- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
Sziasztok,
Sony MDR-1000X -el van valakinek tapasztalata?
-
Bodz
nagyúr
-
Spíler
őstag
https://www.mall.hu/pc-fejhallgato-mikrofon/beyerdynamic-dt-440-edition-fejhallgato
Bodz ajánlotta tegnap valakinek,most valóban nagyon megéri,hacsak nem ragaszkodsz mindenáron a zárt fejeshez."Kibic"módon ajánlottam,mert nem hallottam őket,de gondolkodás nélkül ezt választanám a kettő közül(legfeljebb menne vissza ha nem tetszik).Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Dorien
veterán
válasz darvinya #55389 üzenetére
6000Ft-ot igen. [link]
Persze 10k-ért már plüss párnás HD681 EVO-t, 13k-ért Omnitronic SHP-600-at ajánlanék."Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
dik
őstag
válasz Spíler #55388 üzenetére
Nem gondolkozom én semmin az előző ilyen volt amin ezek voltak és azt szoktam meg a 15+év alatt ez ilyen egyszerű.
Elhoztam a szakitól emezt valahonnan szereznem kell 5 eres ilyen vékony kábelt és azt mondta javítható lesz minden gond nélkül na mondom arra kíváncsi leszek....De ennyi ajánlat közül csak találok már valamit...
Köszönöm a javaslatokat mindenkettőtöknek!
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
darvinya
titán
SuperLux HD681B megér 8000Ft-ot?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Spíler
őstag
Esetleg itt is körbe nézhetsz:
http://www.emag.hu/search/fejhallgat%C3%B3?ref=autosuggestHa már ilyesmi fejhallgatókon gondolkozol akkor talán a Panasonic-kal kellene kezdeni az előző ajánlásomból.
Szvsz.[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Dorien
veterán
HyperX Cloud [link] - viszont a hangerőszabályzó ront a hangminőségen
Esetleg a megfelelő topikban tudnak ajánlani mást is. [link][ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
dik
őstag
Ja igen és talán annyi kimaradt mint most nézelődöm hangerő szabályzó nincs a vezetéken esetleg olyan van aminek rajta van mert az szükséges lenne. Bár ha van valami megoldás amivel rá lehet barkácsolni egyet akkor nincs gond...
Nézegetem az árakat mik vannak manapság és vezetgetni kell lassan olyan magas árak vannak..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
Spíler
őstag
Nem csörömpölő,jó kis cucc.Az a kérdés,hogy miről hajtod,elég erősítő igényes,normál alaplapi hangkeltővel nem fog jól szólni(finoman fogalmaztam).
Dorien második javaslatát preferálnám,ha alaplapról hajtanád meg.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
használtan Superlux HMC660 [link] (ez ennyiért szerintem qrvajó, masszív cucc, lényegében egy Superlux HD660 mikrofonnal)
vagy újonnan Invotone HD2000 + mikrofon[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
válasz andersen10 #55372 üzenetére
"Eljuthatunk-e oda, hogy már nem zenét hallgatunk, hanem hangokat minősítünk?"
Én már itt tartok, ez az elektronikus zene átka, esetemben DnB, s nem a kommersz, eléggé finnyás vagyok a hangzásra. Nagyon fura, mert filmeknél pont az ellenkezője vagyok, utálom a blockbuster műfajt.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
dik
őstag
Helló!
Érdeklődnék milyen fejhalgatót érdemes most megvenni hétköznapi használatra(film, zene, stb.). Semmi komoly elvárásom nincs de azért ne egy csörömpölő legyen(és nem is valami atom drága profi cucc kellene azért max. 10 ezer körül de az is nagyon max.). Lehetőleg legyen mikorofonja is bár ha van külön olcsócson valami mikorofon ami használható akkor nem kitétel rajta legyen. Legutobb hát nem is tudom mikor vettem ezt a Logitech Precision PC Gaming Headset lehet van 15 éve is már(kábelje szakadozik egyre több helyen és kábelcsere és egyebekkel molyolni lehet nem érné meg annyira röviden megszolgált...). Szóval nem sűrűn veszek ilyesmit szóval valami kellene. Ki mit mond mit érdemes manapság abszolut fogalmam sincs és valami szemetet azért nem akarok venni...
Nagyon köszönöm előre is a segítségeket!"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
EQMontoya
veterán
válasz RetepNyaraB #55374 üzenetére
Spotify szerintem még nem is szutyok. Én mondjuk kifizetem érte azt a havi 5 eurót, mert melóban csak ez van, meg a jutúb.
sheratan: Teljesen egyetértek, csomó rock/metál felvétel tényleg hallgathatatlanul gyenge. Dinamikátlan, részlettelen, összefolyó szar.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Tulku
veterán
Egy-két kivételtől eltekintve minden füles-fejes kiemel-visszavesz egyes tartományokban...amennyiben emiatt olyan "hangkép" alakul ki, ami sok esetben bántó vagy fárasztó lehet, akkor nem zenehallgatásról, hanem tesztelésről beszélünk..épp úgy mint a borkóstolást sem illik összehasonlítani a borozással (és persze egyáltalán nem a vedeléssel...sajna ebből van markáns mennyiség....na ilyen az út közbeni fél fülbe betett fülessel a sálálálá...).
Tekintsünk most el attól a hájendtől ahol bizonyíthatóan 2-3 dB eltérést produkál a frekimenet (Sennheiser orpheus pl...) és ott már a felvétel minőségét hallgatod...
Nagyjából borítékolható, hogy sokunknak hangzásképek tetszenek, ezeket az adott hangkeltő (és persze dac+amp...stb) vagy megvalósítja, vagy nem..ettől függően lelkesedünk valamiért, vagy tekintjük hosszú távon hallgathatatlannak (akár minőségtől függetlenül)...
A gagyi keverés szerintem fedettebb hangkeltőn is előjön, legfeljebb nem annyira pregnánsan....és ezért elnézőbbek vagyunk vele...
-
phoenix1989
őstag
megrendeltem a superlux hd662 evo-t kiváncsi leszek . ahogy megjőn irok véleményt
-
RetepNyaraB
veterán
Én előbb-utóbb legyintek és zenét hallgatok. Ha eq, hát eq. De még sokkal jobb volna jó minőségű felvételeket hallgatni. Útközben nekem a spotify free is megfelel, amellett, hogy szidom az anyjukat a szutyok minőség miatt. Otthon már cikibb az egész, de aztán marad a vállrándítás
Ui.: s ráadásul igen messze vagyok bármi high-endtől, de maradok is tisztelettel."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
törölt tag
Én is úgy vagyok vele, hogy a régebben imádott zenekarok felét ki kellett selejtezni, amint lett egy komolyabb rendszerem, mert egyszerűen annyira vacak a stúdiómunka, hogy hallgathatatlanok. Különösen igaz ez a modernebb műfajokra (pop, rap, hip-hop), de sajnos rengeteg rock/metál zenére is. A keverésnél szerintem sokszor vagy hozzá nem értő emberek dolgoznak, vagy pedig szándékosan úgy keverik, hogy a célközönség a tesco-gazdaságos hangkeltőivel is élvezhesse, amik pedig összemosnak amúgy is minden részletet, ezért "üresre" keveik a hanganyagokat.
-
andersen10
aktív tag
Hanghűség vs hallgathatóság.... lerágott csont, de a T5P kapcsán markánsan megjelent nálam újra a kérdés.
Vitaindítónak szánom, kíváncsi vagyok másnak volt-e hasonló élménye, mikor hozzájutott egy komolyabb fejhallgatóhoz.
Soha nem volt ilyen minőségű fejesem. Szeparáció, mikrodimanika, tér (zárthoz képest főleg...), faltól falig frekiátvitel. De szokásos konzum "V" hangzásra kevert felvételek hallgathatatlanak (EQ nélkül) (tettem egy próbát egy amúgy 96/24 hdtarck metallica albummal, elviselhetetlen volt a rengeteg magas), dolgozni nem lehet vele (magára vonja a figyelmet). Hajszálpontosan feltárja tárja a felvételt, az összes hibájával. Ahol az nincs keveréssel elrontva, pl. akusztikus hangszeres zenék, ott gyönyörűen szól, és ott nem érezni, hogy magasba húzna. A pengetős hangszerek egyszerűen fenomenálisak.
Tehát van egy fejes, amit nem etethetsz mp3-al., rock-pop zenék 90% kizárva. Egy érzékeny torkú énekesnő ő, ami egy jól megválogatott felvétellel esténként ellazulva csak rá figyelve egyedülálló élménnyel ajándékozhat meg. Félreértés ne essék, nem a csalódás szól belőlem!
Ezzel szemben régóta van egy pár olcsó VSONIC VC02 IEM-em , (ami ethymoticot váltott a karakterük hasonló) torzításmentes, neutrális, tiszta, száraz hangzás. Szeretem, most is ez szól a fülemben. De a tér, extrém sávszélek sehol nincsenek a T5P-hez képest. Viszont jól szól róla minden, munka mellett is használható, elketyeg egy jobbfajta mobilról is (pl. Samsung S széria) . Ha a T5P egy művésznő, akkor ő a házicseléd.
De a nap végén mi hagy bennem mélyebb nyomot? Hogy kicsavartam egy zongoraszonátából az utolsó bitet is, el tudtam helyezni a térben a hangszereket, hallottam a lélegzetvételeket is, vagy hogy buliztam magamban egy jót valami sziszegős rockzenére (amit jól kompenzált a füles sávhatároltsága ), de közben ez egyáltalán nem érdekelt. Lehet-e túl sok az zenei információ? Eljuthatunk-e oda, hogy már nem zenét hallgatunk, hanem hangokat minősítünk? Mi a véleményetek?
-
Samtya
senior tag
válasz Fandango #55365 üzenetére
Nem árt. Olyat tapasztaltam, hogy régen lerakottnál (legalább fél évig nem használtam) mintha egy picit újra kellett volna járatni, de csak ilyen 2-3 órát. Némi tisztulás volt érezhető a hangjában, de lehet, hogy csak beképzeltem az egészet, vagy csak a némileg megmacskásodott fülpárna vette fel újra a fejem alakját.
-
Fandango
veterán
Most lehet, hogy lesz egy hülye kérdésem, de mennyire árt, vagy nem árt egy fejhallgatónak, ha huzamosabb ideig (hónapok, évek) nincs használva?
[ Szerkesztve ]
-
sNk77
aktív tag
Most nézem, hogy az SRH840 átmenetileg nem vásárolható MALL-nál.
nádpálca
-
Bodz
nagyúr
Egyébként csak 26 a Beyer DT 440 is, annyit vidáman megér.
-
sNk77
aktív tag
Lehet megveszem a Shure-t mert nagy akció van rajta és ha nem tetszik elállok tőle. Majd kipróbálom az m50x-et.
nádpálca
-
-
strynox
tag
válasz RetepNyaraB #55352 üzenetére
Félreérthető voltam, abban a mondatban a Shurehoz hasonlítottam.
[ Szerkesztve ]
-
sNk77
aktív tag
Sziasztok, már rendeltem egy ATH-M50X-et és most a MALL-nál a Shure SRH 840 akciós 40%-al, 35 ezer 59 helyett. Szerintetek lemondjam az AT-t és rendeljek SRH 840et ?
Szeretem a jó mélyeket, EDM zenéket, trapet, rappet hallgatok.
[ Szerkesztve ]
nádpálca
-
Dorien
veterán
válasz scream #55295 üzenetére
Tipp:
Beyer DT770 Pro [link] 40k, ATH-A700X [link] 37k
Drágábbakat majd ajánl Bodz, ő sokkal jobban képben van.[ Szerkesztve ]
-
coves8
tag
Sziasztok!Ha valakit érdekel az olasz Amazonon még 22,15 órát 199€ a Focal Spirit Classic!Ingyenes szállítással!Én már rendeltem!
-
Leigazoka
tag
Sziasztok
Milyen USB-t ajánlanátok Oppo HA 2 kategóriájú dac/amp hoz?
Eddig Aqvox és Wireworld -t néztem.. Utóbbiból van micro usb-sis.
-
darvinya
titán
Keresztmetszet egyrészt, másrészt ehhez a kábel típus jelöléshez tartozik.
Kicsit hülyeség a leírás:
OFC (Oxygen Free Copper) has around 400 crystals per foot and despite its name has an oxygen content of about 10 ppm.
Most miért tartalmazhat ekkora mértékben oxigént, mikor rövidítés oxigén nélküli.[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz darvinya #55336 üzenetére
OCC pedig a monokristályos gyártási folyamatot jelöli...
Én jelen esetben egy rézkábelről értekezem...
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
OCC ezüst
OFC 99.9% rézAWG pedig réz magos nikkel jelölés.
Pont 26AWG árkoltat keresek, mert nehezen törik és nagyon jó az átvitele.[kép]
De egyszerűen nem árulnak, vagy csak 1 erest, amiből van.[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz darvinya #55334 üzenetére
Hol írtam én ezüstöt?
Ez OCC rézkábel...Kammerer: 4-5 félét próbáltam ki (LCD-n....füleseken mondjuk 8-10-et összesen)...a nagyon drága izékkel kapcsolatban fenntartásaim vannak, de pl erősítő átalakításnál már 10 cm-es összeköttetésnél is hallottam erőteljesen az ezüst vs réz hangját...persze nyomban cseréltem is...
Ha valóban kíváncsi vagy, a Forza OCC egy megbízható minőség, de - mint írtam is - meg kell találni a megfelelő meghajtót hozzá...pl összekötő kábeleket teszteltem (10 cm-esek) a forza középen volt, az ezüst leghátul (nekem nem barátom) az audioquest tömör OFC-je pedig vert e mind kettőt...10 cm-es összekötő kábelről beszélünk...egyesek szerint ez szinte lehetetlen, mégis hallom...Toxic is ad el kábelt, de méregdrágán...gondolkodom...amíg van miből
Mondjuk az a 18awg-s (az a legvastasgabbja) OCC kissé vonz.... -
törölt tag
Jó, hogy nem mordor-féle! Nyilván, Bodor Ferié? - ez esetben, no meg a 90-szálas litze szerkezetből, aranyozott réz vezetőből is ítélve, tamáskodom, hogy tényleg majd olcsók lesznek, hát még nagyon olcsók. Nyilván ezeknél fel se merülhet, hogy méltatlanok lennének akár PM2-höz, hát még HE400S-hez - akkor már inkább fordítva, hehe.
Nézd ahhoz, hogy az emlegetett Forza-típus 4,5 euró métere! - igaz csak egy ér, de akkor is.-.-.-.-.-.-
(Ha már a DAC-osban, akkor szerintem itt is érdemes lenne azt az áthozott értelmetlen részt kitakarítani.) -
Bodz
nagyúr
válasz #71562240 #55331 üzenetére
Van nálam most két ilyen bordor-féle kábel. "A fekete pólusonként 90 szál külön szigetelt 0.05mm litze réz kb. 40 éves német, a fonott 0.4mm egy drót aranyozott réz pólusonként." Mindkettő nagyon olcsó (lesz) szerelve. Őszintén szólva egyiknél sem érzem, hogy méltatlan lenne a HE400S-hez, vagy akár az Oppo PM2-höz. Az olcsó kínai balanced kábelemnél már annál inkább.
Az említett Forza kábelt én nem hallottam, de pl ezekből, meg Tulku ízléséből kiindulva simán elhiszem, hogy az sem méltatlan.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
És ezek szerint ez az egyszerű filléres kábel annyira bestbuy, hogy nem eleve méltatlan a nagyságrendekkel más árfekvésű LCD-khez, Angie-khez?
Nyilván költői a rácsodálkozó "kérdés", hiszen adott a példa, és nem is azért firtatom, mintha át akarnám kábelezni a P5-ömet (nem akarom), csak hát rácsodálkozom, képbe kerülni akarok, mert elvileg ugye kifejezetten rangon alulinak kellene legyen az adott készülékekhez. Vizsgálgattál komolyabb, vagy mondjuk úgy, hogy legalábbis drágább kábeleket is hozzájuk?
Bodz is tud referálni, megköszönném - és persze bárkinek, ha tud. -
Batyulda
tag
válasz RetepNyaraB #55329 üzenetére
12 órája már megy folyamatosan csak zenével telefonrol haromnegyed hangerőn. Ezt megismetlem 3x 4x eleg kell hogy legyen, kap majd barna,pink,feher zajokat is. Nem tudom melyik a hatekonyabb,hát lesz mindkettő.
-
RetepNyaraB
veterán
-
ZiD
tag
válasz Batyulda #55326 üzenetére
Bár én nagyon nem értek hozzá, de egy régi logout-os cikk. Illetve a hozzászólásoknál valaki összetett több ajánlott oldalból egy nagy anyagot.
DE mint írtam, nem értek hozzá, így ha ez nem ok pls valaki javítson ki.
-
Batyulda
tag
Milyen tipusú zenét ajánlotok,amivel a leghamarabb bejáratódhat új fejhallgató közepe,és magasai? Vagy esetleg külön bejáratos demo is jöhet linkelve amit internetről le tudok szedni és hatékony. Köszönöm
-
Tulku
veterán
Lehet volt nekik legyártva....vagy mittomén...de elképzelem ahogy a polák nem tud 13 nap alatt 13 méter OCC-t levágni a bundról...úgy egy kész kábelt sem szerel meg hipp-hopp....bár a karácsony előtti időszak sem segített gondolom a teljesítési határidőn...vagy a DIY alkatrészeket rendelőket direkt szivatják....
-
Tulku
veterán
válasz andersen10 #55318 üzenetére
Forza OCC kábellel óvatosan...van benne vmi rugalmas anyag, amit el kell távolítani, ellenkező esetben megkeményedik és átadja a hőt a borításnak ami eredményeképp az elillan....tehát óvatosan különválogatni aztán lenyesni és kissé megvakargatni az ereket, mert vmi lakkréteg is van rajtuk...nem a legegyszerűbb kábel forrsztásilag...polákok két hét múlva fogják postára adni, addig ne is érdeklődj...
Forzától sokat fog finomodni a hangja, szerintem addig ne csinálj más modot...
[ Szerkesztve ]
-
andersen10
aktív tag
Megkukkoltam belülről a AK T5P-t, (nagyon egyszerűen szerelhető), basszus, ebben egészen nyilvánvalóan a Beyer T5P gen2 drivere van, nem a gen1, ahogy mindenki gondolja....
Amúgy a kábelcsere mellett egy ilyen modot gondoltam ki neki (T1 / T90-re hirdetik, de jó kell legyen a T5-be is) : Link
Van esetleg tapasztalatotok ilyen utólagos dampeningel? Valóban jót tenne neki egy picike magas csillapítás. Bár még bejáratós...finomodni fog magától is.
[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz RetepNyaraB #55310 üzenetére
Kérjél kilövési engedélyt,most szezon van
Bakker,remélem nem én vagyok az[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
Persze, prémium tagságot kell venni hozzá.
Phoenix1989: Ha csak zárt jó akkor pl. a lentebb ajánlott CAL!, vagy Superlux HD662 EVO, esetleg egy használt Kingston HyperX Cloud.
Félnyitott fronton Superlux HD681 EVO, Omnitronic SHP-600 - ez utóbbit erősen ajánlom, csak egy -10dB@7kHz vágás kell neki, hogy elviselhető legyen a magastartománya.[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Hogy írta Wass Albert?
"A víz szalad...de a kő marad..."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Sinesol #55309 üzenetére
Fiúk-lányok; privátban szívesen megtudnám, lehet-e ignorálni valaki hozzászólasait a prohardver fórumokon. Tehát ne lássam, mert árt az egészségemnek. Igény lenne rá. Köszönöm.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Sinesol
veterán
válasz phoenix1989 #55308 üzenetére
Creative Aurvana Live 16k. /kb egy Denon D1001 fehallgató àtcimkézve/
Szerintem külsőre hasonló az Invotonehoz, csak a Live erősebb konstrukció, nem egy cérnaszàlnyi kàbele van és a pànt is erősebb. A fülpàrnàja is nagyobb, nagyon kényelmes, a hangja sem vàltozik poziciotol függően.
Hosszan hallgatható, kellemesnek mondható hang, nem vàlogatós forràsra, szàmomra kissé eltúlzott mélyekben erősebb V karakter, térben eléggé szűk, jellegzetesen zàrt hang, hangszigetelése közepesnek mondható. Telefonról is könnyen hajtható, jól hordozható, nem túl nagy.
Szerintem az àràért nagyon rendben van, jó vétel.[ Szerkesztve ]
-
Batyulda
tag
Nem néztem meg tüzetesen a nevét,és gyorsan is írtam.
Kammerer: azert ilyet ne állits, azt irtad a dac forumba ha itt lesz előzménye reagalsz rá,es irta a post íroja is masold at ide,hát en megtettem,hajrá,kivancsi vagyok te hogy latod a több (tízezer? )fül közűl. Annyian tuti megvették ezt a fejest világszerte,de lehet pár százezren,nem vagyok megrendelesi felügyelő
[ Szerkesztve ]
-
-
Batyulda
tag
Kamarer kérésére,és a poszt írójának beleeggyezesevel másolom e véleményt ide, a megfelelő topicba,mert ott off volt.
"De, már nagyon off lett a kommentfolyam, ráadásul erről a típusról már rengeteget olvashatsz ha visszakeresel, akár itt, de főleg a fejhallgatós topikban. A legnagyobb problémája, hogy nagyon összefolyós, lassú a mélye, diagramon is látszik, borzasztó hosszú a lecsengési ideje a az alsóbb tartományban." (Ath m50x vélemény)
Erre irta camerer reagálna rá,de csak ebben a topicban. (Azert is hoztam át érdekes lehet a jovobeli erdeklodoknek, es jomagam is mint m50x tulaj)
[ Szerkesztve ]
-
DEJVID
őstag
Csak kíváncsiságképp, akg k550 után milyen zártat lenne érdemes kipróbálni? 100k alatt maradva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Politika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- BestBuy ruhás topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook