Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.C

őstag

Üdv Mindenkinek!
    Kinéztem magamnak egy Sony MDR V55 (B) tipusú fejest. Igazából tetszik, maga a design is meg a hangzásvilága is, de mivel így 15k-körüli fejhallgatókból még nem hallgattam olyan sokat, ezért még nem ő lenne a végleges kiszemeltem. Írom is mi(k)re kellene:
    -Otthoni felhasználásra
    -Mire használnám? Film+ zene (mindenféle, a rocktól kezdve a dubstepen keresztül a klasszikusig minden amit el lehet képzelni) + játék, olyan multifunkciós, laptop-használathoz kell.
    -15k a keret
    -Természetesen vezetékes, előny a lapos zsinór, de nem kizáró ok.
    -Circumaural és zárt! csak jól szigetelt. Egyszerűen én rühellem ha valaki hangosan hallja azt amit én hallgatok
    -Mikrofon nélül

Volt anno egy AKG K24P-m, neki a hangzását szerettem. A mostanitól is olyat várok el, hogy mélyorientált legyen, de ne másszon rá a középre. Szerettem az AKG-t és nem ragaszkodom betegesen a Sonyhoz.
    Kérdésem, tudtok még ehhez hasonló fejeseket mondani? Szeretnék körbenézni ebben az árkategóriában mielőtt tényleg megveszem. Valamint van olyan bolt, ahol többfélét ki lehet próbálni, nem csak a dobozát mutatják? (egyszerűen nem értem az olyanokat akik ránéznek egyre és ha tetszik akkor megveszik kipróbálás nélkül)

Új hozzászólás Aktív témák