- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardverkemping június végén
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
Köszönöm, hogy válaszra méltattál. A kommentekben olvastam a bolti alkalmazottak hozzáállásáról. Sajnos nekem is rossz tapasztalataim vannak, csak Én nem mosolygok kedvesen, hanem kérem a panaszkönyvet. Na de vissza a tablethez. Az edigitalban-(ahonnan a gép származik)- se tok se fólia. A MyStore-ban láttam tokot, de csak 10"- os géphez. A 8"-hoz csak billentyűzetes van. Kérdés ha a billentyűzet az USB porton csatlakozik hová dugom a 3G modemet? Az enyém különben HUAWEI E 169 modemmel fut tökéletesen. A wifi pedig két falon-(konyha szoba)- keresztül is megy. Jfoxx adnál pár ötletet milyen alkalmazásokat érdemes letölteni ami jobbá érdekesebbé teszi a gépemet? Minden érdekel alkalmazások játékok olvasás stb.... pl. hogy kell skypolni kell hozzá plussz alkalmazás? a felhő tárhelyet hogy lehet használni? Odáig meg vagyok hogy regisztráltam, és betudok lépni a könyvtárba, de hogy kell oda tárolni pl. a zenéimet? Most biztos sokan nevetnek ilyen fokú tájékozatlanság láttán, de nem baj. Én még GPS nélkül körbe kamionoztam Európát. A fiamnak 2 éve vettem egyet s alig 20 km-re lakik mégsem talál haza.
Köszönök minden jó szándékú hozzá szólást javaslatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- iPhone topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest