Legfrissebb anyagok
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bayliner
csendes tag
Én visszaküldtem a nagyáramú töltöt, s mostmár a tabletet is, mert eleinte csak kontaktos volt
a töltő,forgatni, húzogatni, tologatni kellett a helyén, aztán teljesen megadta magát.A cseretöltőt felismerte töltést mutatott, de a töltöttség nem nőtt.Usb keresztül valamennyit töltött, egy éjszaka 40%t, de szerintem az usb portokon csak max. 500 mA tölt, legalábbis a lassú feltöltésböl erre gondoltam.A töltő birta volna.
Amúgy ahova leadtam garanciapontra, ada fél tucatjával küldték a cseretöltő adaptereket.Volt egy 708am is, az is tápos volt, szétesett a tápdugó belseje.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest