Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
Jack@l #10394 üzenetére
Az egészen más téma. Sokan nem tudják, mi volt ott a háttérben. A 6000-es sorozat felső kategóriás chipjét eredetileg 32nm-re kezdték el tervezni, csakhogy azt később lemondta a TSMC, elég nagy kavarodást okozva ezzel. Állhattak neki áttervezni a chipet 40nm-re. A középkategóriás chipek viszont eredetileg is 40nm-re készültek, így azok addigra már készen álltak a bevetésre. Csakhogy, mivel nem célszerű a középkategóriával indítani egy új sorozatot, mit volt mit tenni, ezzel a chippel hozták ki a 68xx sorozatot... Bár az eredeti konfighoz képest némileg feltupírozva. Így a 67xx sorozat "el is maradt", illetve OEM vonalon ugyanazzal a Juniper chippel hozták ki, mint az 57xx. Aztán, amikor végre elkészült a csúcs chip is, abból lett a 69xx szária. Itt a mese vége, fuss el véle.
ps. és most már alvás!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
frescho #10397 üzenetére
Nagyon szinte, mert sok más program is van közte. A QSV az egy fix-funkciós transzkódoló. Adott formátumú videók enkódolásánál és dekódolásánál nem képes többre. A programok között találhatsz HD felkonvertálót, ami DVD filmből csinál jobb, majdnem Blu-ray minőségűt. Erre a QSV nem alkalmas. Vagy ott az arcfelismerő, ami a képeket elemezve keresi meg a bevitt személyt. Vagy ott a vReveal videoszerkesztő, ami QSV-vel szintén lehetetlen feladat.
Ott van a ViVu. OpenCL-es videokonf kliens, és még több is.
Az OpenCL-es auralizációt az Intel kutatja. [link] - egyelőre még nincs belőle gyakorlati dolog, de ígéretes. Igazából implementálható, akár ma is. -
Atkonyveles masik topicbol: [link]
Oliverda: Ha olvastad, amit irtam, akkor lathattad, hogy egybegepnel, illetve mobil platformnal latom ertelmet a Llanonak. De nem tekintem megvaltonak az IGP-jet, mert messze nem annyira eros, mint a hypbol hinni lehet.
Mindezt kb. fel tucat Llano utan mondom, amikbol a laptopokat tiszta szivbol ajanlottam masnak, segitettem beszerezni...
Abu irt egy hosszu listat.
Abu: koszi a listat. Ez szinte mind kizarolag video, iletve kep feldolgozo program, amire Intel oldalon ott a Quick Sync. A csapasvonal egyelore elegge egysiku a flash gyorsitast es a WebGL-t leszamitva. Ez utobbi kettore gondoltam, mint elso fecskekre, de meg kevesek a nyarhoz. Az AMD-nek (ARM-nak) nagyon szuksege van arra, hogy a kulonbozo fejlesztok az APU moge rakjak a szoftvereket. Pl. johetnenek az openCL-es videoconf kliensek, hangvezerlo szoftverek...
-
Jack@l
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #10393 üzenetére
Emlékszel az 5870-6870 szériaváltásra? Mi volt a fő mottó?
Elég kétértelmű az az ábra...
UI: mónikasóba nem vettek fel, túl sok fogam volt -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Jack@l #10389 üzenetére
Egyszerű emberek ne akarjanak szakmai témákban megnyilvánulni.
Nekik ott a Máóniká sú (esetünkben, mint műfaji meghatározás), ha elő akarják adni magukat mások előtt...
Az is szerepel azon a szép slide-on, hogy High-Performance Core Roadmap.
Vagyis az adott magok évről évre 10-15%-os teljesítmény-növekedést produkálnak azonos fogyasztás mellett.
-
Oliverda
félisten
válasz
Jack@l #10386 üzenetére
Személyeskedtél volna? Én most nem vettem észre.
Azzal van a gond, hogy láthatóan nem tudod miből áll össze az a bizonyos performance per watt. Mindegy, hagyjuk. Majd szólj, ha sikerült értelmezni minden információt ami a slideon van. Momentán nincs energiám most ilyen szintű értetlenkedéseket olvasni. Sorry.
-
Jack@l
veterán
válasz
Oliverda #10385 üzenetére
Mért is személyeskedünk? Pont ilyen szutyok ábrával kampányolt az NV is a legutóbbi útitervében(csak ott még jobban elvolt dugva az apróbetűs rész), egyáltalán nem vicces amikor ilyen kis trükkökkel ****** át az embert.
Felmutathatott volna a bull is egy általános 10-15%-os gyorsulást a két éves phenomhoz képest, de legalább lesz miből a fogyasztási mutatókon javítani. -
lee56
őstag
válasz
Gerisz #10380 üzenetére
Ott a grafikonon 2012-nél látod a Piledrivert, annak még lesz AM3+ variánsa, én speciel amiatt vettem AM3+ lapot, bár akkor még csak sejteni lehetett, most már többé kevésbé biztos hogy kijön egy fejlesztett Bull erre a platformra.
@ Jack@l : Nem igazán értem min vagy meglepődve, általában azonos fogyasztás mellett még nagyobb teljesítményt kapsz egy finomított CPU-tól, ez erről szólt eddig is.
-
atom87
aktív tag
-
Jack@l
veterán
válasz
frescho #10364 üzenetére
Nem vitatkozok, de aki játszik, nem futtat a háttérben pár szerveralkalmazást, legalábbis gondolom
Már leirtam, rendes körülmények közt nincs akkora ingadozás, ha van, akkor azt egyik proci se hidalja át, mert a frameket is egymás után számolja mindegyik. (magyarul nem számolsz se geometriát, se fizikát, mig a pályarész be nincs töltve, memóriából nem szeded elő a cuccot, hálón nem érkezik meg a szükséges adat)
-
válasz
Jack@l #10363 üzenetére
A ket kocka kozotti kesleltetes nem szamithato kozvetlenul at fps-re, mert az fps a kesleltetesek atlaga. Ha csak egy kiugro kesleltetes van, attol az atlag meg lehet jo. Marpedig az fps 1 masodpercre vetitett atlag.
Ezeknek a kiugro ertekenek az eltunteteseben johet jol a Bull felepitese. Pl. a virusellenorzonek, RSS vagy mail kliensnek van folos eroforras, ha valami idozitett doolog miatt csinalnanak valamit. Az igazsag az, hogy 4 mag felett mar nem nagy a kulonbseg, de kimutathato, X6-al legalabbis ki tudtam merni.
-
Lazarus911
aktív tag
-
Jack@l
veterán
válasz
frescho #10359 üzenetére
Nekem bőven elég a másodpercre átlagolt fps, nem ingadozik az annyit, ha meg igen, észreveszed
A késleltetésingadozásnak más területen van sokkal nagyobb jelentősége, amúgy a triple buffer pont ezt hidalja át, amit meg nem azal meg egyik proci se tud mit kezdeni, mert virtuális memória irkálás vagy maptöltés vagy bármi egyéb felelős inkább a nagyobb ingadozásért.
De sejtem mit szeretnél mondani, inkább a minFPS-re van jó hatással egy erősebb proci.(amúgy nem ment nagyon 35 alá nálam sehol) -
válasz
Jack@l #10357 üzenetére
Az fps elegge tud csalni, mert egy atlag erteket ad vissza. Sokkal pontosabb, hogy a kopek kozott mekkora a kesleltetes es annak mekkora az ingadozasa. A Bull abban jo lehet, hogy ugyan a kesleltetes nem a legalacsonyabb, de az ingadozas az igen, mert mindig van egy mag, ami eppen nincs leterhelve.
