Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Soha rosszabb meglepetést
Erősítőből pedig a Schiit Magni 3-at néztem ki (a belinkelt vélemény alapján, illetve [link]), a Vali 2-t is megtanulmányoztam, de a legtöbb vélemény szerint tök ugyanúgy szól, max egy kicsit lehet szórakozni vele hogy vákuumcsöves, de nem igazi vákuumcsöves az, attól még jó. (Z review youtube csatorna)
-
fehér_ember
addikt
Te és "Ba cy lus" szerencsésnek mondhatjátok magatok, hogy olyan vintage asztali erősítőtök van aminek a fejhallgatós kimenete is jóféle. Én ugyanis eddig mindig csak gyenguszokkal találkoztam többféle "asztali erősítőben". Nálam a bkercso féle P3 mindegyiket simán veri, de pl. egy kínai lehmann klón is jobb volt náluk.
Viszont pc-s fronton meg nekem lehetett nagyobb szerencsém, ugyanis már nem egy olyan alaplapi integráltal találkoztam, ami szerintem egy kezdőnek simán jó lehet (smsl dac-ban halottam azoknál rosszabbat).
U.I.:
Amúgy meg tiszteletem a munkásságod előttA youtube listámban van a te klip-jeid közül is. Sőt az első valamire való hangdobozom (grundig) is a te ajánlásodnak volt köszönhető.
-
Tim82
félisten
válasz
vjacintka #75796 üzenetére
Első körben a megfelelő topikban történő kérdésfeltételt ajánljuk.
-
vjacintka
tag
Sziasztok!
Milyen "agybamenős" fülhallgatót ajánlotok 10.000 ft-ig.
Munkahelyen használom háttérzaj mentesítésre, tehát nincs extra igény max, hogy ne szűrödjön ki.
Eddig egy Sennheiser CX200-am volt. -
törölt tag
válasz
Remus389 #75791 üzenetére
Azt sem tudod, az audiovilágban merre vagy arccal előre, de okoskodsz itt napok óta. 0 tapasztalattal. Mert megnéztél pár jútyub videót meg elolvastál néhány topikot, cikket, ami a prekoncepciódat alátámasztja. De tapasztalni, azt nem. Szerintem inkább kezeltesd magad valami jó szakemberrel, minthogy a témában nálad jártasabbakat b@szogatod.
-
Remus389
veterán
válasz
#56474624 #75788 üzenetére
Oké, akkor legyen erősítős vakteszt a találkozón, annyi sört kapsz tőlem, ahányszor eltalálod.
Ahánysor pedig nem, mínusz egy sör.
Put your money where your mouth is.
Egyébként neki hiszek: [link] Felvettem vele privátban a kapcsolatot, és megerősítette hogy azóta is ez a véleménye. Szóval még egy kicsit olvasgatok, de jelölt az említett erősítő, olyan 40 ezer lesz a végösszeg.
-
ribizly
veterán
válasz
#56474624 #75788 üzenetére
Atya ég! Na ez mellbevágó volt!
És mondom ezt úgy, hogy 2 éve még azt sem tudtam miről szól ez az egész audio dolog.
Persze nem ártott volna akkor már legalább a HD600-hoz ajánlott Sennheiser. Ha lenne ezeknek a kollégáknak egy kis eszük, akkor rájönnének, hogy ami itt történik az pont a kamu marketing ellenkezője, de ehhez el kéne fogadniuk, hogy az eddigi élettapasztalatuk bizonyos területeken (ami valójában nem is olyan kevés) zéró. -
törölt tag
Ja, őt az ilyen videók befolyásolják.
Ez a videó persze nem Iphone-reklám számára, de ha mi tök általában beszélünk erősítőkről, akkor azt mi üzleti érdekeltségből tesszük.
Az a belinkelt FLAC is mekkora demagógia, a sok marha meg azt hiszi, hogy ez akkor így már helyettesítheti a közvetlen a saját fülön keresztüli meghallgatást, az nem számít, hogy közbeiktattak pár elemet (egyrészt ott fel kellett venni, másrészt otthon a saját rendszeren le kell játszani), ami a zenehallgatáshoz amúgy szükségtelen, de legalább valamennyi rendelkezik saját torzítással.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Remus389 #75770 üzenetére
Már nem bírom...Te tényleg tanácsot kérsz, közben mindenkiit hülyének nézel és sok oldalon keresztül meg is győződ magad, szítva a feszültséget, hogy márpedig az jó lesz, akkor minek ide írni, kérdezni?
Vedd ki a gépedből azt a hangkártyát, vagy minek nevezik és egy jól irányzott karlendítéssel b...d a falhoz, mert, kb annyit is ér, főleg egy HD 650-nél.
Amikor meg visszajössz a topikba, hogy itt mennyi kicseszett hozzá nem értő hülye van és nálad ez milyen frankón szól, az csak fejedben lévő kocsonyás massza placebónak nevezett fasság öntudatra ébredése lesz.Egyébként meg nem is kell ide mai trendike erősítőt venni sok pénzért, akinek nem telik rá, elég venni egy a 70-80-as években gyártott vintage erősítőt és az körberöhögi hangzásban a mai sok százezres gagyikat. Na meg nem ártana ahhoz venni egy frankó külső hangkártyát.
-
-FreaK-
veterán
válasz
gianni85 #75778 üzenetére
Köszi mindenkinek, előbb olvasnom kellett volna a kérdezés előtt, vaksi voltam.
Később majd EUR-ban lesznek az árak, és azt tervezik, hogy minden elérhető lesz, ami a víz másik oldalán is.
Még meg akarom nézni, kiszámolni, hogy mit jelentenek ezek az árak az USA árakhoz képest. -
contaxg
veterán
válasz
krisztian7 #75772 üzenetére
Komfort, hosszútávú kényelem = plüss fülpárna
(persze van pár jó géles bőr fülpárna is de az nem ebben az ársávban játszik.) Előtted írta Ribizly, hogy a DT770 komfortban jóén meg azt tenném hozzá,, hogy egy örök darab.
Ha pedig nem elég trendi szerinted mint pl egy Sony, akkor nézd meg a BBC Radio LIve Lounge felvételeit.. Az összes zenészen DT770 van és a BBC-nél nem zöldfülűek dolgoznak, így biztos lehetsz benne, hogy Te is jó döntést hozol ha ezt veszed.
-
krisztian7
tag
Munkahelyre keresek valami fulest 30-40korul max.
Mindenfelekepp zart lenne a jo, ne legyen kifele hangos, es ami fontos, hogy kenyelmes legyen. Zene az eleg valtozatos, foleg jazz, blues, es nu klasszikus zongora. Inkabb dogos hangja legyen, egy gyenge melykiemeles meg nem zavar, de ne legyen nagyon V, a csilingelo magasak nem tetszenek.
Amit hallgattam:
M40x nem rossz, talan a kenyelem nem a legjobb
Ami erdekelne meg: Sony mdr-1a. Ezt nem tudom sehol kiprobalni, de allitolag kenyelmesebb. Mennyiben ter el a ket fejes? -
ribizly
veterán
Én is kedveltem mind a DT770 mind a HP50 hangját. Bár igaz, hogy én is a HP50-et választottam volna, ha kényelemben felért volna a másikhoz. Nálam a kényelem előbbre való.
A HD6xx-es kollégát (troll) meg itt volna az ideje ignorálni, mert feleslegesen duzzasztja az off és inkompetens kommentekkel a topic-ot. Jobb is, ha nem lesz ott a találkozón.
-
Remus389
veterán
Kiváncsiságból rákerestem a másik topikban a HD 650-re, és ezt találtam: [link], de ezt is [link]
Pont ott javítana, ami talán egy kicsit gyenge pontja, a basszuson, mivel szeretem a rockot is, ja.
És nem is drága ez a Shit Magni 3, 100-120 dolcsi, jó azt mondom, ennyi belefér, ha ez kell a bódottá-hoz. Meg nem is néz ki rosszul, nem nagy stb. Teszt is dicséri. Jó vételnek tűnik.
-
r0b1
tag
válasz
contaxg #75720 üzenetére
Az Aventho Wirelessről írnál pár sort kérlek? Utcára/utazáshoz keresek szaladgálós fejest, és ezt még nem sikerült meghallgatnom. Milyen a hangja és hangminőség terén milyen árkategóriájú vezetákesekkel tennéd egy ligába? Továbbá az izolációja milyen, még csak over-ear-okat próbáltam, attól hogy ez fülre ülő, kevésbé szigetel?
Köszi! -
Remus389
veterán
válasz
pulutodurumo #75756 üzenetére
Hát azért nem, ott van:
Why no Sennheiser products?
We've chosen to roll out European distribution as quickly as possible, so our logistics and supplier coordination is still getting ironed out. We hope to eventually have everything available for European distribution, but it will be a gradual process. At this time, we have no ETA on when our Massdrop x Sennheiser products will be available via this new shipping method.Mire jól járnánk, még hónapok kérdése. Szóval nem különösebben érdekel ez. Egyébként is milyen buta világ, hogy Írországba legyártják, onnan átviszik az USA-ba, majd onnan hozzák nekem ide.
-
Sinesol
veterán
Nem biztos hogy drágább ez, az Usa árak nem tartalmazzák az Áfa-t, ezekben meg elvileg benne van, kérdés hány százalékos... plusz benne van a szállítási költség is elvileg. Bár nem taglalják külön az Áfa százalékokat, szal lehet ez egy fix ár, amit ott látunk..azt irja a listázott árban benne van a kezelés, a szállítás és az Áfa is..
-
Feck
tag
Üdv!
Köszönöm mindenkinek, kik korábban segítettek a döntésben
és pláne Bodz-nak, aki az ATH M40x felé terelt úgymond, valóban: bőven elég a mély!
Sok magas nincs, nem bánt, végre olyan zenéket is meghallgatok, amik eddig idegesítettek a harsányságukkal.
Kizárólag elektronikus, mély-orientált zenéket hallgatok vele, Extréméknél kifogtam egy kisebb akciót, így nem haboztam, 27k-ért kiváló vétel volt, az R2R-11-el jól ellesznek. Minden másra pedig ott a K712 pro
Következő lépcsőfok egy planár lesz, Audeeze LCD2-C -vel szimpatizálok. -
Bodz
nagyúr
Jelen...
Bár nyilván jobban tetszik a HP50.
-
Dave™
nagyúr
Nekem a HP50 meg a DT770 kb. a skála két szélsőértéke, nehéz elképzelni hogy valakinek mindkettő bejöjjön. A NAD minden hibája ellenére a legjobb vétel 50-ért, és nagyon nehéz ezt leírnom, mert ennyiért kapni MSR7-et is, de sajna tényleg jobb a NAD
HD6XX helyett is jó lett volna, kicsit hasonló karakter és ez tényleg jó hangkártyáról is. Sőt, áfával is belefér 200 dollárba
-
Dave™
nagyúr
válasz
Remus389 #75740 üzenetére
Na látod, ezt elég gyorsan sikerült is megcáfolni, kb. pont ennyire erős alapokon áll az összes többi terved/ötleted is. Nem kell erősítőt használnod, szólni fog a hangkártyáról is, igaz közel sem úgy ahogy kellene, de neked jó lesz úgy is, mert te ezt is jobban tudod. Ha semmiképpen sem akarsz erősítőt venni vehettél volna valami érzékeny audio-technica vagy egyéb fejest, ami tényleg jól szól még egy hangkártyáról is, nem pedig az egyik legnehezebben hajtható Sennheisert, de te okosabb voltál mindenkinél, szokás szerint. Segíteni csak annak lehet, aki hagyja, te nem hagyod, így nem tehetünk mást, mint jó zenehallgatást kívánunk
-
-
törölt tag
válasz
Ebből gazdagodtam meg.
Amúgy nem tudom, miért tiltakozol ellene ennyire. Ezzel az erővel a jobb fejhallgató is totál fölösleges luxuscikk.
Te nem tudsz, csak hiszel. Hiszel a hangkártyádban, hiszel a fejhallgató jelentőségében, de az erősítőében nem, mert nem akarsz rá pénzt kiadni, inkább hitegeted magad meg lehülyézel egy komplett topikot 0 tapasztalattal, hogy nem olyan fontos, meg sörteszt, meg kutyafüle.
-
gianni85
veterán
válasz
Vám nincs, de maga a vámkezelés költsége még 3500ft, azt előbb elfelejtettem feltüntetni.
Kínából érkezőre is van, ha olyat rendelsz, és elkapják a vámosok. Csak annyi a különbség, hogy a Massdrop tutira feltünteti a valódi értékét. Iszonyat mázli kell, hogy egy hd6xx átcsússzon.
-
Remus389
veterán
válasz
gianni85 #75739 üzenetére
És vámot is szednek? Vagy csak az ÁFA?
A Kínából jövő rendelésekre, akkor miért nincs ÁFA?
Ba cy lus Tudod hogy fogok ez ellen védekezni, úgy hogy teszek rá magasról, élvezni fogom a cuccot és nem ezen fogok gondolkodni hogy milyen erősítőt vegyek hozzá. Ezt a fórumot se fogom olvasni. Tudom hogy itt vannak emberek akik ezt propagálják, hisz üzleti érdekük. A lényeg hogy én élvezzem. A hangkártyám e3lbír még a 600 Ohmosokkal is.
-
Remus389
veterán
Minek ez a negativizmus, irigykedsz?
Nem hinném hogy 3 hetet tölt el a vámon, sőt még az 1 hét posta is túlzás, hisz Írországból jön. Lehet már szerdán megkapom.
Hagyjatok már ezzel az erősítővel, elég erős hangkártyám van hozzá. Oké, talán ki lehetne még préselni belőle egy kis pluszt, ha veszek 130 ezerért erősítőt, de lehet azt mondom, hogy nem éri meg.
-
Remus389
veterán
válasz
MPeter87 #75733 üzenetére
Oké mindegy meglátjuk mennyiért megy el.
Nem érdekel, megrendeltem a 6xx-et. Csatlakoztam a drop-hoz. Holnap már postán lesz, talán egy hét míg megjön. Aztán teszt.
Megmondom őszintén, nagyon bírom azt ha olcsón jutok hozzá a nagyon jó cuccokhoz, ezt nem hagyhattam ki.
-
Utána néztem jó a kettőnek és összehasonlítás alapján a nyitott és zárt “rendszer” a különbség és ez esetben a 770 nekem jobb választás. Esteleg más is lenne vagy ár/értékben ez a nyerő? Sennheiser fulesekbol ilyen árban nem nagyon lehet jót találni?
-
Remus389
veterán
válasz
MPeter87 #75710 üzenetére
Az 579 ara akciosan 30k volt, szoval eladasnal szamolj vele, h annyira lehet nem lesz konnyu azert.
Ha az amazonos 102 dollárra gondolsz, igen, én is annyiért vettem és az tényleg nagyon kb 30 ezer.
De erre rájön a szállítási költség, meg VÁM, szóval 41 ezerbe került végül. Ennek fényében reális kérni érte 30-35 ezret, semmi baja.
-
-szabi-
addikt
Ma kipróbáltam egy Sony MDR-ZX110 fejhallgatót.
Szegény elég tompa hangzással bír.
Az öreg Maxell Retro DJ fejhallgatóm jobban szól.
Szóval nem ez az összecsukható amit keresek. -
Sziasztok!
Fej hallgató beszerzést tervezek, mert a jelenlegi Razer fulhallgato már kezd kicsit kényelmetlen lenni. Mindenképpen vezetékest szeretnek és márka függő nem vagyok. Jó lenne 30 körül rá akadni valamire, de olyan 60 ezer a limit. Játékra használnám és erősítőbe dugva nem az alaplapra szóval mikrofon az nem feltétlen szükséges. Miket tudnátok ajánlani?Az lemaradt, hogy mindenképp “könnyű” füles kellene mivel zavar, ha nagy súly van a fejemen.
-
Sziasztok! Útmutatást szeretnék kérni, hogy a következő igényekre milyen típusokat lenne érdemes megnéznem.
Sennheiser HD558-hoz képest akarok előrelépést, ennek a típusnak leginkább a mély tartományával vagyok elégedetlen, minden más tekintetben jó. Most egy Soundblaster Z kártyáról megy.
- Otthoni használat, szobában.
- Nem fogom vinni sehova, nem szempont, hogy könnyen hordozható legyen.
- Zenehallgatásra, filmnézésre, videojátékra
- 100k alatt legyen, de ha erősítő is kellene hozzá, erősítővel együtt 150k alatt. Nagyon indokolt esetben mehetünk egy kicsit fölé is, de ahhoz nagyon meggyőzőnek kell lennie.
- A fejhallgató új legyen, erősítő lehet akár használt is
- Circumaural, tehát fül körüli, kényelmes hosszú idejű használat esetén is
- Lehet nyitott, vagy félig zárt. Nem szükséges, hogy zárt legyen, de nincs ellenvetésem. -
contaxg
veterán
Egy Honor 10-zel (ez a P20 kisöccse) egy Beyerdynamic DT1350-et hajtok és elég jól szól. Ha BT kell akkor az Aventho Wireless van általában a fejemen, de azt is szoktam használni kábellel. De lehet, hogy a P20pro-nak nincs ilyen jó hangja, mert nincs benne az a DAC (AK4376A), mint ami a Honor 10-ben van.
-
törölt tag
válasz
Remus389 #75700 üzenetére
Nem értek a hangcuccokhoz, de a sör szerintem az elmúlt 10 év trendje alapján nagyon nem jön ide.
Azért nem, mert a kézműves sörforradalom elsősorban a minél több fajta, és azon belül is mindenféle speciális próbálkozásokról szól. Eltérő fajtákat, főleg azon belül a speciálisakat meg nem téveszt össze senki sem aki már ivott ilyeneket. Azt meg ki nem szarja le, hogy vakteszten összetévesztik az egyik tömeggyártott lagert a másikkal? Mert két tömeggyártott lager között kisebb pontosan azonos körülmények (hőfok, csapolás, te közérzeted, szomjúságod, környezet hőmérséklete, stb., stb) között a különbség, mint eltérő körülmények között ugyanaz, márpedig majdnem mindig mások a körülmények söriváskor, ezért a pontos ízbeli különbségeket nem tanulod meg. Igazából középkategóriától a tömeggyártott lagerek közel tökéletesek, de a sörgasztronómiában nem a tökéletesnek van értéke, míg gondolom hangzásban a vájtfülőek vagy annak látszani akarók a tökéletes hangzást keresik.
-
Sefter
veterán
Urak!
Alaplapi hangkártya/telefon/tablet mellé melyiket vegyem (dumbo-nak
)
AT M30x vagy Pio MS5T ? (utóbbinak is cseélhető a kábele)
-
Izgalmas a fejes tali.
Meglátom, hogy lesz-e aznapra meló. Örülnék, ha mást is meg tudnék fülelni.
Remek ötlet ez a kezdeményezés!
-
Exodius
őstag
válasz
#56474624 #75708 üzenetére
Istenem, de élveztem ezt a beszélgetést!
Remusz911: nagyon szépen kérlek gyere majd el a fejes talira és térj meg. Ki fogunk szedni a tudatlanság és tapasztalatlanság mocskából. És hálás leszel érte, mert az egy magasabb szint. Komolyan.
Én is azért megyek oda. A tapasztalatért, meg hogy leteszteljek olyan fejeseket, amiket kinéztem, mert válltani szeretnék majd a mostaniról.
Már fejes és fejes között is lesz különbség. Ezt biztosíthatom. Hozz el 10 olyan zenét, amiket nagyon ismersz és hallgasd majd meg külön rendszerekeről, amiket hozunk. Hidd el, tényleg jó lesz! -
biega
aktív tag
Sziasztok!
Egy Takstar HD 2000 fejhallgatót használok a napi 3 óra vonatozás alatt, ezt szeretném kiváltani egy kisebb méretű, de jobb minőségű új modellel. Telefonjaim a zeneforrások: Nexus 5x és Huawei P20 Pro.
Tudnátok ajánlani egy jó minőségű fejhallgatót? A zártnak jobban örülnék, de még a nyitott is megfelelő lenne.
-
gianni85
veterán
válasz
Remus389 #75698 üzenetére
Ha te már eldöntötted, hogy nagyon jó lesz neked, akkor mit csinálod a fesztivált itt?
Ha megerősítésre van szükséged, akkor segítek.... Nagyon jó fejes a HD6XX (tényleg, komolyan) és nagyon jól fog passzolni hozzá az Essence STX (ezt csak tippelem fórumon olvasottak alapján) -
törölt tag
válasz
Remus389 #75707 üzenetére
Ja egyszer vissza kellett dugnom az alaplapiba, mert azt hittem a hangkaresz bedöglött (valójában csak kimozdult picit a helyéről), kínzás volt.
Nyilván, de vakteszten ez sem menne át, ergo fantáziáltál. De most komolyan, tudod ki hiszi ezt el neked az előzmények után?
-
Remus389
veterán
válasz
#56474624 #75706 üzenetére
Haladjunk sorjában.
Először is aktiválnom kell a bankkártyám, megrendelni, nappal aludni (mert most éjszakás vagyok a héten, tehát reggel fél hétig is dumálhatunk, én itt leszek). Meg kell érkeznie, egy hétig legalább hallgatni, összehasonlítani a 579-cel.
Ez legalább két hét és utána bölcsebb leszek, erősen kétlem hogy csalódok a kombómban.
Majd fél-egy év után, lehet elkezd motoszkálni a fejemben hogy ki kéne próbálni erősítővel is hátha, addig túl leszek pár audio-orgazmuson, az biztos. Még az 579-essel is volt, jó párszor. Igen jól szól.
Ja egyszer vissza kellett dugnom az alaplapiba, mert azt hittem a hangkaresz bedöglött (valójában csak kimozdult picit a helyéről), kínzás volt.
-
Remus389
veterán
válasz
#56474624 #75704 üzenetére
Szerintem a HD 579 és 6XX közt lesz difi. És nem olyan borzasztó a ráfizetés, kb 40 ezer, ha eladom a 579-est majd, plusz jobban tetszik a 6XX, az már komoly cuccnak is néz ki, az 579 is tetszik de az középkategóriás kinézetű.
Egyébként érdekes, 6XX-et használtan alig találni, meg HD 600-zast, 650-est, vajon miért?
-
Bodz
nagyúr
Fórumozás alapján akarod olyanoknak osztani az észt, akiknek van saját tapasztalatuk is a témában. Most komolyan, mi szükség van erre, mit szeretnél elérni?
Ezt a sok száz ezret is engedd el, nem kell és persze nem is tud/akar mindenki ennyit költeni. Miért ragaszkodsz hozzá?
-
Remus389
veterán
válasz
#56474624 #75701 üzenetére
A sörözős arcok is ezt hitték.
(Basszus nem sikerült megrendelni a 6XX-et, mert a kártyám nincs aktiválva még, pont most kaptam új kártyát, mert lejárt a régi)
Ez a baj ezekkel az erősítős dolgokkal, drágák, aztán kipróbálsz valami mást, mert az egy picit jobban szól, azt mondja a haver, így meg úgy, és mire feleszmélsz millió forintot elszórsz erre a drága hobbira.
-
törölt tag
válasz
Remus389 #75700 üzenetére
Mit kéne vaktesztelni, komám? Hogy a Dynaco erősítőmről nem ugyanúgy szól, mint pl. a Presenterről, pláne egy belső hangkártyáról?
Jó vicc.Én nem tudom, miből gondolod kb. 0 tapasztalattal, hogy az erősítők egyformán szólnak. Ergó már annyira tökéletesek, hogy csak egyformán szólhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest