-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
coves8 #55471 üzenetére
Megjött nekem is a Focal Spirit Classic -om. Ezúton is köszönöm még egyszer a tippet az olasz amazonról.
Első tapasztalatok alapján,mindenről hajtható,ipadról,DF RED-ről,Fiio X7+AM2-vel nagyon jól szól, ez az ő világa,az FX DAC X6+pres III -al is korrekt (ellentétben az LCD2-vel aminek a meghajtására már kevés a FIIO,ide kell az ibasso P5). Hangzására annyit tudnék mondani, hogy iszonyú korrekt. Semmiből nincs túlzó, vagy kevés. Tere nem túl részletes,nem veszel el benne. Sztm azon ritka fejesek közé tartozik ami minden evő. Modern zenéknél nagyon adja a mélyeket is, de pont annyit amivel dögössé válik és nem lesz túlzó. (AKG 545-nek pl több van). Abszolút nem volt csalódás. A spirit one s sajnos ipari tanuló lehet ellette. egyedüli negatívuma, kicsit nagy szorító erő (könyves trükk) és kicsit kicsi fül párna (ezt nem is értem, mert a One s -nek nagyobb, fordítva kellett volna lenni) A zajszűrése viszont piszok jó. Elmebeteg módon elvittem magammal autóba és nagyon jól szűrte a kinti zajokat, komolyan nincs messze a Bose QC25-től aminek NC funkciója van!
Természetesen a jó öreg ISO TEK-el kezdtem, ráeresztettem, kezdem a bejáratást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest