- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pimi50
aktív tag
válasz
ChoSimba #4774 üzenetére
Tiszta siratófal lett a fórum. Én nem bánom, hogy az enyém jó, egy drágább márkás gépet sem használnék másra. Őszintén sajnálom, akiknek gallyrament, de a műszaki cikkeknek ez a sorsa, elavulnak. Most a tableteknél ez igencsak felgyorsult. Én tudomásul vettem, hogy most nem ezt választanám, de egy év alatt megtízszereződött a kínálat.
-
pimi50
aktív tag
válasz
ChoSimba #4191 üzenetére
Pontosan így voltam vele én is. (Mondjuk, ha Kínából rendeled, fele annyiba kerül.) Az Auchanban éppen akkor kamatmentes részletre adták... Mindamellett azóta sokat tanultam a használat során és ebben a kiváló főrumban, ezért hálás is vagyok mindenkinek, aki itt volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Update 08.22. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest