Új hozzászólás Aktív témák
-
ChoSimba
tag
Sztem jó lesz bele egy kisebb méretű is. Csak az a baj ha szélesebb/vastagabb, gondolom nem sok extra hely van benne.
Ha a feszültség stimmel és a tipusa (LiPO, LiMH, LiIon, stb) is egyezik, akkor a többi elvileg mindegy.
Az 5000mAh-ás helyett esetleg egy kisebbel is érdemes lehet megpróbálni.
Töltő áramban nem hiszem hogy olyan nagy különbségek lennének.
Ha besz@rik az aksi, 1x visszaviszem gariba, de utána már házilag fogok belebarkácsolni valamit, az tuti. -
Na, én is kiváncsi vagyok, hogy felmegy-e valakinek. Nekem ugyanis nem ment fel
Lejönni lejött rendben, a kártyára felmásolódott, elkezdte frissíteni a rendszer, aztán, a kék csík elment kb. 30-35 %-ig, ott a zöld robot hanyattvágta magát és kijött a hasából a piros felkiáltójel.
De legalább a korábbi rendszert nem vágta gallyra, az előző ROM érintetlen maradt.
Szóval ez a HDS ROM eddig átverésnek tűnik
-
kőbaltás
tag
Köszönöm mindenkinek a biztatását és javaslatait.
Üszök, semmi gond, csak nekem kell még megtanulni, hogy ez olyan mint a kocsmában, ha leülsz egy boxba nem illik, hogy mások zavarjanak. A pultnál viszont bárki beleszólhat a beszélgetésbe. Én ez utóbbit szeretem. Megnéztem a tokot kell. Holnap hívlak. Pimi50 elkéstél a figyelmeztetéssel. Eddig bármibe kezdtem azt vagy maxilatistaként csináltam vagy sehogy. Egy példa anno a kislányom díszhalakat szeretett volna, a vége 400l-es akvárium és több mint 30 5-10l-es, ellető és ikráztató. JFox köszi az ötleteket neked is!
Sziasztok -
SPY0817
aktív tag
Köszi a gyors választ, ahogy rákerestem itt az "USB" re elég sok töltési meg beszakadt csatlakozót olvastam ez mennyire veszélyes?
+ Ez akkor jó viszton [link]
Itt nekem nagyon nem egyértelmű hogy mit is adnak hozzá mert nagyon sok félét írtatok.. szóval akkor OTG kábelt kapni hozzá vagy itt nem?másik kérdés esetleg ezt nem éri meg jobban [link] mennyire nagy külömbség szerintetek?
Hja és másik kérdés a HDMI port az teljesértékű? vagyis hangot is visz át?
-
jFox
addikt
Én is levettem rögtön a fóliát.
De ha nem használom rögtön megy a tokba vagy az álványra.kőbaltás : tabletről szerintem könyvet nem nagyon találsz. Inkább a neten érdemes szétnézni. De ha az internettel is még most ismerkedsz arról már láttam kónyvet.
Nagyobb könyv áruházak ban biztos tudnak ajánlani valamit.
-
-
-
-
-
Ez nem mindenre igaz,lasd a markas telefonok es elektroniai,szamitastechnikai eszkozok akkumulatora,azoknal 1 ev van . Ahol mar rizikosabb a minoseg es az eredet ott fel ev. Az avulasa a technika fejlodese miatt jelenleg még gyors 1-2 ev,de szerintem itt is beall majd a fejlodes uteme egy sokkal konszolidaltabbra mint a pc piacon,az ilyen volt aegy idoben,de ma mar ha nem jatekra hasznalja azember 4-5 eves hardverekkel is gond nelkul elboldogul. Elobb utobb ez utoleri a mobilpiacot is.. Ezen a piacon termekcsoporton inkabba jol megvalogatott eszkoz amk sokat tolhat az avulason pl a nexus keszulekek,vagy olyan akeszulekek ami mogott kello felhasznaloi,fejlesztoi bazis van. Jelenleg ugy tunik ez a kinai termekekbol hianyzik,nehany kivetelt leszamitva.
-
varga.balazs
aktív tag
-
Apooca
tag
Megvan ! Valóban ott volt !
Abban viszont nem értek egyet az előttem szólókkal, hogy ez az akksi gari a gépben lévő akkumulátorra vonatkozna. Már eltettem a papírt, de azt írja, hogy akkumulátor vásárlása esetén. Tehát nem a gépben lévő akksira vonatkozik, hanem ha külön veszel egy akksit pl. a telefonhoz.
Szerintem..... -
-
Apooca
tag
Köszi, egyenlőre a garlevelet sem találom.....
Nekem tavaly szeptember óta az volt a legnagyobb bajom vele, hogy kb. 5-ször éjszaka lemerült 30 %-ról.
5-6 napot elmegy napi egy óra netezéssel, játékkal, facebooknál sokszor kiírja, hogy nework error, de a böngésző akkor is hibátlanul megy, tehát az inkább FB-s hiba. -
Ő a wm 6.5 rol beszelt ami az asztali win mobil megfeleloje,ezen mar probalt az ms a tapi fele mozdulni,mert elotte bar full kepernyon futott ,de a rezisztiv erinto es egyebek miatt inkabb cerkara volt optimalizalva...a surfacek mas lap,de ottamugy is 2 szeres az ar szorzo...
-
-
bonym
csendes tag
Egyébként érthető, h a Samsung miért ad ki silány hangot:
Mivel a hangszórók közös negatív kivezetései nem a GND-re van kötve,
hanem a nagy impedanciás mic bemenetre, rajta nem folyhat kifelé áram, lebeg.
De a két hangszóró pozitív pontjai között fellépő feszültség a sorba kapcsolt két hangszóróban
hallható, ez tehát a 2 csatorna különbségi jele. Monó hangforrásnál nulla, sztereónál gyenge
minőségű és halk. -
-
bayliner
csendes tag
Én visszaküldtem a nagyáramú töltöt, s mostmár a tabletet is, mert eleinte csak kontaktos volt
a töltő,forgatni, húzogatni, tologatni kellett a helyén, aztán teljesen megadta magát.A cseretöltőt felismerte töltést mutatott, de a töltöttség nem nőtt.Usb keresztül valamennyit töltött, egy éjszaka 40%t, de szerintem az usb portokon csak max. 500 mA tölt, legalábbis a lassú feltöltésböl erre gondoltam.A töltő birta volna.
Amúgy ahova leadtam garanciapontra, ada fél tucatjával küldték a cseretöltő adaptereket.Volt egy 708am is, az is tápos volt, szétesett a tápdugó belseje. -
Imike_80
aktív tag
Az a durva, hogy a 708DCC 4.1-es JB-t kap. Azért gondolnám, hogy ezt a változatot próbálták okosok ráhekkelni a mienkre, mert ebben nincs BT, s keringett itt a fórumon, hogy a BT nem működött a JellyBean-es 808-on. Kérdezném a nálam jóval jártasabb sorstársakat, hogy CSAK ennyi volt a probléma? Más működne rendesen? Mert ha stabil a rendszer, lehet, hogy inkább lemondanék a BT-ről.
-
-
plityo
tag
A Media Marktban van ilyen kábel, másfél méter 7500 Ft!!! (Az eladó srác javasolta, hogy inkább gúglizzak rá.
)
Én ezt fogom megvenni, sztem ez a legjobb megoldás, mert így beledughatom a már meglévő és elegendően hosszú HDMI kábelt:
http://www.edigital.hu/HDMI_kabel_csatlakozo/Equip_microHDMI-HDMI_atalakito_apa/anya-p329921.html(Online áruházakban még ennél is olcsóbban hozzájuthatsz.)
-
Nunder
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest