Új hozzászólás Aktív témák

• domewalk3r

csendes tag

Sziasztok!

Szeretnék egy nyitott (circum) fejhallgatót venni, amit zenehallgatásra és játékra egyaránt használnék. Zene szempontjából DnB/Punk-Rock a preferencia, de alkalmanként más is becsúszik a klasszikustól a metálig. Ami fontos lenne az a tér nagysága és az egyes hangok elhelyezése ebben a térben (játék miatt), illetve a felsorolt zenei stilusokhoz ne legyen "túl kevés" a basszus.

Árban kb 70-80e lenne a határ, használt is játszik (feltéve ha itteni fórumozóról van szó). Adalék, hogy normálisabb kinai fejes is jöhet, perpill Vietnámban vagyok szóval könnyen be tudnám szerezni.

Tudom, hogy nyitotthoz kellene egy normális dac/amp, tehát ha valakinek lenne javaslata az adott fejeshez passzoló dac/amp-ra, azt nagyon szivesen venném (persze, a dac/ampnak megvan a saját topicja, de ahogy elnézem a komoly az átfedés :)) ) - dac/amp-al együtt max 140-150e lenne a keret.

Ha ez segit, az eddigi fejeseim/IEM-ek amiket szerettem: SRH-440, SE215, RHA MA750, RHA t20, Sony MDR1-ADAC - utóbbi kettőt ma is használom.

A válaszokat elöre is köszönöm. :R

Új hozzászólás Aktív témák