- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
Rickeffe #3697 üzenetére
Igen, ahogy az elején mondtam, valószinűleg ez a HDS egy módosított/javított változata lehet a tabletünknek.
Belenézve a zip fájlba szembetűni, hogy 3db fájl is hiányzik a korábbiakhoz viszonyítva.
aml_autoscript
ulimage
ulimage_recoveryés van egy plusz
recovery.imgMeg maga a rom file mérete is jóval nagyobb mint az eddigiek.
-
jFox
addikt
válasz
Rickeffe #3675 üzenetére
Azt a piros szöveget ha bemásolod a google fordítóba akkor meglátod miért hivatkozik az E8-HD-re.
"Ez az elit verzió firmware E8-HD, E8-HD Elite Edition E8-HD CPU különböző nem minden ecset firmware."Én ebből azt szűröm le, hogy ez nem a sima E8-HD-re való, hanem az Elite edition-re.
Ide is kirakta a srác, de egy külön kategóriát nyitott neki. Még ez is ara enged következtetni, hogy ez nem a sima E8-HD.
De lehet, hogy csak én vagyok túl óvatos.
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Rickeffe #3003 üzenetére
Nemnem, a system tuner jól mér, tapasztalatból mondom, amikor az egyik mag nem megy, durván beakad pár alkalmazás, ami két magnál tökéletesen megy.
Nem is lenne számomra ez a 2. mag off akkora probléma, sokkal inkább az, hogy sokszor nem ébred fel, mélyalvásba kerül. Jó élmény volt mikor második nap nem tudtam egyszerűen bekapcsolni a tabletet, nem tudtam mi van vele. Egy kis szenvedéssel azért be lehet kapcsolni, de elég kellemetlen mikor 1-2 perce nyomogatom a bekapcsológombot. Őszintén szólva én is megbántam hogy ezt a tabletet vettem. Tölteni már csak telefonom töltőjéről tudom, így gyakran merül is töltés közben. Szervizbe eddig azért nem vittem el, mert messze vagyok minden szervizponttól, az itt hallottak miatt azt gondolom, még simán vissza is küldeném, ha feladom. Ha nem, egy ideig biztos ott lenne.Aki ilyen tabletet akar venni és még nem tette meg, azt mondom, inkább gyűjtsön hozzá egy keveset, és vegyen egy megbízható cuccot, mert ez nem az. Ahogy már páran leírták, legalább egy tapasztalattal több lettem...
De látni, azért vannak itt akiknek bejött a 808dcc, én azok közé tartozok, akiknek nem igazán. -
válasz
Rickeffe #2841 üzenetére
Ki kéne próbálni a dead triggerrel is ,2 magon full felbontáson döccenés mentesen futott de 1 maggal ,szaggatott,vagy kilépett,vagy iszonyú lassan töltött be. Nekem ha csak a mag gond lett volna a 2 kezem összetettem volna,elvileg 2 nap és jön a csereutalvány,de nem 808dcc lesz már ezután....
-
válasz
Rickeffe #2839 üzenetére
Ha töltön hagyod a tabot akkor nem kapcsol le a második mag,pontosabban nem marad offban,csak töltöről lehúzva slide vagy egyéb unlockból való visszatérés után tudja produkálni a mag offot..Nekem a nokia fejszettem nem ette meg
pontosabban monóban szólt a mikrofont nem próbáltam ,lehet hogy mono fejszettel kéne kipróbálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged