-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
FX-8150 -es Bullhoz melyik napot ajánljátok jobban? ASUS Crosshair V Formula vagy GIGABYTE GA-990FXA-UD7 ? ( asus talán kicsit jövőbelibb ugyan is sata2 es csati nincs is benne )
Én világ életembe ASUS gamer lapokat vettem és maximálisan elégedett voltam velük de az is igaz eddig Inteles voltam. Szóval szerintetek melyik a megfelelő választás? 16gb ram menne bele és egy 6970.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest