Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#4201) zzolika válasza emineme (#4200) üzenetére

zzolika
(kvázi-tag)

Ha USB-s, akkor semmire sem mész egy hangkártyával, mert nem abba dugod bele.
Próbáld meg másik USB-be dugni. Az alaplap hátsó kivezetése lehet jobb, az elõlapi csatlakozó a legzajosabb.

(#4202) emineme válasza zzolika (#4201) üzenetére

emineme
(újonc)
LOGOUT blog

kipróbáltam. nem működik. ugyanúgy rossz
szerinted vegyek jack-eset?

NINCS OLYAN DOLOG, AMIT EGY JÓLIRÁNYZÉKOLT, ERŐTELJES ÜTÉSSEL, MEG NE LEHETNE OLDANI

(#4203) korcsi

korcsi
(őstag)

Sziasztok!

Eddig egy sennheiser px 10-et használtam cod2 mp-hez, de sajna az egyik oldalából kiköltözött a mély szekció. Hasonló könnyü sztereó fülest keresek játékra, 5.1 nem érdekel, eax-el kielégítö a térhallásom. Esetleg on ear (supra aural) kialakítás is jöhet, egy teljes fejest már nem komálnék.

42

(#4204) jaffa 2843 válasza korcsi (#4203) üzenetére

jaffa 2843
(senior tag)

keret?

##################Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!##################

(#4205) korcsi válasza jaffa 2843 (#4204) üzenetére

korcsi
(őstag)

Maximum 10.000 Ft.

42

(#4206) VGYke

VGYke
(senior tag)

Sziasztok! ez a Tritton AX Pro 5.1 cucc virtuális térhangzás, vagy a sok hangszóróval olyan mint a Razer Tiamat?
Én csalódtam a virtuális teresekben (Logitech G35 van), de lehet a fejemen lévő fül és az agyam kooperációjában van a hiba, hátulról nem igazán hallok hangokat.... :F (5.1 erősítő+hangfalakkal is csak úgy ha nagyon eltekerem a hátsó hangerőt, tehát velem lehet valami baj :O )
De azért nem adom fel, megszabadulnék a 2011. karácsonyra vett G35-től és szemeznék egy Tritton, vagy Tiamat-al.
Mi a meglátásotok, véleményetek?

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsön adni

(#4207) cskamacska válasza VGYke (#4206) üzenetére

cskamacska
(őstag)
LOGOUT blog

A linkelt oldalakon látható képeken nagyon szépen látszik, hogy mindkét fejhallgató több hangszórót használ, akkor mi is a kérdés? :F

Razer Tiamatot tudtommal még nem igen kapni, Tritton meg viszonylag drága ahhoz, hogy csak úgy kipróbálás nélkül megvedd, ha már egyszer csalódtál a sokpontegyes fülesekben. Szerintem.

"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

(#4208) frankoo válasza VGYke (#4206) üzenetére

frankoo
(újonc)

A Tritton AX Pro-val val valóban jobban fogod érzékelni a hátulról érkező hangokat, mint a G35-el, viszont elég furcsa a Tritton térhangzása (nekem túl visszhangos). Ugyanakkor azt tapasztaltam, hogy (nekem) a Battlefield 3 messze az AX Proval megy a legjobban...

(#4209) VGYke válasza cskamacska (#4207) üzenetére

VGYke
(senior tag)

A kérdés az, hogy bár legyen a fülesben több hangszóró is, "fejhallgatóhoz képest valós" térhangzást próbál előállítani, vagy csak virtuálisan (szoftveresen-mit tudom én) emulálja?

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsön adni

(#4210) Zolar válasza VGYke (#4209) üzenetére

Zolar
(senior tag)

Én is szemeztem a Tritton-nal, de végül Sharkoon-t vettem.
Mindenki másra esküszik, ez nehéz döntés...

PS3 Slim 320GB, Sharkoon X-Tatic SR, Xperia ARC S.

(#4211) MarcZ

MarcZ
(senior tag)

Szép napot!

Van jelenleg egy Razer Carcharias 5.1-es gamer headsetem, nagyon meg vagyok elégedve vele, minden tökéletes, basszusa is nagyon jó, de... Olvasgattam a SteelSeries Siberia v2-ről és nagyon megtetszett, de van itt egy kérdés. Nagyobb/élvezetesebb-e a Siberia basszusa, mint a Carchariasé? Még egy kérdés. Mely headset-eknek jobb még a basszusa ebben a kategóriában? Válaszokat előre is köszönöm.

[Keresek Razer Megalodont Carcharias beszámításával, PÜ me!] █ [Eladó EVGA GTX 580 SC 2 év CHS garanciával és 9 év gyártóival hátra.]

(#4212) Mezi1982 válasza MarcZ (#4211) üzenetére

Mezi1982
(lelkes újonc)

Sony MDR-XB500

(#4213) MarcZ válasza Mezi1982 (#4212) üzenetére

MarcZ
(senior tag)

Az tudtommal nem gamer headset.

[Keresek Razer Megalodont Carcharias beszámításával, PÜ me!] █ [Eladó EVGA GTX 580 SC 2 év CHS garanciával és 9 év gyártóival hátra.]

(#4214) Mezi1982 válasza MarcZ (#4213) üzenetére

Mezi1982
(lelkes újonc)

Miért szerinted egy gamer headset mitől gamer? :))

(#4215) WolfheartGR válasza Mezi1982 (#4214) üzenetére

WolfheartGR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mondjuk az enyém többek között attól, hogy szétszedhetem 3 részre és van benne mikrofon. Például.

X6-osom nekem is van. Csak nem a Bmw-től, hanem a Microsoft-tól.

(#4216) Mezi1982 válasza WolfheartGR (#4215) üzenetére

Mezi1982
(lelkes újonc)

Ez is lehet egy lehetőség, de szerintem az is csak egy mikrofonos fejhallgató.

(#4217) cskamacska válasza WolfheartGR (#4215) üzenetére

cskamacska
(őstag)
LOGOUT blog

Egy Sennheiser HD650-et meg szét lehet szedni 15 darabra, akkor az is gémer füles? :P

Gémer füles az amit annak mondanak, általában a "gamer" brandelt perifériagyártók fogják a fröccsöntött mikrofonos füleseikre, a placebo függő call of dudebro játékosok legnagyobb örömére. :))

[ Szerkesztve ]

"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

(#4218) WolfheartGR

WolfheartGR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Csakhogy ez a topik nem a ti egyéni véleményetekről szól, hanem mint a címe is mutatja, az 5.1-es és a Gamer fülesekről.

(#4219) pelenka35

pelenka35
(lelkes újonc)

Sziassztok

OZONE STRATO EVO 5.1 -es fülest vásárolnék xbox360-hoz játékra (heti 10-15 órát játszom,ezért nem akkarok 40.000ezret költeni egy gamer headset.-re.) Valakinek esetleg van vagy próbálta már ?

(#4220) superTibcsi válasza pelenka35 (#4219) üzenetére

superTibcsi
(tag)

El kell hogy keserítselek, de ez nem jó XBOX-hoz, mert a box nem adja le USB-n a hangot. Csak olyan 5.1 fejest tudsz használni, ami optikai bemenetes.
[link]

[ Szerkesztve ]

XBOX LIVE gamertag --> BigTibcsi

(#4221) moonguru

moonguru
(senior tag)

Razer Tiamat 7.1 kapható! :)

[link]

(#4222) pelenka35 válasza superTibcsi (#4220) üzenetére

pelenka35
(lelkes újonc)

Tudnál ilyet ajánlani ?

(#4223) superTibcsi válasza pelenka35 (#4222) üzenetére

superTibcsi
(tag)

Sharkoon x-tatic digital 5.1 ilyen. De ez 30k felett van. Anno eléggé körbejártam ezt az 5.1 témát, de nem találtam mást olcsóbban. Létezik még virtual 7.1, de az is hasonló áron megy. Esetleg keress használtan.
Nekem volt sharkoon. Az volt a bajom vele, hogy nem volt rajta analog bement, csak digitális. Hangok irányát nagyon jól visszaadta szvsz, de a hang minőségével már nem voltam megelégedve tompa mély és magas. Túl is adtam rajta.
Maradtam a jól bevált stereo-nál.

(#4224) pelenka35 válasza superTibcsi (#4223) üzenetére

pelenka35
(lelkes újonc)

Egyébként lehet neked van igazad és marad a stereo :)
Milyet használsz ?

(#4225) Chrys_ válasza moonguru (#4221) üzenetére

Chrys_
(senior tag)

A Tiamat-nak csak 1 csatornás audio-bemenete van? Vagy ez is kezel egy másodlagos csatornát, ami pl. lehet egy chat-prg külön csatornája, amíg a játék a multicsatornás bemeneten szól?

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#4226) superTibcsi válasza pelenka35 (#4224) üzenetére

superTibcsi
(tag)

Ugyanazt, amit zenehallgatásra használok. Egy shure srh-440-et. Optikain kimegy a hang az erősítőbe arra meg a fejes rádugva. Ha kell a mikrofon, akkor azt a nyakamba szoktam rakni külön, de ez ritka, mert ált. éjjel játszok amikor a család alszik.
De turtle beach headset-et, stereot már kapsz 11k körül. De a tartósságáról és hangjáról nem tudok nyilatkozni.

(#4227) superTibcsi válasza pelenka35 (#4224) üzenetére

superTibcsi
(tag)

Kicsit túl marketingszaga van, de egy pillantást megér.

(#4228) cskamacska válasza moonguru (#4221) üzenetére

cskamacska
(őstag)
LOGOUT blog

Szolid 54000 forint + postaköltség? :Y Kettőt kérek.. :))

superTibcsi: És melyik gémer oldalon megjelent gémer fülesről szóló cikknek nincs marketing szaga? ;] Már lassan 7 éve hogy sírtam emiatt itt a topikban, de a helyzet azóta se lett jobb. :(

[ Szerkesztve ]

(#4229) superTibcsi válasza cskamacska (#4228) üzenetére

superTibcsi
(tag)

"És melyik gémer oldalon megjelent gémer fülesről szóló cikknek nincs marketing szaga?"

Ott a pont. ;]

(#4230) gézu

gézu
(őstag)

Sziasztok,
Tanácsot kérnék, fejhallgatót keresnék zenehallgatásra, játékra.
- 5.1
- rászánt összeg: 20-30 ezer Ft
- vezetékes kivitel
- 15-25,000Hz körül
- mikrofonnal
Köszi!

“Commutare necesse est!”

(#4231) pelenka35

pelenka35
(lelkes újonc)

Feladtam nem tudok dönteni :))) :W :W :W

(#4232) IzI

IzI
(kvázi-tag)

Hi

Tudna ajánlani vki olyan fejhallgatót ami 2-3óra viselés után is kényelmes,van mikrofonja és nem kerül 15e Ft-nál többe? Játékhoz és filmezéshez használnám,amit én kinéztem Steelseries 4H.

(#4233) WolfheartGR válasza IzI (#4232) üzenetére

WolfheartGR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nekem a nagytestvére van szeretem nagyon.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.