Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPY0817
aktív tag
Köszi a gyors választ, ahogy rákerestem itt az "USB" re elég sok töltési meg beszakadt csatlakozót olvastam ez mennyire veszélyes?
+ Ez akkor jó viszton [link]
Itt nekem nagyon nem egyértelmű hogy mit is adnak hozzá mert nagyon sok félét írtatok.. szóval akkor OTG kábelt kapni hozzá vagy itt nem?másik kérdés esetleg ezt nem éri meg jobban [link] mennyire nagy külömbség szerintetek?
Hja és másik kérdés a HDMI port az teljesértékű? vagyis hangot is visz át?
-
SPY0817
aktív tag
Sorry nagyon SOS a kérdés
Holnap kell szerválnom egy tabletet és nem teljesen tiszta hogy ez a HD felbontású dolgokkal HDMI-n megkülzde a magas felbontással és kapsz e hozzá USB bemeneti kábelt (pendrive csatlakoztatáshoz)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest