-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz stickermajom #32105 üzenetére
Hát ilyen spáci igényre be kell írjam az ATH-M50x-et, van mélye, de nem túl pontos, viszont igazából sokan szeretik a karakterét, de az audiofülek körében nem örvend népszerűségnek.
Mégtöbb méllyel ott a Denon AH-D1100.
Látom most félnyitottad van, ha egy igazán király fejes szeretnél, akkor Beyerdynamic DT990 Pro (igaz itt is elég sok magas van, így nem tűnik mélyorientált fejesnek, pedig van neki, és a tere is nagyon jó)(P.H.)
-
matyi94
senior tag
válasz stickermajom #21576 üzenetére
Nekem a sima 681b van. Nemreg jott meg a velur parna hozza, azzal baromi jo! Olyan, mintha semmi nem lenne a fejemen. 3k-ert van csajnamade ebayen!
Legyen szép napod!
-
gyenesmartin
őstag
válasz stickermajom #21368 üzenetére
Így, hogy közvetlenül rátettem a hangkártyára, nekem is több magas van benne. Bár én nem erre a meleg hangzásra vagyok hozzászokva. Anno, mikor hallgattam soundmagic e10-et annak volt ilyen hangja, csak ennek több basszusa és nagyobb tere van.
-
Primary92
senior tag
válasz stickermajom #21223 üzenetére
Sajnos ez az Invotone nem tűnik túl hordozhatónak. Koliba kell hordozni.
-
Dorien
veterán
válasz stickermajom #21035 üzenetére
zárt (closed): jó izoláció, süketszoba feeling, zaj se ki - se be, viszont hallod a saját tested zajainak a visszhangját (seashell effect), erős basszus visszaadás, mert a hang csak a dobhártyád felé tud távozni, hosszú távon (nekem) fárasztó
nyitott (open): gyenge izoláció, a külvilágba és a külvilágból is érkezik hang (zaj), nincs seashell effect, szellős, természetes hatás, gyengébb basszus visszaadás, nagyobb tér, hosszú távon kevésbé fárasztó, általában jobb hangminőség egy hasonló kategóriás zárthoz viszonyítva
A 681 EVO néhány nyíláson keresztül félig nyitott, kifelé elég hangos, de a külvilág zajai annyira nem zavaróak, ha hangosan szól a zene - azért én buszra pl. nem ajánlanám, de otthonra, vonatra jó lehet.
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
gyenesmartin
őstag
válasz stickermajom #21035 üzenetére
Az izoláció az a szigetelését jelenti. Például nem szigeteli el a külső hangokat. Illetve ki is lehet hallani amit éppen hallgatsz. Nem fülre ülős, hanem fület körülölelő. Remélem.
-
Dorien
veterán
válasz stickermajom #21033 üzenetére
Én az EVO-t ajánlom, ha nem fontos az izoláció.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
chrisnagy13
senior tag
válasz stickermajom #20841 üzenetére
Továbbra is Shure SRH440 + 840 párna. A Tekstarok körül valószínűleg több a hype, mint a valós teljesítmény.
-
.DLL
veterán
Konkrétan 30 ezerig ilyen fejest nehéz ajánlani. Gondolom ha 30-at el szeretne költeni az ember fejesre, akkor többet vár (és kevesebb kompromisszumot), mint a 10e-s kategória, még ha ott vannak is best buy-ok. Egyébként eddig amit hallottam a Takstar Pro 80 az, ami messze túlszárnyalja az árát & a legkevesebb kompromisszummal rendelkezik + nagyon minőségi az egész cucc úgy ahogy van.
(P.H.)
-
Dorien
veterán
Pár tipp:
Takstar Pro 80
Shure SRH440
Superlux HD 660"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM