- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
-
osztraksajt
őstag
Azért nem feltétlenül van így, 1-2 példa távolról sem reprezentatív, brutális szórás van a lithiumos cellák minősége között. Nekem van egy 7 éves SE K750i telefonom amit össze vissza töltögettem világ életében és még most is lazán lehúzza a 4 napot az eredeti akksijával, napi használatban van.
Maradjunk annyiban hogy mindenki csinálja saját hitvallása szerint.
-
osztraksajt
őstag
válasz
zsolt64555
üzenetére
Mondjuk jobban örültem volna ha ezt már egy 4.2-vel javítják.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
osztraksajt
őstag
Megjött egy komolyabb IPS-es tabletem így a 808dcc-m eladósorba került ha valakit érdekel esetleg.
Wifi gondja nincs, lakáson belül nekem tökéletesen megy. MicroHDMI kábel van hozzá.
Remélem miharabb befut a beígért 4.2 rom, hátha még ki tudnám próbálni, bár igazság szerint nekem a mostaniival sincs semmi bajom, ár-érték arányban szerintem teljesen vállaható.
-
osztraksajt
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Szerintem kötelező kincstári optimizmus.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
osztraksajt
őstag
válasz
waterphone
üzenetére
Van akinek a fekete kakas áldozása működik éjfélkor keresztútnál, macskabajusz-kanócos daruhály gyertyafénynél szigorúan telihold esetén, észak déli irányba tartva a tabletet.

De viccet félretéve, kártya betesz az 1. hszben linkelt zip-pel a gyökérkönyvtárban, recovery mód, 5 másodperc alatt megvan. Újraindításokkal kb 1 perc.
-
osztraksajt
őstag
válasz
duffbeer
üzenetére
A GPS-t is lehet androidos telefonról pótolni, igaz a full változat fizetős viszont nem drága.
-
osztraksajt
őstag
Valaki nem tudja véletlenül hogy az új romban a képernyőmentés gombja kikapcsolható valahol?
Szókőz helyett néha ráütök és akkor szöszölheek a törlésével mindig...
-
osztraksajt
őstag
Sajnos nem egyedi a dolog, nekem sem tud tekerni a kliens, folyamatosan visszaugrik oda ahol éppen jár hiába húzom a csúszkát.
Még egy dolgot vettem észre, nem tudom valaki használja-e de a Google+ kliens az app 08.24. frissítése óta nem szinkronizál. A fiókoknál is az utolsó szinkronizálás időpontja ez, azóta nem látszik semmi mozgás hiába próbálom kézzel szinkronizálni, semmit nem reagál azonkívül hogy egy darabig forog a szinkronizálást jelző kis karika.
Más. Többen panaszkodtak rá, de leírom én is a tapasztalatomat:
Wifije valóban nem világbajnok erejű, kevesebb hálózatot lát mint a laptopom, de azért egy TP-LINK 1043ND routerrel 2 falon keresztül még teljesen elfogadható sebességgel megy minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezen kívül van a wifijével valami hardveres/szoftveres gebasz is, mert képes simán blokkolni a többi eszköz wifi elérését is, szóval ott meg más a gyenge láncszem, a hivatalos fóruma ettől hangos.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)