-
Jack@l
veterán
válasz
Lazarus911 #10355 üzenetére
Na, csakhogy nehogy belebetegedj
[http://h4.abload.de/img/battlefield-3-beta-gpu5p0n.png]
Nagyonis jól irták a 6950-et, főleg ha 6970-esíthető -
Jack@l
veterán
válasz
Lazarus911 #10348 üzenetére
Keresd vissz az fx-es topicban volt két beírásom jó linkekkel, hogy skálázódnak a procikkal a videokártyák BF3-ra meg Crysis2-re is, nem kell túllihegni a dolgot, 3 gyors mag kihajt egy gtx580-at is elég rendesen, több mag meg +1-2 fps-t jelent. Régebbi játékoknál ez még inkább így van.
Sáját szaros 2 magos core2 met már irtam, 40-50 fps high-on bf3 metro pályán a ligetben.(magyarul csont vga limites a lelkem) -
Lazarus911
aktív tag
válasz
FireKeeper #10354 üzenetére
akkor a magamfajta hol kap értelmes segítséget? A külföldi tesztek is érdekesek.. egyiknél az egyik, másiknál a másik a jobb:-D
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Lazarus911 #10353 üzenetére
mondam én ilyen, hogy rohadjál meg? ne túrázd fel magad meg engem se.
dehogy vagy hülye, viszont az átlag vásárló nem úgy gondolkozik, mint te. csak gondolj bele, hányan vesznek TESCO-s, meg Media Markt-os PC-t, pedig azok aztán a számítógépgyártás hulladékai.
egyébként is, az átlag vásárló 10 év alatt nem költ ennyit PC-re, neki elég a 70ezres gép is, meg évente max ráfordít egy tizest (de ezzel már szerintem sokat mondtam).#10355: ilyen ez a popszakma.
abban pedig látatlanban biztos vagyok, hogy a Ph!-s cikk minőségével nem lesz panasz. -
Lazarus911
aktív tag
válasz
FireKeeper #10349 üzenetére
jah.. tehát én vagyok a hülye ellenpélda aki ha költ 250 ezret alaplapra, vga-ra ramra és procira, és ráadásul szeretné a pénzén a legjobbat venni akkor rohadjak meg.. menjen rajta aztán jólvan..
-
bozont
veterán
válasz
Most minek letesztelni minden egyes OC kártyát (főleg hogy többnyire minimális az órajelemelés) mikor az alap kártya tesztjében általában tuningolva is futtatnak tesztet azzal? Abból szerintem simán ki lehet következtetni hogy mit is tud az az OC pluszban.
"írtam hogy kifejezetten bf3-al fogok játsazni.. Erre írnak egy 6950-est"
Miért mi a baj vele? Én egy 5830-as radeonon próbáltam ki a bétát és nagyon jól futott azzal is.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Nem hazudott. A BF3 alatt jól teljesít az eddigi béta mérések szerint. De ez majd csak később jelenik meg, így a bétát nem szeretnénk belekeverni. Na meg ez egy játék.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
igen, te vagy a példa. az ellenpélda. a felhasználók nagy részét rohadtul nem érdekli, hogy mi van a nagy, zúgó fehér/fekete/egyéb színű dobozban, csak menjen a játék. és ez még inkább igaz a tengerentúlra. meg igazából kb minden fejlett országra.
az, hogy itt a Ph!-n fórumozók nagy részének a hobbija, még nem kell kivetíteni az egész társadalomra. -
Lazarus911
aktív tag
válasz
Oliverda #10347 üzenetére
Ahhoz képest a hardver-teszten a srác mondta hogy bf3on elég jól teljesít a bulldozer.. És nem kíváncsiak az emberek a vga-ra?
Ne mondd már.. Én vagyok a példa.. gépet akarok venni (alaplap. proci. ram vga)
ha már 100 ezret hajlandó vagyok vga-ra költeni tök jó lenne ha enne egy támpont ami alapján tudok dönteni, a mai piaci állapothoz mérten..
Ráadásul ha nem lenne folyamatos aktuális téma, nem lenne a gépösszerakó topic a ph-en.. Mivel mindenki képbe lenne...Szerintem nem csak én vagyok ezzel így..
Az kevés hogy ott van a gépösszeállító topic.. fele meg se értette hogy nem kell minden periféria, pedig leírtam.. ráadásul egy rakat szar konfigot raktak össze.. írtam hogy kifejezetten bf3-al fogok játsazni.. Erre írnak egy 6950-est:-D
Hát nem tudom.. lehet én vagyok a hülye.. -
Oliverda
félisten
válasz
Lazarus911 #10344 üzenetére
El kell keserítselek. A statisztika alapján nem sok mindenkit érdekelnek itt az OC VGA-k, ha csak nem valami nagyon extrém darabról van szó mint pl. az ASUS ARES. Plusz 20-40 MHz-ért nem fogjuk letesztelni ugyanazt a kártyát, csak mert ráragasztják, hogy OC. Olykor akadnak kivételek, de inkább valami érdekesebb témát keresünk ha van rá lehetőség.
A BF 3 pedig még nem jött ki, így azzal elég nehéz lenne letesztelni bármit is, úgy hogy megbízható eredményt kapjunk.
-
válasz
Lazarus911 #10344 üzenetére
VGA-nál nem nehéz, az órajel emeléssel arányos a teljesítmény, külön-külön (GPU-Mem szinten)
Nyilván ennél azért összetettebb, de semmi bonyolult...
Ha meg nincsenek olyan programok, amik kihasználnák a teszt időpontjában a hardware-t, arról nem a PH tehet!
-
Lazarus911
aktív tag
Csak akkor nem értem hogyan ad ez olyan tesztet ami kézzel fogható, ergo olyan tényeket ad ami alapján valaki tud vásárolni.. Mivel most letesztelik egy szálas játékokon, akkor rohadtul nem lesz jó teljesítmény, de bf3ban meg állítólag jó eredményeket hoz az amd bulldozer; ami valljuk be előre mutat..
Tehát felmerül a kérdés.. minek a teszt, és minek ez az egész prohardver ha csak a kamu megy?
Itt van a vga piac.. tele van oc kártyával a piac.. letesztelte a prohardver ezeket? nem.. Akkor hogyan döntsön valaki ha most vga-t akar?
Én nem értem ezt..
Vagy csináljunk valamit, vagy hagyjuk a francba a reklámnyelőket.. -
Jack@l
veterán
Nehéz egy ilyen benchmarkot szerválni?
Csak érdekességképpen akár ti is lemérhetnétek, ha már a többi oldalon nem látott ilyet a nép. (komolyan érdekelnének a konkrét értékek összehasonlításképpen)
Phoronix live-ba pl. nincs véletlenül ilyen? (apache bench, vagy ilyesmi, oda azért be szoktak fogni desktop procikat is)
[link] -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Jack@l #10337 üzenetére
Asztalra nem hiszem, vagy ha van, akkor kevés (tömörítők esetleg). Ez inkább szerver workload (webszerverek, levelezőrendszerek, adatbázisok vagy alkalmazásszerverek). A teljesítménykritikus alkalmazásokból sok ilyen van. Nem csak fixpontos műveletekkel dolgoznak, de 80-90%-ban igen.
-
Jack@l
veterán
Ide is feldobom a kérdést, hátha tud valaki valamit, van e most olyan alkalmazás, vagy teszt, ami sokszálas, és csak(vagy legnagyobb részt) egész számos műveleteket használ? (ami jól megmutatja a 8 int mag teljesítményét bullban)
-
FireKeeper
nagyúr
találgatós-kérdés: van tervbe véve, hogy a következő architektúrák valamelyikében egy modulban kettőnél több integer mag lesz?
-
attiLANte
tag
válasz
-Solt- #10331 üzenetére
"Jól tudom, hogy ezek mind "vízhűtéssel" együtt lesznek csomagolva?"
Tegnap valamelyik külföldi oldalon láttam árakat, és a vízhűtéses változat kb. 100 dollárral drágább volt.
Tehát ahogy polonic is írja, nem fognak mindegyik FX-8150 mellé ilyet csomagolni - ingyen legalábbis semmi esetre sem... -
-Solt-
veterán
Urak!
Lehet tudni, hogy kb mikor kerül a magyar boltok polcaira FX8150? Jól tudom, hogy ezek mind "vízhűtéssel" együtt lesznek csomagolva?
-
Lazarus911
aktív tag
Üdv!
Mikor lesz bulldozer test?Találtam párat a neten; de régi játékokkal tesztelve; ami azt gondolom etikátlan, mivel az bulldozer a többmagos játékoknál teljesít normálisan....
Mégis megvártam a bulldozert..
Hátha jobb vétel mint a 2500kVagy lejjebb viszi a 2600k árát:-D
-
dezz
nagyúr
Charlie D.-nek kicsit mások az értesülései:
"The first one is that there is a new stepping coming, SemiAccurate is hearing mid- to late Q1/2012 for the next rev. That rev is said to bump performance, specifically integer performance, up by quite a bit, and possibly improve clocks too." [link] -
dezz
nagyúr
válasz
FireKeeper #10326 üzenetére
Inkább úgy mondanám, szándékosan annyi ciklus a késleltetése, mint amennyi. No de magasabb órajeleket betervezve állították ezt be...
-
lee56
őstag
válasz
FireKeeper #10326 üzenetére
Sanszos, mivel az már CPU órajelen szaladgál. Kiváncsi leszek hogy változnak az eredmények majd a C0-val. Sok rosz eredményt írnak a cache számlájára, egy részük biztosan javul majd, ahogy nőnek az gigahertzek
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
cowboy_bebop #10322 üzenetére
Lesz, de csak magasabb órajeleket hoz.
-
stratova
veterán
Kicsit off, de ha már felhoztad:
Amikor az új ULV processzorokat szemezgettem, feltűnt hogy egyes modelleknél csak L3 másutt Intel Smart Cache szerepel (persze ott még csak egy videót szúrtam be, ami jó indulattal is legfeljebb TIT jellegű).
A Llano vs Sandy Bridge videóban még egy Core i7-2630QM ellen küldték a 3510MX-et, viszont már az előbbinél is Smart Cache szerepel.
Innentől nem teljesen tiszta számomra a létjogosultsága. -
stratova
veterán
Notebookba nálam már Sabine is vállalható kompromisszum. K10stattal szinte mindegyik A6 megfutja a 2.0-2.2 GHz-et négy maggal alulfeszelve, 800 MHz mellé pedig elég lehet neki 0.75-0.8 V (alapértelmezett 0.9+).
Van egy használható GPU-ja, ami videolejátszásban szépen leveszi a terhet a CPU válláról.
Az érdeklődési körömben lévő 14"-os belépő üzleti gépekbe, de még felettük se nagyon tesznek lényegesen erősebb diszkrét kártyát, vagy nem forgalmazzák nálunk.
A legerősebb általam használt gép CPU-ja i5-520M-es ezt a szintet Llano is tudja és ami számomra az egyik leglényegesebb: olcsóbb egy ezzel szerelt gép, mint egy Intel SB-s. Privát gépnek már elég. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
stratova #10316 üzenetére
A cache gondokat a B2 megoldotta. Az L3 cache azért lassú, mert nem a processzor órajelén megy, de ez a cache szervezés miatt ilyen. Az AMD a Fusion projektben akar egy architektúrális integrálást, még a rendszerintegrálás előtt. Ehhez ez a cacheszervezés a legjobb. Az Intelnél az L3 cache a proci órajelén megy. A Bulldozeren ezért van a modulokban 2 MB-os L2, míg az Intelnél csak 256 kB. Nyilván az Intel az integrálást is máshogy képzeli el. A L3 ring ennek a része. Erre lesznek felfűzve a fő procimagok, és a Larrabee, vagy új néven MIC asrchitektúra magjai. A Sandy is ilyen már. Az IGP a cache-re van fűzve. Szét is barmolja néha a procik területét. Az Ivy továbbra is a cachre lesz fűzve, és barmolhat továbbra is, de kap egy saját belső L3 gyorsítótárat is, még az LLC felett, így ha a programnak nem egészséges, hogy az IGP szemeteli az LLC-t, akkor ezt a funkciót letiltva nem esik össze az IGP teljesítménye. A MIC esetében már ez nem lesz akkora gond, mert ott a MIC magok is csak a saját területüket írhatják, azaz úgy működik, ahogy a Larrabee működik.
-
stratova
veterán
Hát igen Abu is említette korábban a cache gondokat, amelyek ezek szerint nem tűntek el nyomtalanul. Ezért is lettem volna kíváncsi C0 eredményekre. Ha itt nem várható Opteron teszt talán majd másutt, de reméljük egyszer eljut ide is
Nem ez az első processzor, ami első körben nem teljesítette a hozzá fűzött reményeket. Ott a Phenom I vagy a másik oldalon a Northwood utáni Prescott, de akár a Willamette a Pentium III után. -
Attix82
addikt
Majd kiderül mennyi lesz az ára MO-n. Akkor lehet eldönteni megéri e venni bárkinek is. SB 2500 áron lesz akkor talán igen, de játékokba akkor is gyenge....HT-nál se jobb ez a modulos megoldás, de ez nem tudom mennyit változik még.
Játkéra még egy i3 2100 is jobban megéri mint ez, 65 TDP, és még gyorsabb is a jelenlegi programokba.
Ha munkára kell akkor 2600 SB jobb, jóval kevesebbet eszik, főleg ha kicsit meg is cibálják. Sehogy se jön ki az , hogy megérné venni...csak az árral tudják ezt kompenzálni....viszont ez jó mert akkor hátha az Intel is csökkent árat.
-
dezz
nagyúr
-
dezz
nagyúr
More info on borked B0/B1 Bulldozers
"The B2 version was never released as an engineering sample to be tested “in the wild,” ",
"The oldest CPUZ validation for OR-B2 (B2 stepping) is 4 days old."Hmm...
"and the release version of Bulldozer (8150) is C0"
WTF?
-
dezz
nagyúr
válasz
DonDennis #10309 üzenetére
"az LGA2011 esek mennyivel lesznek egy SB előtt"
+2 mag, de alacsonyabb órajelen = 10-20% többletteljesítmény...
"bőven egy 2500K hoz képest is le van maradva a Bull"
Érdekes, nekem határozottan úgy tűnt, hogy a 2500K és a 2600K között van. Jó, persze, játékokban többé-kevésbé le van maradva, de ki a fene játszik egy komolyabb konfigon 1024x768-ban, ahol ez jobban kijön?
-
DonDennis
senior tag
válasz
Remus389 #10306 üzenetére
igen idő kell neki csak azaz idő alatt jönnek új Intel CPU-k is és bele se merek gondolni az LGA2011 esek mennyivel lesznek egy SB előtt vagy akkor egy Bull előtt. Azért elég sok tesztet láthattunk a mai nap folyamán ahol azért bőven bőven egy 2500K hoz képest is le van maradva a Bull és ezt nem úgy kell felfogni hogy Intel lefizetett tesztek. És azzal mindenki egyetért a Bull fórumba hogy azért a teljesítményért amit ma mutat 8150 es azért sok a 245$ os ár.
-
Remus389
veterán
válasz
Norb3rto #10305 üzenetére
jah végülis egy kisebb gyártó
szerintem kijön egy kis szoftveres optimalizálás, és máris egyenértékű lesz a 2500K-val
kicsit új még ez
meg aztán érdekes is hogy a SB 1 milliárd tranyós a Bull pedig 2 milliárd, biztos megvan benne a rejtett potenciál, csak mivel új, ezért a progik nem optimálisan használják ki(itt nemcsaka 8 magra gondolok hanem egy magra lebontva sem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sorozatok
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest