-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
darvinya #84930 üzenetére
Nem vagy egyedül így a kényelemmel. Az X2HR szopatott fél évig, a fülem előtt az arcomon zsibbaszottt el fél éven keresztül. Már azon gondolkodtam, hogy eladom a fenébe. Felraktam egy éjszaka a fejem méreténél 1-2cm-rel feszesebbre, és reggelre lám-lám "meggyógyult" nem feszült túl, sőt most passzentos.
Ma délután én is párnával játszós voltam, ha már megkaptam a Technics EAH-820-at (még 1+ köszi Fericske a típusazonosításért). A gyárija iszonyat lelapult, szó szerint semmi magas nem volt. Viszont meglepő módon mély annál több és tiszta. Tudtam már akkor, hogy "jó helyen vagyok". Kb. 7-8 pár után elugrottam cimbihez, mert volt neki egy M40X textil párnája. Na, az volt rá jó. Nem tökéletes, de jobbat egyelőre nem tudok.Meg srácok.... amikor kapsz egy "régi szart", ami már nem kell a gazdinak, mert ciki, vagy mittu-domain. Leveszed a párnáját, és rádöbbensz, hogy egy planár
Hangja egyébként nagyon hajaz az X2HR-re, egyelőre nem annyira tiszta, de az nem is két sörbe került.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest