Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
válasz
contaxg #34697 üzenetére
Bocs, hogy olvasok,
de azt több helyen olvastam, hogy a mély tartománya nem annyira hangsúlyos. z mennyire igaz? Gondolom egy bejáratott darabnál ez javul sokat. Vagy eleve nem is hiányos mély?
Itt Debrecenben nem sok füles van ebben a kategóriában. Meg amikről itt beszélgettek, nincs is. Sure, Bayer nincs. Yamaha meg Grado, JBL, Bose van inkább. Jó, van AKG, Audio-Technika, Sennheiser is.
szerk.
Most látom a weboldalon, hogy van BEYERDYNAMIC DT 990 EDITION. Nem tudom, de nem ajánlották nekem ott eddig. Az "EDITION" miben másabb mint a sima 990? Vagy nem jelent semmit ez a szó ott a végén? -
Rent
senior tag
Sziasztok!
Tudtok egy helyet Pesten ahol 80-100k körüli fejhallgatók is kipróbálhatóak (esetleg saját forrással) és össze tudom hasonlítani akár a Beats Studiot is a hasonló árfekvésű "társaival"?
Köszönöm a válaszaitokat! -
törölt tag
válasz
contaxg #34694 üzenetére
Lehet, hogy véletlen a lejátszóban felejtette a bejáratáshoz használt barnazajt a cikk szerzője, attól fájdulhatott meg a feje. Vicces, hogy sem a 880, sem a 990 még cask nyomokban sem hasonlít szerintem a leírtakra. Nyilván forrástól is függ, de ilyen hülyeségeket még akkor is nehéz leírni.
-
contaxg
veterán
válasz
Soma01 #34692 üzenetére
Tudtommal már Debrecenben is van Fejhallgatópláza, úgy hogy ne olvass semmit hanem menj el és hallgasd meg ezeket a saját füleddel.
(#34693) kammerer
Nálam ez tette be kiskaput....
A DT 880, a DT 990 moderált változatának is tekinthető.....Otthoni zenehallgatásra (és alkalmi filmnézésre) ezt a modellt tudjuk inkább ajánlani, nem okoz fejfájást, és ugyanolyan kényelmes, mint a nagyobbik testvér.
Fejfájást?
Fejfájást a szerző okozott a cikkével nem a DT990. -
törölt tag
válasz
EQMontoya #34689 üzenetére
Gondolom az alábbi mondattal volt bajod neked is: "Durván 750 000 forintért igazi high-end szólt a füleinkbe, hogy ezt a szintet mennyiből lehetne kihozni normál sztereó lánccal, azt csak saccolni tudjuk, talán valahol 2 M táján kezdenének előjönni azok a finomságok, élmények, amiket e tesztelés során volt szerencsénk átélni." Ez tényleg egy alapvetően hibás mondat, ezen a szinten inkább fordítva szokott lenni az arány - amellett, hogy persze a fejhallgatós és a hangdobozos rendszer nem egymáshoz hasonlítható, hiszen lényegükben különböznek a hangot tekintve.
A cikk többi része elvileg nagyjából rendben van, bár sajnos elég hevenyészett, éppen arról alig esik szó benne, ami a cikk témája lenne: az egyes kábelek hangminőségéről.
Az AV-Online valóban nem egy hiteles orgánum. A What Hi-Fi valóban jobban viszonyul a valósághoz, de érdemesebb hiteles szaklapokat olvasni - a What Hi-Fi inkább csak hobbilap.
-
Hali!
20-25e Forintos kategóriában milyen fejhallgatót érdemes venni utcára? Nekem egy agybadugós Senn CX-II 400 fülesem van, hasonló hangú fejhallgatót keresek.
Tippeket köszönöm. -
EQMontoya
veterán
válasz
Soma01 #34688 üzenetére
Av-online-nak egy szót ne higgy el!
Amikor ezt olvastam, nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek. Leginkább mérges lettem, mert sajnos lehet ember, aki ezt elhiszi.
Roszmájú leszek, de szerintem az egész site nem más, mint a Kácsa-audio online marketing-harsonája.Ettől még a nagy Beyerek (770-880-990) alapvetően jó cuccok, csak inkább whathifit, meg hasonló értelmes külföldi médiumokat olvass. Valamivel több közük van a valósághoz.
-
.DLL
veterán
Jah, diákként, 2005-2006 tájékán jó volt éppen kibontakozó DnB szenvedélyemhez.
Aztán úgy maradtam egészen 2013-ig, amikor is jött a Philips SHP-5401 és vele a lejtő. A következőre (DT880) már nem kellett sokat várni, berántott a téma.
De ezzel - mint fejes - elleszek pár évig, max források jönnek-mennek alatta.
Végállomás-szerű dolog nekem egy pár Genelec lesz majd valamikor.(#34683) AGE-T: Ezt nevezem, dícséretes!
Legközelebb hallgass halkabban zenét ;D
-
AGE-T
őstag
Pár hete meghalt az Audieze LCD2 egyik oldal, túllőttem erősítővel valószínűleg. Mint kiderült 3 év garancia van rá, és így szervizelhető, melyet nagyon készségesen contaxg pikk-pakk megoldott. Ez úton is örök hála a közbenjárásáért. Visszakaptam egy lényegében új LCD2-t.
-
X3B6O0X
aktív tag
Megnéztem, tetszett is, így megrendeltem. Ma reggel meg is érkezett, és még nem járattam be, de már most nagyon tetszik a hangja. Talán a mélyek egy kicsit túl erősek is, de tudtam rajta segíteni. További pozitívum, hogy nagyon kényelmes, az viszont negatívum, hogy sokat kell igazgatni, hogy kényelmes legyen (habár ha majd kicsit többet használom, szerintem jobb lesz). Összességében jó vétel volt, és köszönöm a tanácsot.
-
mcs
veterán
Közel 1 hetes használat után érzem a JVC HA-M55X hangján, hogy kezd bejáródni, mert már érezhetően nyílik kifele a hangja. Ami egyértelmű előny a JVC javára a Sony XB600al szemben, hogy jóval több a közép, így színesebb, bár 1-2 Jacko számnál picit bántóan soknak éreztem. A magasból lehetne valamivel több, de ami kijön ebből is, tisztábban, mint a Sonyból, mert az ,,sz" és ,,c" hangok aligha pöszék. A mély abban a tekintetben nem változott, hogy továbbra se bőgeti annyira a középmélyet, hanem az alsóbb tartományra fókuszál jobban, amivel a minimal techno és egyéb elvetemült elektronikus műfajoknál félelmetesen tudja adagolni a szuszt.
Azt kell mondjam, jobb vétel a Sonynál, ha az extra basszus szemszögéből nézzük, márpedig pont ezt a kategóriát képviseli a kettő fejes. Felépítésre is masszívnak tűnik annak ellenére, hogy tömör műanyag, és a Sonyhoz hasonlóan ez is teljesen jól fekszik a fejemre. -
.DLL
veterán
válasz
Soma01 #34677 üzenetére
Háttőő...
szerintem ez nem igaz, főleg az öreg (vintage) és az Edition változatok teljesen jók otthon is elmerülni a zenében, ha bejön a karaktere. A mélyeit szintén dögösebbnek tartom, mint a K550-nek (persze nem egy ATM-M50X szint) De eleve zárt-nyitott összehasonlítás
akkor inkább a DT770-et állítsd a K550-nel szembe, jóval testesebb.
(#34609) oliwwer: Volt ilyen fejesem (HD202)(én az egészet cserélném a helyedben egy jobb hangúra, nagyon sok információt eltüntet a zenéből ez a fejes) nekem is hamar megtört a kábel, úgyhogy évekig töréscsillapító nélkül használtam, úgy még tartósabb is volt.
A tőnél el kéne vági mindkét vezetéket, lecsupaszítani és visszaforrasztani belül az előző helyére. Kitépés ellen pedig egy csomót kötni belülre, ami nem fér át a lyukon. -
Soma01
veterán
A Beyerdynamic Vintage DT990 jobb mint az AKG K550? (árban kb. ua.)
-
Quintero
tag
Valakinek van tapasztalata milyen az Audio-Technica ATH-AX1IS fejhallgató? Illetve hordozhatóság szempontjából mennyire kényes vagy stabil anyagból készült?
-
Maksifül
senior tag
Eladó egy AKG K272 HD és egy AKG K550 füles, bontatlan csomagolásában. Csak MA marhasok árengedményt adok rá!
-
Rent
senior tag
Sziasztok!
Beats Studio 2.0 Wireless fejhallgatóban integrált, vagy cserélhető az akksi? Köszi a válaszokat előre is! -
-
Ma érkezett válasz a Margit körúti Sony centerből. A karácsonyi forgatag miatt nincs kirakva XB450 és XB950, mert mindent elvisznek a népek, de januártól lehet kipróbálni az üzletben mindkettőt. Menni is fogok, az biztos. Fogom az kis Z3C-met + Spotify, aztán hallgatózom, sőt, telefonálni is fogok valakinek, lássam, arra mennyire jók.
-
Dorien
veterán
-
-
Bicskás
senior tag
Szervusztok kedves fórumtársak légyszíves készítsetek egy videótesztet ( Mert Magyar nyelvű videótesztet még nem találtam a fejhallgatóról, és nagyon érdekelne egy hazai füles mágus mit mondd róla... ) és/vagy írjatok egy részletes írásbeli bemutatót, nagyon érdekelne, hogy mik a tapasztalataitok, és hogy mi a véleményetek a Superlux HD 681 EVO fejhallgatóról, én is ilyet készülök venni, de felpróbálni nem mostanában fogom tudni, mert csak pesten az árkádiában van jelenleg állítólag az országban, én pedig Somogy megyében lakom, itt a környéken pedig még egy olyat sem ismerek akinek ilyen fejhallgatója lenne előre is köszönöm.
Üdv: Oreyus( A nevemet meg tudom változtatni ? )
-
törölt tag
válasz
icecave #34651 üzenetére
A K545 egy nagyon jó fejes, de telefonról nem hozza azért az igazi hangját. Próbáltuk a múltkor a fülestalálkozón egy valami Samsungról, és elég laposan, dinamikátlanul szólt az AK100-hoz képest is, és még az sem az igazi egy normálisabb cucchoz képest. Nem a hangerővel van a gond igazán, hanem úgy a hangképpel. Mondjuk azt hozzá kell tegyem, hogy még így is jobban tetszett telefonról, mint amiket hallottam ebben az árkategóriában, csak érdemes tudni ezekről is.
-
Bodz
nagyúr
válasz
binatone #34652 üzenetére
Azért jó lenne, ha valahogy ki tudnád próbálni a DT 990 Prot. Nagyon tud fájni az a füles, ha nem tetszik a hangja. Igaz a párnák lapulásával kellemesebb lesz a hangja, de tudom, ez nem vigasztal. Amúgy ha sima Superlux HD681-ről beszélünk, tehát nem az EVO változatról, akkor szerintem nem lesz gondod ezzel sem.
-
EQMontoya
veterán
válasz
contaxg #34645 üzenetére
Kiváncsi leszek rá. Kolléga épp kint van, majd januárban hozza. Úgy voltam vele, hogy 5000Ft-ért megér egy próbát. Valahol van egy k512 mkII-m, esetleg azzal össze lehet ereszteni. Az ATH-ES700-zal már nem igazán lenne fair, szerintem megalázó lesz. Mondjuk árban sem egy kategória.
-
contaxg
veterán
válasz
binatone #34652 üzenetére
Ne hari, de szép nagyokat csapongsz.
Ha jól értem van egy Pro80 abból lenne egy DT990. De nem is, inkább egy DT880, majd ezt redukálva jó az a HI2050.. Hmmm.. Olcsón szeretnél jót.
Ez eddig OK, de a Pro80 szerintem jobb mint a HI2050. Ha olcsón szeretnél jót vegyél egy vintage DT990-et. Az talán még jobban is szól mint az új. -
Nem tudom, olvastam pár értékelést, de nem profit, hanem vásárlóit. Persze, csak jókat írnak, de ez kb. olyan, mint minden más esetben, az embernek a saját gyereke a legszebb... Remélem, lesz Sony szalon,ahol meg tudom hallgatni őket. 950-ben talán előny lehet, hogy over the ear kialakítású.
-
.DLL
veterán
válasz
icecave #34647 üzenetére
XB450-et próbáltam, nagyon nem jó, hordó hangja van, lassú artikulálatlan, és a felsőmélyek vannak kiemelve (bár azért elég mélyre lemegy, de az összkép nem szép) a V55-nek is jobb a hangja... csak az nem annyira kényelmes.
XB950 még nem járt a fejemen, csak a 900, vannak értékei, de a mélyet az sem okosan tolja. Lehet hogy a 950-ben megreformálták a hangzást? -
binatone
tag
Már egy ideje új fejhallgatót szeretnék vásárolni a kinézett darab egy beyerdinamic dt 990 pro 250 ohm-os.
Jelenleg megelégedettséggel hallgatok 1 takstar pro 80-at és egy superlux hd 681-et véleményem szerint
mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya is az egyiknek nagyon tetszik a magasa a másiknak a mélyei és a tere.
Ebből jött a gondolat hogy a dt 990 jó lehetne nekem mert a tesztek,hozzászólások alapján ez a fejes sok méllyel és esetenként karcos magassal rendelkezik.
Vásárlás előtt sajnos nem tudom kipróbálni és ebből adódik a dilemmám mi van ha nem fog tetszeni a
hangja. Ekkor jött a képbe az ára miatt a Takstar HI-2050 tudom hogy ez a dt 880-ra próbál hasonlítani de hátha ez is jó lenne,azt is tudom hogy a kettő nem egy kategória tehát a "gond nem kicsi".
Valójában arra lennék kíváncsi hogy a HI-2050-et hangban hová lehet besorolni?
A fejest egy krell ksa5 hajtaná meg ami már úton van,előtte pedig egy xmos dac vagy pedig egy smsl sanskrit
amiben az JRC 5532 kicseréltem LME49860-ra.
Előre is köszönöm. -
Köszönöm de maradnék az egygombos mikrofonos megoldásnál, az rajta van a kábelen. Ez a kilógó izé csak zavarna, elvégre olyan sűrűn nem hívnak meló közben, de ha igen, akkor ne kelljen felesleges köröket futni. Úgy nem szeretem, hogy sima fejhallgató van bedugva, felveszem a hívást, és ugye a mikrofont a telefonét használja, mert eddig minden telefonomnál panaszkodtak,hogy sz*rul hallanak.
-
Nigér
őstag
válasz
icecave #34647 üzenetére
Custom One Pro-hoz létezik ilyen headset-es kiegészítő.
-
Hát, ezen sehol sem látom a mikrofont egy gombbal legalább... 32 ok lehetne, ha lenne headset funkciója, de 80-as nem hiszem, volt egy HP800PRO-m, ami 60 Ohm-os azt hiszem és érezni lehetett, hogy kevés neki a telefon (G2, Z1C, Z3C).
EQMontoya: Az igen, cirka ~75k. Az komoly. Annyit nem szánok rá, akkor már inkább vennék egy Beyer Custom one pro-t, de az sem headset funkciós. Ott még a Sony új szária, xb450-950, amik gombos "mikesek", bár ezek még nekem is túl headbass-ek (előző szériát hallgattam).
Lehet kipróbálok valahol egy K619-est, milyen kényelmes, de ugye ott nem állhatok órákat,hogy kiderüljön,de legalább ki tudom próbálni, hogy műxik-e a mikrofon/gomb része droiddal. Erősen keresgélek, mi lehetne a megoldás. Kicsit félek is az on ear cuccoktól, bár biztos ott is vannak különbségek. Az Y40 sajnos elég kicsi, lehet azért nyomja a fület.
-
contaxg
veterán
-
Sziasztok!
Úgy általánosságban, JBL J-88 vagy Sennheiser HD 419 a jobb választás?
Egy AKG K430-at váltana. -
hegyitaho
tag
válasz
Azurooandrew #34622 üzenetére
külföldről rendelni megéri (pl ebay)
de még biztos van sok más oldal ahol árulják -
Sziasztok!
Keresek fejhallgatót munkába, amit mobilról hallgatnék, tehát olyanra van szükségem, amin van legalább egy egygombos mikrofon, hogy tudjak hívást felvenni,letenni illetve zenét váltani vele (ANDROID-al lenne használva). Zene stílusa: trance. A fontossági sorrend a következő:
Zárt, Kényelmes, basszusorientált. Ár. mondjuk ~50k-ig is elmehet.
Van egy AKG Y40-em, ami szinte minden szempontból megfelel, sőt, ezen még android alatt is tudok hangerőt is állítani, nem csak a középső gomb működik, de sajnos elkezdi nyomni a fülem, így nem jó órákig tartó használatra. Fülpárna nem baj, ha műbőr/bőr, légkondi van, szóval olyan meleg nem lesz, hogy izzadjon széjjel a fejemen.
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
.DLL
veterán
válasz
Azurooandrew #34628 üzenetére
Tényleg félrenéztem, hogy a Sennheiser 518-ra gondolsz és nem az AKG 518-ra, pedig még betűjelzések is vannak előttük...
-
maflame
aktív tag
A források, hangkártya és HMerősítő (Yamaha RX-V459)
a nyitott és félig nyitott kivitel miatt (S-lux, Takstar) nem hallatszódnak nagyon ki ezek. ..mondjuk a zárt Maxellhez képest. Ez is fontos szempont azért. Bocs ha hülyéket kérdezekeddig azt se tudtam, mi az, hogy nyitott meg zárt. 12 éve nyúzok egy AKG K-44-et, az zárt és persze kihallatszódik abból is de nem szeretném ha az új ennél jobban kihallatszódna
-
.DLL
veterán
válasz
Azurooandrew #34622 üzenetére
Valamit benéztél, mert a K518 egy erős szorítású, fülre ülő fejes. Nem K511-et akartál írni? Annak szép nagy párnái vannak és kényelmes is.
-
Azurooandrew
tag
Ma kipróbáltam néhány fejhallgatót az MM-ben, kényelem szempontjából a Sennheiser HD 518 torony magasan győzött. A gond, hogy ennyit nem szánok most fejesre, viszont párnák mérete és alak szempontjából ez fogja körül jól a fület és fekszik fel a fejemre felül komfortosan ha legkisebbre tolom össze a fülest...remélem, hogy pl. a Takstar HI-2050 hasonló méretekkel rendelkezik (?) a pánt és a párnák tekintetében.
-
Nigér
őstag
Srácok, erről vélemény?
http://hififutar.hu/index.php?P=1&K=7&ID=6846 -
.DLL
veterán
válasz
maflame #34611 üzenetére
Jaja, én is a S-luxot és a Takstart mondanám ezek közül, bár nem tudom milyen a forrásod, amiről hajtod őket.
(#34605) contaxg: Ezt biztos nekem címezted?
(#34616) aircom: A V55 nagyjából ellentétes karakterű, mint a x910. A 449 amúgy nem szemétre való egyáltalán csak kicsit drága, 16e körül jobban megérné, 439 nem sokkal marad el tőle, és a plüss párnát jobban is preferálom (gondolom te is, mert a x910-en is az van)
-
SeatZola
őstag
Srácok! A Superlux HD668B kábele kicsit kontaktos már. Azt gondoltam, hogy átkábelezem + megszüktetem a jack-es kábel csatlakoztatást is. Fix-es lesz. Milyen kábelt ajánlotok hozzá és hol érdemes beszerezni?
-
aircom
csendes tag
válasz
Dorien #34613 üzenetére
Azt természetesen nem vártam a DTX910 től, hogy pontosan úgy szóljon, de ez a fazék hang meglepett. Igen, megkapja a bejáratást, hátha.
Egy régebbi, 14 fejhallgatós (DBatti) teszt alapján kicsit fentebb Én is a V55-re tippeltem, HD449-et leszólták páran, rákérdezek a 220volt-nál, mert csak "rendelhető", hátha nincs is.a segítséget!
-
SeatZola
őstag
Nos, megvan a fejes. Egy, illetve kettő darab Kingston HyperX Cloud (alias Takstar Pro80+mikrofon) lett. Azért kettő, mert a fiam meglátta és neki is kellett. Nem is csodálom. Baromi stabil és komoly cucc. Csak sajnos karácsonyig várnom kell rá. Az asszony kijelentette, hogyha ez tetszik, akkor ezt ő veszi meg nekem így legalább olyat kapok tőle karácsonyra, aminek tényleg örülni fogok. A fiam is így járt......
Köszönöm a tanácsokat mindenkinek!
-
he7edik.
addikt
Sziasztok!
PC-hez, konzolhoz, tévézéshez akarok vezetéknélküli fejhallgatót venni és kinéztem egy Philips SHD8900-est. Tudok erre a fejhallgatóra virtuális 7.1-es térhangzást varázsolni egy megfelelő hangkártyával?
-
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Sennheiser fülesem, elektronikailag minden stimmel vele, viszont a jobb füles részen a képen látható módon lejött a vezetékről a borítás. A benne lévő kábel nincs megtörve, mint az látszik is, tökéletesen működik, viszont ha így használom, hamar el fog törni.
Valamiféle megoldás erre? a kókány szigetelőszalagon kívül?
Köszönöm előre is
-
aircom
csendes tag
válasz
contaxg #34607 üzenetére
A fejhallgatóplázában ajánlották. Hajaj, lehet, hogy inkább fülészetre kéne mennem
Közben olvastam az AV-Onlinen a DTX501 tesztjét és ezt írták: " ... mivel frissen kicsomagolva a füles hangja száraz és harsány, a basszusok is bizonytalanok - egy hét elteltével azonban drasztikus javulást tapasztaltunk."
Ezen felbuzdulva a DTX910-et rádugtam a Fiio-ra, a dobozából csak a kábel végét húztam ki, hogy ne zavarja a családot, aztán hadd járjon holnapután estig 80%-on... hátha jobb lesz, mert eddig mégis csak max fél napot szólt. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest