- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bayliner
csendes tag
Én visszaküldtem a nagyáramú töltöt, s mostmár a tabletet is, mert eleinte csak kontaktos volt
a töltő,forgatni, húzogatni, tologatni kellett a helyén, aztán teljesen megadta magát.A cseretöltőt felismerte töltést mutatott, de a töltöttség nem nőtt.Usb keresztül valamennyit töltött, egy éjszaka 40%t, de szerintem az usb portokon csak max. 500 mA tölt, legalábbis a lassú feltöltésböl erre gondoltam.A töltő birta volna.
Amúgy ahova leadtam garanciapontra, ada fél tucatjával küldték a cseretöltő adaptereket.Volt egy 708am is, az is tápos volt, szétesett a tápdugó belseje. -
bayliner
csendes tag
Nálam a mikro usb-n keresztül nem tölt, pedig ha rádugom akkor kivillan a töltés ikon, de 6 óra eltelte után se megy feljebb töltöttség kijelző.A töltöm meg elromlott, a szervizes mondta hogy usb-n keresztül is hagyja magát rendesen tölteni.
-
bayliner
csendes tag
Nem tudtok vmi DU/DT progit, ami folyamatosan
mutatja az ikonsávban az aktuális adatforgalmat, megköszönném.Nekem is volt problémám a töltéssel, de egy frissítés után megoldódott!!!!!!!!
-
bayliner
csendes tag
Buék mindenkinek!
Sokat torrentezek, Kellene vmi progi, ami az alsó ikonsávban. mutatná folyamatosan a letöltést, adatforgalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest