Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtomki
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #1308 üzenetére
Nem, mert azt írtátok, jobb nála a 10.11.
-
nemtomki
csendes tag
válasz
ripjaw88 #1295 üzenetére
"Kb fél órája feltettem a gépet tölteni, bill. zárban volt, most akartam használni de nem akart bekapcsolni, nyomkodtam a gombot, hosszan is meg röviden is, volume+-al is, majd az egyikre bekapcsolt.
Valaki tapasztalt már ilyen véletlenszerű leállást aztán meg nehezen visszakapcsolást? Mi okozhatja?"
Nekem is rendszeresen befagy, és csak hosszú gombnyomkodásra kapcsol be újra. Többszöri hosszú (>12sec) gombnyomás kell, hogy kikapcsoljon ebből a fagyott állapotból, majd normál (kb. 1 sec) gombnyomásra bekapcsoljon.
Minden eddig próbált ROM-mal csinálta (MyAudio magyar frissítős ROM, Gadmei 10.11.)
-
nemtomki
csendes tag
Magyar nyelv: próbáltad beállítani a 'settings - language & input - language' menüpontban, és nem volt a felsorolásban a magyar nyelv?
Ez esetben a MyAudio magyar forgalmazója által közzétett, magyar nyelvet is tartalmazó komplett rendszercsere a megoldás, innen lehet letölteni:
https://www.dropbox.com/s/ivpd3ymvjqbge3m/MYAUDIO_808DCC_ROM.ZIPA használati utasítást is tartalmazza.
Figyelem: ez a frissítés MINDEN ADATOT TÖRÖL a tabletről (kivéve a bedugott microSD kártyát), és csak microSD kártyáról futtatható (a tablet beépített memóriájáról nem)!
-
nemtomki
csendes tag
válasz
Frusztréthy #16 üzenetére
A tescos 45eFt-os 10"-os nem a dual processzoros változat. Feleannyi memória, feleannyi processzormag, kisebb órajel. Teljesítményben távol van a DCC jelölésű, kétmagos processzorral, 1GB RAM-mal szerelt MyAudio tabletektől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest