszottt el fél éven keresztül. Már azon gondolkodtam, hogy eladom a fenébe. Felraktam egy éjszaka a fejem méreténél 1-2cm-rel feszesebbre, és reggelre lám-lám "meggyógyult" nem feszült túl, sőt most passzentos.
Ma délután én is párnával játszós voltam, ha már megkaptam a Technics EAH-820-at (még 1+ köszi Fericske a típusazonosításért). A gyárija iszonyat lelapult, szó szerint semmi magas nem volt. Viszont meglepő módon mély annál több és tiszta. Tudtam már akkor, hogy "jó helyen vagyok". Kb. 7-8 pár után elugrottam cimbihez, mert volt neki egy M40X textil párnája. Na, az volt rá jó. Nem tökéletes, de jobbat egyelőre nem tudok.Meg srácok.... amikor kapsz egy "régi szart", ami már nem kell a gazdinak, mert ciki, vagy mittu-domain. Leveszed a párnáját, és rádöbbensz, hogy egy planár
Hangja egyébként nagyon hajaz az X2HR-re, egyelőre nem annyira tiszta, de az nem is két sörbe került.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest