- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
Igen, e-szerint fel lehet rakni. Egyetlen hiányt találtam benne, a dual kamerához nem találtam appot, a JB-hez való nem kezeli.
Egyébkén korrekt, rendben működik. A TWRP-vel sokaknak gondja volt, nekem működik, a ICS-t is azzal kezelem. Én nem találkoztam tájolási problémával. -
TA68
őstag
Mint minden dakota közmondás ez is sántít. Hiába szeretem én a téliszalámit, ha csak az olcsó párizsit tudom megvenni, amitől lehet, hogy rákot kapok. (de lehet, hogy a téliszalámitól is rákot kapok
)
"Még egy megjegyzés: az az ember, aki felteszi a család vagyonát fej-vagy-írás játékra, majd megnyeri a dupláját, az egyáltalán nem ügyes, csak piszkosul szerencsés.
Az aránytalan kocázatvállalás már önmagában bűn, sőt hiba."
Ez igaz abban az esetben, ha az ember hitelre vesz luxus cikket és vagy tudja fizetni, vagy nem!
De nem offolok továb. -
Permet Elek
senior tag
PPi egy szó ami eldönti. Hogy jobb-e vagy sem.
Teknológia: ips-tft. Ami megint csak sejtet valamit.
Mali 400 2mag. Míg olcsóbakkban 4magos van.
Oprendszer. 4.0.4. Míg másokon 4.1-fut.
Olcsóbban, hasonló kockázattal. Csak jobb nem?
És egy 1magos gép is megmozgat akár 1920x1080-at is.
Ezek fényében ma ezt vennéd? Nem hiszem.
Ha körülnézel, számtalan kisebb gyártó gépe, kapható hasonló vagy olcsóbb áron. Felesleges linkelgetnem. Max nem vette szárnya alá egy nagyobb név. Mit pl: myaudio a gadmeit.
És a lényeg. Mikor megvettem. Örültem,hogy olcsón veszek egy aránylag jó gépet. Aztán ahogy telik az idő. Egyre inkább érzem azt, hogy drágán vettem egy sz..t. Pedig működik, a mai napig. És nem vág falhoz -40ezer.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest