Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lockdown90
senior tag
sziasztok
zene hallgatashoz keresnek egy fejhallgatot, foleg country-pop es RnB szamokat hallgatok. Kineztem egyenlore az AT ATH-M20x. Mekkora a hangzasbeli elteres az M20x es az M30x kozott? Megeri-e a nagyobb felarat?
-
Syrael
újonc
válasz
Syrael #32307 üzenetére
Kedves Fórumozók!
Óriási köszönettel tartozom a segítségetekért! A Media Markt "hatalmas" választékából sikerült a kiállítottak közül egyet meghallgatni a 20.000 Forintos keretből, ami zárt is volt, circumaural is, de olyan mély nyomott hagyott bennem, hogy a típusára sem emlékszem. Aztán meghallgattuk a SONY MDR 10 RCB-t, ami már egész korrektül szólt, de már 30.000 fölött jártunk. Euronics-ban nem jártunk sikerrel, az ilyen pár ezer forintos Hama fejhallgatókat szóra se méltatnám, mást pedig nem találtunk náluk. Bestbyte-ban hallgattuk meg a Panasonic RP-HTF600E-S-t, majd összehasonlításként a régi Pioneer SE-M390-emet, aminek ugyan el van törve a bal fejpántjánál az illesztés, és úgy van összetixózva, szakadozott a kárpit, egyenetlenek a párnák a 3 évi rendszeres használattól, realizálhattuk, hogy az áraiknak éppen fordítva kéne lenniük.
De lényeg a lényeg, másnap utolsó mentsvárként ellátogattunk a Nomono.hu-hoz, és a Takstar Pro 80 kipróbálásból, azonnali vétel lett. Gyönyörűen, tisztán szól, minden hangszert és hangot szépen, külön ki lehet hallani, de mégis együtt szólnak, a mély ténylegesen lerobbantotta a fejem, a közép és a magas szintén minőségi élményt nyújt. Természetesen van különbség aközött, hogy milyen terméken keresztül hallgatja a polgár, fejhallgató erősítővel leheletnyit még szebben szól, de az én fülem egy vakteszten nem tudná eldönteni, hogy melyik az erősítős hangzás és melyik a hordozható lejátszós. Ráadásul egy erősítővel még kevésbé lenne mobilis a dolog, de telefonhoz képest mindenképpen érdemesebb egy lejátszóval hallgatni, ott nagyobbak a különbségek.
Köszönöm, hogy elvezettetek a Takstar Pro 80-hoz és a Nomono.hu-hoz, magamtól nem találtam volna rájuk, de ajánlom mindenkinek, aki hozzám hasonló paraméterekkel keres fejhallgatót.
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
tal-garius #28920 üzenetére
Asszem nekem is ugyanez a kabel jott a K450-hez, eg es fold a kulonbseg a gyarihoz kepest
Szerinted a fenti fejpant-szivacsbol van eselyem ujat szerezni akarhonnan?nem sikerult eddig talalnom. Meg fulre is kene uj szivacs de azt remelem talalok.
-
VMatteo
őstag
tárgytalan
-
smokk.
tag
Köszi a válaszokat!
Voltam ma hallgatózni. Sajnos Takstar és Superlux fülest nem tudtam meghallgatni
Viszont ezeket igen
HD201,akg k511,k512,k514,sony xd-150. ezek közül csak a k514 mkII tetszett viszont ez 13-14k körül van. A k511/512 magasban nagyon bántó volt a többiről inkább nem írok... Kérdésem ,hogy valaki hasonlította már superluxokat/takstart k514-hez?
-
.DLL
veterán
Persze, ez nem kizárt, hogy alaplapra is jó hangkártyát tegyenek, de a DGX is csak 10e-res kategória. Ez, és a 60 ezres kategória között azért van pár jól siekrült DAC, jó ár/érték aránnyal, amire szó nélkül érdemes lecserélni egy gagyibb alaplai kimenetet, és az eredmény nem placebo lesz. Én aztán szoktam placebót emlegetni amikor 230-as tápkábeleket próbálgatnak, de van az a rendszer amiben meghallani a javulást. Akkor egy komplett jobb DAC hogyne javítana a hangon?
-
-
h1mpi
félisten
válasz
RetepNyaraB #33283 üzenetére
Igen elég jó integráltja van, kérdés mennyi ebből a marketing maszlag. A leírás szerint 600 ohmos fejesekkel is megbirkózik..
-
csibba
csendes tag
Sziasztok!
JBL E30 vagy J55i?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Mercutio_ #33279 üzenetére
Nem ertek egyet contaxg-vel
A DGX rögvest es erezhetöen jobb, mint egy alaplapi. Nem csak Audival lehet gyorsan autozni...
De abban az arsavban jobb usb külsö dac-ampot nemigen fogsz beszerezni(#33282) h1mpi@ abban a puccos Realtek van. Felteve, de nem megengedve akar jobb is lehet
-
Mercutio_
félisten
válasz
contaxg #33276 üzenetére
Egyszer próbálj ki egy superlux 681EVO /Invotone HD2000 /pro 80, vagy hasonló szintű fülest alaplapi kimenettel és a Xonar kimenetével, ha szerinted nincs különbség és 60k alatt ami difit hall az ember az csak illúzió, akkor.... nem is tudom hogy fejezzem ki magam, de ez kb olyan kijelentés mintha azt mondanánk, hogy jó pörköltet csak csúcs - gasztró helyen lehet enni
Ágyúra vérébbel.A Xonart ha megtarthatnám nem tettem volna fel a kérdést, de mivel mITX rendszerem van csak 1 slot van amibe vga kerül, ezért csak usb-s megoldás jöhet szóba.
szerk. :Ha az illúzió hatására lesz tere és önálló hangja annak ami alaplapirol csak egy homogén osszemosott massza, akkor az legalább élethű illúzió
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Erről van valakinek véleménye? Most 6.000-ért hozzá lehetne jutni (Auchanban akciós)
Előre is köszi a válaszokat!
-
h1mpi
félisten
Ha valakinek van eladó 3.5 Jack 2 RCA kábele, ami nem Hama szint, hanem minőségi, akkor dobjon egy PM-et. Köszi!
-
lockdown90
senior tag
tud valaki valami infot a B&O fejhallgatokrol? vagy itt is csak a markat kell megfizetni?
-
.DLL
veterán
válasz
Mercutio_ #33262 üzenetére
Én is a DT235 miatt nem voltam biztos, hiszen az is szóba került (igaz nem neked címezve, de mint beszélgetésben szóba kerülés miatt reagálhattál rá)
Tartom, hogy az 1200-as minimum labdába rúg mellette. A többi számú hasonló modellt nem halottam, csak ezt, és bizony lehetnek eltérések. Más ISY amit véletlenül a fejemre tettem az fo$ volt, de ezen végighallgattam pár számot, mert nem hittem el, kerestem, hogy min hasal el.
Persze HD2000 nem volt nálam, lehet hogy az minimálisan jobb. Aki nem hiszi járjon utána. ;b
-
utgyuru
aktív tag
Tudnátok ajánlani külföldi webshopot, ahol érdemes lehet fejhallgatót nézni?
-
NORBl
aktív tag
Ez jó cucc lehet ?
-
Dorien
veterán
Ha zenét is akarsz hallgatni rajta, akkor nem igazán.
Iginotus: A 681 EVO csak otthonra jó (de oda nagyon), mert böszme nagy és félig nyitott. A DT235 sokkal kisebb, majdnem on-ear fejes, az utcára is OK és jó hangja is van. A plüss párna egyébként nagyon ritka a 10-20k körüli ársávban. Utcára egész jó még a Superlux 661 is. Nem plüss a párnája, de sokféle színben kapható:
-
NORBl
aktív tag
Olvastam egy kicsit topicban. Ezek alapján a Beats fülesek fosok, igaz ? Nem éri meg azt venni !?
-
Mercutio_
félisten
válasz
contaxg #33256 üzenetére
Az első részt gondolom nem nekem akartad írni
Most akkor mi eszik meg mit kiskanállal?
HD2000-t, most egy kis gyösszel hajtom mert a céges noti alaplapija rettenet.
Még azt lenne jó kitalálni milyen usb-s "hangkártya" menjen a Pro 80 alá, mert az asztaliból kikerült a Xonar DGX (kellett a hely a VGA-nak, itx lapon pedig nincs több pci-exress slot)
-
.DLL
veterán
válasz
contaxg #33250 üzenetére
Nemhiszem hogy direkt rosszat akarnának maguknak. Je de vááágom, MORE BASS!
Régebben én is így voltam...
(#33252) Mercutio_ : őszintén szólva fogalmam sincs, de pl. más érzékenységet írnak rá 108dB/mW helyett 116, tehát valszeg más a drivere, márpedig ebben minden jóságot csak a driver jelentett, felépítés, anyaghasználat nem nagy szám, láttunk már korábban is hasonlót (próbáltam is, borzalom volt) úgyhogy csak óvatosan. Egyszóval nemtudom, ezt is ki kéne próbálni. én most egy ideig nem járok arrafelé.
(#33251)
Plug and Pray... őőő vagyisIginotus:Beyer DT235 bizony elég jó, abból a fehér még jól is áll hölgyeknek. De Javu-m van.
-
Iginotus
addikt
Plüss téma:
Superlux 681 EVO van belőle fehér. És elvileg dicsértétek.
Beyerdynamic DT 235 W Erre nem mondtatok semmit, hogy milyen.
MAXELL Fejhallgató RETRO DJ 3.5mm Jack, Rózsaszín De ez meg tudtommal nem plüss.
Még tippek? vagy egyértelmű a 680 EVO? -
.DLL
veterán
válasz
Iginotus #33245 üzenetére
A plüss az hova értendő? Szőrös legyen a háza? Ilyet még csak neten láttam, nem tudom hol lehet kapni.
A tegnapi meglepetés-fejesem (mármint amit kipróbáltam, és meglepődtem)(mert olyan jó) az az ISY IHP1200. Verte a MM-os mezőny nagy részét részletességben transzparenciában. Véletlenül kitűnő.
Más dizájn-fejest ezek után nem tudok ajánlani 10k alatt.(#33246) tothl: ha árban feljebb merészkedsz, akkor AKG K545.
-
Dorien
veterán
válasz
zsolt19900 #33244 üzenetére
Már kb. egy éve alapból jár hozzá az extra plüss párna.
tothl: Nem veled van a baj, a MM nagyon tré fejeseket árul néhány kivételtől eltekintve.
Tipp (zárt, circum): Takstar / Invotone HD2000, Takstar Pro 80, Beyer DT770, Shure SRH840
Tipp (zárt, on-ear): Sennheiser HD 25-1 II, Sennheiser Amperior, Beyer DT1350 -
tothl
addikt
Sziasztok !
Tegnap voltam kicsit füleseket hallgatni a Mediában....
Lehet, hogy velem van a baj, de ami tetszett az ottani sorból, az egyedül a Sony MDR-1R volt, illetve bementem a Samsung shopba, ott meghallgattam a Level Ear On fülest, az sem volt rossz, bár kicsit kevésbé volt részletgazdag, kevesebb volt a középtartománya, mint a Sonynak, viszont jelentősen emlékeztetett a mélyek hangzása a V-Sonic GR07 fülesemére..érdekes....Ha tudtok ajánlani valami hasonló, már értelmes hangképű fülest, esetleg olcsóbban, olyat, amit meg tud hajtani egy okosteló, akkor köszönettel venném a tippeket.
A legtöbb füles ami kint volt, vagy nagyon halk volt a telóval, vagy valamir borzalmas tompa túlbassz hangképe volt.
-
Iginotus
addikt
Sziasztok ismét előjött egy kívánság, Hölgy vásárlónak plüss (rozsaszin vagy fehér) fülhallgató 10 ezer forintért.) Minél jobban kizárja a környezeti zajokat.
Mit tudtok ajánlani?
Köszönöm. -
Dorien
veterán
válasz
zsolt19900 #33237 üzenetére
A 681 EVO kényelmes és könnyű. Eddig egy embertől olvastam, hogy neki kényelmetlen volt, kb. 100 másiktól meg nem.
10k-ért szerintem nincs komoly ellenfele sem hangban, sem komfortban, igazi ár/érték bajnok.
-
zsolt19900
őstag
akkor térjünk vissza az alapfelvetéshez: superlux hd681 evo vs Takstar hi 2050
a superluxot a kinézete miatt vetettem el olyan ránézésre nem kényelmes fejes
ez a valóságban is így van? mert ha nem, akkor inkább azt választanám, hisz a hangját ugyancsak dicséritek, mint a Takstarét
-
zsolt19900
őstag
-
.DLL
veterán
válasz
szakibá... #33233 üzenetére
Nem, viszont meghallgatnám egyszer.
Muszáj voltam betenni egy jó képet, hogy itt nem divatból van rajta a csavar.
Gyönyörű funkcionalitás!
(#33234) fhradm: A feliraton kívül ugyan az viszont a két párnával különbözően szól! Az LD Systems drágább, szóval lehet hogy ugyan ott vagy, a Takstar felől a nomono tud bővebbet mondani mik a lehetőségek.
(#33236) zsolt19900: ha az árat is nézzük akkor nemnagyon ellenfele, a 419 fedetteb hangzású, bezártabb terű fejes, unalmas. Bár a mélye megfgottabb (HP6000-nek kissé laza a mélye, de mivel nincs rányomva az egész hangképre ezért kellemesen "ott van") 429-et assze még nem hallottam csak a 449-et: az jó-jó, nem olyan lapos, tisztább hangú, de még mindig eléggé bezártság érzése van az embernek, túl "sűrű" nincs tere, és az ára már elég magas is...
Ja! a Hi-2050 egyáltalán nem nehéz "élőben"
én hordtam vagy két hétig, kölcsönben, nagyon kényelmes fejes, próbáld ki
-
.DLL
veterán
válasz
smokk. #33228 üzenetére
Akkor a Te fejesed a Takstar/Invotone HD2000. Az EVO-nak azért van mélykiemelése, mint a 681-nek is, csak a magasait javították, nem kell RLC szűrőkkel trükközni, hogy elviselhető legyen. Azért kipróbálhatod, lehet hogy bejön.
Ami még kiegyenlítettem Superlux-tól az a HD661, de magasak azért ott is eléggé "világosak".
Ha a Maxell HP6000 10k alá simán ajánlhatnám, tök jó fejes, jó térrel, kényelemes nagy párnákkal, zavaró hibák nélkül. A HD2000 bátyja is lehetne, ez a fejes beilleszkedik a két hírös Takstar közé tudásban és árban.
-
smokk.
tag
Köszi a választ!
Azóta kicsit ráfagytam a superlux fejhallgatókra
Ezeket néztem:
Superlux HD-668B
Superlux HD-681 Evo
Superlux HD-669Ezek közül melyik lehet a befutó,és hol állnak egy AKG K511-hez képest?
Hozzáteszem szeretem a kiegyenlített, naturális hangzást.Nem szeretem ha túlzóak a mélyek..
-
Grind
tag
Na .DLL javaslatára meglett a Superlux HD 681 EVO fejhallgatóm! Iszonyat jól szól, nagyon kényelmes, jó választás volt! Ezer hála
-
krmk
csendes tag
Sziasztok!
A kb. 3 éves Koss Porta Pro fejhallgatómnak eltörött a kábele. Mivel elég merev eleve, azon gondolkoztam, hogy nem érné meg forrasztgatni, hanem inkább a teljes kábelt lecserélném. Valaki nem tudja, hol lehet jobb minőségű kábelt venni amivel a régit pótolni tudom? (és nem kerül többe mint a fejhallgató...)
-
Bodz
nagyúr
válasz
Exodius #33220 üzenetére
Általában azért jobb külön, nyilván figyelve arra, hogy az erősítő értelmes darab legyen. A beépítettek sokszor csak azért vannak, hogy rá lehessen írni, hogy ni ebbe fejhallgató erősítő is van, sok energiát nem fektettek a tervezésébe. Bár bizonyos szintig (pl. az AD500X-ed egy ilyen), vagy fejhallgatótól függően elég lehet egy jobbféle beépített is.
Jah, a DM 100 csak DAC, azzal nem vagy előrébb, az NFB15 meg hááát, nekem nem barátom, bár sokan szeretik, végülis jogosan. -
.DLL
veterán
válasz
Dorien #33216 üzenetére
Na jó, de egy DAC önmagában nem fogja meghajtani a fejest, line-outot nem szerencsés kis impedanciával terhelni.
Egyébként mit kötöttél a fejes és az erősítő elé, tehát mi volt a DAC-od?Exodius: DAC: Imact Twin
(#33217) Ferink: Nyitott jöhet? Sennheiser HD407 bár ez supra-aural, azaz fülön fekszik (on-ear), de kényelmes a szivacsa.
Zártban ennyiért max a Retro DJ-t tudjuk ajánlani, ha a basszus is kell,
árban kicsit feljebb már ott a Takstar/invotone HD2000, AKG K511.
Mai felfedezettem: ISY IHP1200 !megdöbbentő transzparencia és nagyon jól balanszolt hangzás 5-6e Ft-ért! Csak ez is on-ear . =(
-
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
Többnyire zenehallgatáshoz (néha film is) keresnék olyan 5000Ft-ig valami értékelhető fülhallgatót. Mikrofon nem feltétel, inkább majd külön veszek vmi olcsó csipeszest, ha néha napján kell a szkájphoz.
Vezetékes kellene, alaplapi integrált hangkártyám van.
( Volt már rossz tapasztalatom korábban olcsó logitech-el, geniuss-al mikrofonos kivitelben (matt jellegtelen hang, 0-a basszus).
Ami pozitív tapasztalat volt a hangzás terén az olcsók közül, az egy Logitech H110 volt.)
Előre is köszönöm.
-
Exodius
őstag
301 jah csak elírtam..meg akkor kösz hogy leírtad az összekötést, megerősítést nyert az elképzelésem.
Az 500X-ed ha megvan milyen kraft alá kötötted? Mondjuk a TEAC elég drága....135K Amazon-on plusz ahhoz még erősítő? Ahhhj.....
Cambridge Audio DacMagic 100 vagy Audio-GD NFB-15?
Vagy lehet mire összejön a pénz bkercso már DAC-ot is építeni fog az meg kenterbe vágja az egész mezőnyt.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Exodius #33212 üzenetére
Jó cucc az UD-301 (erre gondoltál, UD-30 tán nincs), megéri gyűjteni rá. PC-->USB/koax/optika-->DAC-->rca/xlr-->erősítő.
(#33213) trufa12: Amúgy persze, jack-rca, rca-rca kábellel rászúrhatod az integrált vagy egyéb hangkártyádra. Az erősítőn lévő usb akkor jön képbe, ha dokkoltál bele egy kompatibilis dac-ot, akkor az azon keresztül megy. A DAC "csak" annyi pluszt ad, hogy jobban fog szólni, mint az eddigi hangkeltőd (valószínűleg).
-
Exodius
őstag
Nah akkor gondolkozhatok hogy milyen DAC-ot meg erősítőt kell majd beszereznem a következő évben, hogyha majd később bővítem a flottát ne kelljen újat vennem. Tippek? Egyáltalán: ha van egy DAC-om meg egy erősítőm, akkor az működik, hogy a DAC-ot optikaival gépbe kötöm az erősítőt meg a DAC-hoz szintén optikaival vagy RCA-val? Vagy hogy van ez? Bocs ha hülyeséget kérdeztem.
Kezdjek el gyűjteni egy TEAC UD-30-ra?
-
trufa12
addikt
Sziasztok , a kérdésem az lenne hogy :
egy ilyen számtógépre csatlakoztatható?
és ha meg veszem mellé azt a dac-ot ami kompatibilis vele akkor az mi pluszt ad ? -
Ati1979
veterán
válasz
Exodius #33204 üzenetére
Én inkább az ad900x et ismerem jobban. Azt meg simán jobbnak tartom egy t90-nél. A t90 meg olyan 120-130k.
Szóval lehet, hogy csak az én koordináta rendszeremben igaz az az állítás, hogy még a magyar árukon is megérik ezek.A 900x az egy jó fejes. Az 1000x az meg kiváló. Szóval nagy az ugrás.
Nem olyan jó forráshoz (értsd több 100k s erősítő + dac, de ebbe aztán nem belekötni, hogy az ár nem mindig határozza meg minőséget) még épphogy elmegy az 1000x. A 2000x -et kizárólag minőségi forráshoz ajánlom. Ahhoz viszont overkill.
Összességében szerintem ár / érték arányban az 1000x a legjobb.
-
.DLL
veterán
válasz
Exodius #33204 üzenetére
Bodznak és Doriennek volt/van Ad500x, én csak hallottam.
De az SC8000-ren lévő erősítő jóféle, csak egy magasabb kategóriással érdemes kiváltani (bár a zajos számítógépből érkező tápellátás valszeg nem kedvez neki, így a tisztább táp mindenképp a külső erősítők malmára hajtja a vizet). -
törölt tag
válasz
Ati1979 #33202 üzenetére
Én is szeretem őket, de azért annyira nem
Illetve nekem az AKG-k hangja jobban bejön (kivéve a 812-t, az egy vacak
). Szerintem inkább a kinti/itteni árukon reálisak. Bár ez ugye egyéntől függ, hogy kinek milyen jellegű hangzás jön be leginkább.
Exodius: Én csak a 900x, 1000x és 2000x-et ismerem, de azok nagyon meghálálják a jó forrást és nagyon jó fejesek. Mondjuk oda már nem Presenter kell majd, hanem valami komolyabb, legalábbis az 1000 és 2000 alá.
-
Exodius
őstag
válasz
Ati1979 #33202 üzenetére
Nincs hasonlítási alapom, tehát nem tudom hogy mondjuk egy SRH840-et vagy egy K550/551-est ráküldenék mennyire bírna el az 500x-essel. Elsőre azt mondanám hogy 25K-ért best buy de 45-öt már nem adnék érte, mert azért a 770-990 hallatlanban veszélyes ellenfélnek tűnhet. Mondom ezt úgy, hogy bejáratás alatt van még a kicsi, de igen meggyőző hát még ha alácsapnék egy X-Szekerest vagy egy Presenter 2-est mit művelne. Az biztos hogy mikor 2009-ben vettem 21K-ért az 555-ösömet ezt most 25K-ért amiből 3K a szállítás volt hogy gyorsabban ideérjen, a vámot valamiért nem kelet fizetnem, bőven megérte. Már csak azért is mert a hangkártyám (AIM SC8000-es) beremegtette csúnyán az öreg 555-ösöt, nem nagyon bírta a basszus témát...ez meg kifogástalan bír el vele, gyakorlatilag a Flying Lotus - Getting There (feat. Niki Randa) c. dalnál pislogtam mint valami hülye-gyerek a basszus miatt, a tere is érezhetően jobb, pl.: az egyik számnál új hangsávra figyeltem fel amit az 555-ös mintha egybemosott volna. A Neon Indian - 6669 (I Don't Know If You Know) c. számánál a magas lehetne kicsit több, de az nem biztos hogy a fejes hibája.
Két negatív dolog:
1. Headbang-elni nem lehet vele mert ez az önállítós fejpánt leszáll a fejemről mint a pic*a (nem tudom kinek az ötlete volt, de ahogy láttam az egész széria ilyen sz*r).
2. Nem tudom ki mondta hogy halk, mert fél hangerőn is elégé kihallatszik, szóval tipikus nyitott.Szóval a fejpántot szokni kell, de egyenlőre elégedett vagyok, aztán meglátjuk hogy állja ki az idő próbáját, illetve ha alápakolok majd később valami zurásabb vasat, hogy mutatja meg magát.
Esetleg ha valakinek a fején szintén volt tudna róla mondani tapasztalatokat, hogy ne érezzem magam botfülűnek? Esetleg hogy a későbbi fejesek a szériából (700x, 900x, 1000x, 2000x) milyenek, hogy viselkednek ha van support alattuk?
-
törölt tag
válasz
szkink #33193 üzenetére
Valamelyik Xonar szerintem már egész jó lenne alá, de sosem tudom megjegyezni, hogy melyik melyik, azt szerintem majd a többiek tudnak inkább mondani, bár az alaplapinál gyanítom, hogy mindegyik Xonar jobb.
Nekem elég a kábel, mert irodában használom leginkább, AK100-ról, így igazából ott van a lejátszó az asztalon mellettem, de mivel cserélhető a kábel, így lehet akár házilag is csinálni hozzá hosszabbat. Ha jól látom, akkor sima 2,5-es jack csatlakozóval megy a fejesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest