- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #3224 üzenetére
rendben
akkor várok a csodára, hátha 1x kijön rá a jb
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Fritz Teufel #3204 üzenetére
Persze, alaposan csekkolom minden funkcióját, fel telepítettem egy csomó programot, nem kapcsol ki, nem fagy le, a wifi is jó erős ajtókon keresztül, a kijelzője fényévekkel szebb, mint a MyAudio-é, nekem olyan iPad feelinges a megjelenítő.
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #3212 üzenetére
én nem olvastam el, csak volt egy sejtésem, hogy nem 1,5 GHz
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #3209 üzenetére
Gondolom Ő a GPU-ra gondolt Itt van egy szép kis összehasonlítás a Mali gpu-k teljesítményére. Az hogy ebben a ketyerében milyen frekvencián van az jó kérdés...
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #3209 üzenetére
A GPU?
-
Genius68
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #3151 üzenetére
A garpapírján az szerepel hogy a termékre vállalt garancia 1+1 év de nem írják hogy a benne található akksira csak 6 hónap.
"Az Ön által vásárolt, e garanciajeggyel ellátott termékekre tehát 2 év MyAudio garancia vonatkozik (akkumulátor esetén 6 hónap)."
Én terméket vásároltam nem pedig akkumulátort.
Érdekes nem?Egy akkumulátor csere mennyibe kerül egyébként?
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #3089 üzenetére
Azért a Blade sem egy hi-end cucc, ha érted mire célzok :-) . A lényeg, hogy ez nem az a tablet amire megérné az időt pazarolni önkéntesként :-)
-
válasz
Fritz Teufel #3095 üzenetére
Hat jo munkat ha szabad ilyet irni,nekem rovid napom volt 7-11 tartott
-
törölt tag
válasz
Fritz Teufel #3073 üzenetére
Ha alvás közbe bekapcsolva van a wi-fi, és neked be van állítva frissítés fiókokra, akkor bizony az növeli...
De ha nincsen bekapcsolva (SOHA), akkor nem nem növeli.
Saját magadnak is ellentmondtál az írásodban -
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #3069 üzenetére
Ha nincs alváskor bekapcsolva, nincs forgalom. Sztem nem a megfelelő opcióhoz írták a megjegyzést.
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3074 üzenetére
Akkor kapják be
Elakartam adni a gépet, de nem találom a számlát, így meg nagyon ár alatt lehetne eladni.
Mondjuk nem akartam hónapokat várni a tokra
Melyik helyről és melyik szabad megvenni?
-
cekkk
veterán
válasz
Itt szerintem a logikai ellentmondásra gondol.
-
törölt tag
válasz
Ha a wi-fit kikapcsolod, akkor az semmilyen forgalmat nem növel
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3067 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy növeli az adatforgalmat.
-
törölt tag
válasz
Fritz Teufel #3065 üzenetére
Nem
Olvasd el a wi-fis opciókat
-
törölt tag
válasz
Fritz Teufel #3034 üzenetére
Köszi
Csak akkor töltök ilyen eszközöket, ha én is ott vagyok, max fél óra, óra mehet rá pluszban.
-
törölt tag
válasz
Fritz Teufel #2948 üzenetére
Mivel van benne térkép, gondoltam van benne GPS is, nem?
A beállításoknál is van helymeghatározás. -
zsolt64555
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2911 üzenetére
Csak annyit szólnék hozzá hogy ez nem "ratyi" hanem egy tablet.....
lehet vitatkozni a minőségről, de semmiféle képp sem kell összehasonlítani egy 80-100 e forintos tablettel
a mai napig jól működik a készülék, igaz a 09.27 es romot énis cseréltem 11.28 gadmei-re mert annak még elég sok hibája van ami csak órákkal vagy napokkal a telepítés után jön elő!
az új rom a wifi kivételével teljesen rendben van
a "cpu1 mag beragadás" szerintem hülyeség ez csak a szinkronizálás miatt van, bármilyen tesztet nézve és játékot futtatva nem volt kevesebb az eredmény mint mikor mindkét mag online van, tehát működik mind a kettő
a wifi hibát én is próbáltam orvosolni mint sokan mások de ehhez sajnos új kernel kell, a kernel nincs jól megírva
végül annyit elég sokat olvasom én is ezt a fórumot és az esetek nagy részében azt látom hogy szoftver problémáról beszélnek az emberek nem pedig hardver hibáról
tudomásom szerint először a nevesebb gyártók "Samsung, Lg, Sony......" március -májusban jönnek az őj 4.2 -vel a gyengébb gépek június-július-ban kapnak új frissítést
egyszer kérdeztem a hivatalos támogatót ezügyben és tudják hogy a szoftver nem tökéletes és ígérték hogy jön majd rá frissítés
én örülök hogy egy ilyen gépem van és nem kellett érte kiadni közel 100 e forintot, ugyanis a nevesebb márkáknál a minőség mellett, a "NEVET" kell megfizetni amit nem igazán tartok jónak
"még valami azt is el tudom képzelni hogy ezen gyártók hatására nem tökéletes a gépünk OS -e így utalnak rá hogy vedd meg inkább a jóval drágább gépet........hisz mint tudjuk az Apple Iphone 5-s bekerülési költsége kb.40-50 e forint és 150 e ért adják........szerintem ez sem normális"
-
plityo
tag
válasz
És nem kényelmetlenül nagy?
-
TA68
őstag
válasz
Mennyit megy el egy töltéssel?
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #2896 üzenetére
ő milyen jószág is?
-
válasz
Fritz Teufel #2899 üzenetére
Szerintem se fogom megbánni,holnap hogy érsz rá ,ma skype az asszonyé hívást vár német honból
...remélem holnap ilyen téren szabad lesz a gép...
-
válasz
Fritz Teufel #2896 üzenetére
lájkolhatom
-
válasz
Fritz Teufel #2885 üzenetére
Dec neki 708dcc van nem 808dcc csak ide jött egy kis supportért ha már a forgalmazónál nem nagyon van ,a cwm el tisztában voltam ,csak nem volt lelkem annyit írni mint neked,Na milyen a samu ,megoszthatnád a tapasztalatokat velem priviben
nagyra nyílt szemekkel várom a pozitív és negatív dolgokat is...
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2884 üzenetére
Az tuti reset gomb tűvel benyomtam és kattan, a mic (meg is van jelölve) és az oldalán van nem hátán de az csak fagyásra van!
-
válasz
Fritz Teufel #2879 üzenetére
Lehet hogy a rom nem tartalmaz cwm et most raktam újra egy overmaxot és azon se hívható elő csak egy reset gomb van gond esetére ,de recovery nyista,a 708dcc nem rk csipszettes mert akkor lehet hogy csak újra kéne flashelni livesuittel img fileből ....nem tudod ki a gyártója a tabletednek ? Azért lenne jó ha rk soc mert az flashelés elött formázza a memoriát ,és csak aztán ír felül..Ahogy olvasom válaszod szerintem reflash ,ha akkor se megy szerviz és sok türelem
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2879 üzenetére
Nagyon köszi a választ! Nem mókoltam a rommal! Másik fórumon srác azt írta, hogy szerinte nem működik ezekben a hard reset!
Annyi ha nyomom a + gombot meg ugye bekapcs felvillan a myaudio jel, de ennyi, HA nyomom felvillan a logo rögtön elengedem akkor bejön egy android figura hasán egy piros felkiáltójellel, de sajna ennyi semmi nem történik!
Hát ha más nem lesz akkor visszaviszem edigitalba ott vettem, legalább röhögnek egyet!
De azért, hogy nem működik egy hard reset...
-
mgyalu
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2838 üzenetére
Mi első körben BT fülessel próbálkoztunk és az istennek sem küldte át a hangot, amit mai napig nem értek miért
A kérdés az lenne, hogy a tabnak 3 vagy 4 pines a jack csatija?
Vagy hogyan tudom rá venni, hogy megszólaljon a BT füles? -
mgyalu
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2834 üzenetére
Az a gond, hogy a tab hangszórója szól és nem a fülesé... Pedig lehet hallani, ahogy kattan mikor csatlakozik... De sem a mikrofon sem a hangszóró nem megy, csak a beépített
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #2834 üzenetére
Telefonnál tudom, hogy így van. Csak gondoltam tabletnél lehet másképp van.
-
edigital
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2730 üzenetére
Kedves Deception!
Mi történt pontosan?
Ötven nap az rengeteg!
Üdv:
edigital -
Apooca
tag
válasz
Fritz Teufel #2733 üzenetére
Milyen szoft van rajta?
-
válasz
Fritz Teufel #2733 üzenetére
Grat a készülékhez és mit ne mondjak isteni türelmed van ,hátha valami csoda folytán jót kaptál vissza ,mert hát benne van a pakliban az is .Nálam sürü k..ss van,igaz még csak 22 napja szervozelik.Priviben megírod mit kell tenni és miként lépjek majd ha lekotlik a visszakapott készülékem ?
-
Apooca
tag
válasz
Fritz Teufel #2730 üzenetére
Az a baj, hogy mióta EU tagok lettünk, nem a vásárlók számára kedveznek a dolgok, jótállás, stb.
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2702 üzenetére
Az üzemidő maradt, és a telefonom 0,7 A-es töltőjével úgy tölti ahogy szokta.
Egyébként a tablet érintkezője korábban már elromlott, de egy erősebb gumival megkötözve úgy töltött mint azelőtt. Most sejtelmem sincs, mi baja lehet.
Köszönöm plityo a korrigálást -
Joci42
tag
válasz
Fritz Teufel #2696 üzenetére
Nem is volt benne
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #2635 üzenetére
Most ezt te tényleg egyenértékűnek tartot a 808DCC-val?
1024x600 -as kijelző, egy magos 1GHz-es VIA SoC. Ez valahol nem HD kijelző és nem dualcore...
Nem tudom most hogy áll a VIA a SoC-ok terén de vagy 2 éve egy másik topicban igencsak beszéltek le mindenkit az olcsó VIA-s tabletekről.
Jó rendben van ASUS biztos jobban össze van rakva, de szerintem nem fogja azt a teljesítményt hozni mint a 808DCCApooca: ez a mag beragadás sem egzakt nekem teljesen. Az az egy tesztprogram mutatja offline-nak. Ha máss programokkal nézem, ami mutatja a CPU kihasználtságát, ott rendesen változik az érték a kihasználtság függvényében.
-
válasz
Hi nem lenne rossz az asus de 1 core,a többi oké rajta ,ha meg jól van optimalizálva akkor jobb lehet mint ez ,kivéve a cpu igényes számítások ...
-
I2oli
tag
válasz
nah igen, nem rossz, de 7" ≠ 8"
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #2619 üzenetére
Én is hallotam már olyanról, hogy HD Ready TV-t "szoftveresen" FullHD-ra fejlesztettek.
Gondolom itt is az van, hogy nem gyártanak kétféle panelt bele, csak szofveresen lebutítják. Aki meg szemfüles annak olcsóbban van full hd tv-je. -
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #2619 üzenetére
Already known that, csak ilyen a humorom.
Nyilván nem gondoltam, hogy a BT hardwer kinőtt a telefonban.
A TV-knél is bevett szokás pl. az USB-s képnézegetés feljavítása filmlejátszásra, stb.
-
válasz
Fritz Teufel #2604 üzenetére
Nem is retina hanem eagle eye display lesz a neve ,s mindez szoftveresen
-
peestee83
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #2512 üzenetére
Valahol olvastam, hogy OTG kábelt is adnak hozzá, de nem vagyok teljesen biztos benne
Írtátok, hogy a mikrofonja nem a legjobb. HA egy SONY (alap) headsetet csatlakoztatok hozzá, és azon keresztül skypeolok, azt kezeli a gép?
Már sikerült megnyomkodnom a tabletet, mit mondjak, tetszik. Elég erős a gyanúm, hogy valamelyik nap meg is veszem
Mellette volt egy Concorde 9"-os tabja, de gyengébb hw-val, rosszabb kijelzővel. Szerintem ő lesz a befutó nálam
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #2489 üzenetére
Értem. Kár. És a 708DCC ROMja? Azt próbálta már valaki? Vagy nagyon más? Ezért is kérdeztem, hogy ezek kiderüljenek.
-
válasz
Fritz Teufel #2417 üzenetére
Köszönöm Deception
január hatra volt kiirva de elöbb jött,hát elsö látásra szerelem lett
egészséges mindene megvan ,úgy hogy minden happy
De hogy ne csak offoljak ,szerintem én is majd a te utadat járom be a tablettel,a mag kikapcsolást azért írattam hibalistára ,mert tudom az nem javítható.Ha jön az új akkor a szervizben,rádobom a system tunert ha offol amit küldenek egyből megy vissza.Ha túl nyúlnak 30 napon mint neked akkor meg elzárkózok a csere elől és pénzt vissza.Nem lenne gond a tablettel de ez akkumulátor mizéria betette nálam a kiskaput,mert hogy mag off az még elmenne,de hogy 4-5 havonta meghal az akkumulátor hát az nem.Van 3 éves telefonom is és a mai napig patent benne minden,pedig csak egy nokia 5230 és az új tulajdonosát is jól szolgálja.Szerintem neked ideje lenne lassan az asztalt verni a 30 napon túli szervizelés miatt....Amúgy ha leírtad volna hogy jártál akkor se trolkodsz,hanem csak óvatosabbá teszed a jövőbeni vásárlokat,te voltál itt aki a support helyett is sokat segített ,próbáltad megoldani a problémád a wifivel,és nem sírni mentél egyből az üzletbe.Aki meg azt mondja 40 ért ne várjunk csodát nincs igaza,ennyi pénzért elvárható hogy legalább 2 évig hardveres döglései ne legyenek a kütyünek, mint ahogy mi is elnézzük a hiányosságait pl: optimalizáció nem sok,gyenge wifi térerő,mag offba marad,tn panel,alacsony üzemidő,néha lefagy,skype csak bluetooth fülessel mert nem ér semmit a mikrofon benne és társai,na meg az erős support ami mögötte van...De az ami neked volt hogy a wifit nem tudja ébren tartani,vagy hogy áramforrás hiányos 220 volt nélkül mert meghal az aksi na az nem benyelhető kategoria.Pedig szerethető tablet lenne .Ui.: bocs hogy hosszú voltam de az ünnepek alatt felk..ta az agyam a tabletem haldoklása ...
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #2392 üzenetére
Ez érdekes, nem tudtam, hogy így megy a ZS kategóriának a cucc, de teljesen logikus és jogos is. El lehet adni, mert mi megvesszük.
És persze hazudnék, ha azt mondnám, hogy nincs bennem egy kis hőbörgés, na de 40 ezerért venni egy papíron versenyképes hardware-t egy olyan szegmensben, ahol ez az ár csúnyán olcsónak számít? Hát tegyük a szívünkre a kezünket, és úgy mondjuk, hogy jobbat érdemelünk.
Ez a bizonyos "tuti vétel" kategória.
Mindazonáltal amit leírtál, az tényleg azt támasztja alá, hogy hiú ábránd ezeket szoftveresen megoldani...
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #2351 üzenetére
két tokot rendeltem, így a szállítás splittelve lett.
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #2345 üzenetére
B.U.É.K. !!!!
-
Supra
tag
válasz
Fritz Teufel #2330 üzenetére
Hát, akkor ugyanarról beszélünk :-)
Az, hogy ez most fordítási hiba, vagy valami más, az ebből a szempontból mind1: mind 1.2-n fut: én kipróbáltam az 1.5-öt, és úgy fagyott bele, hogy magában állt bekapcsolt képpel az aztalon.
Mivel nem akartam pákával nekimenni, hagytam lemerülni - de mivel csak a képernyő ment, délután hattól este 11-ig nem merült le: reggelre igen, akkor be lehetett kapcsolni.
Tehát én kiegészíteném, azzal, hogy akár 1.5-ön is mehetne, HA kifognád a megfelelő CPU-t, és megengednék neki :-)
-
Supra
tag
válasz
Fritz Teufel #2316 üzenetére
Hát,
Van valami ötleted?
ezeket próbáltam felmásolni rá, mindháromra azt mondja a CWM, hogy "signature verification failed" , :-(
808DCC_404_2012_09_23.zip
808DCC_4.0.4ROM Gadmei 20121026 (1).zip
E8-HD 1.5G主频_60.M6_E8HD-T3_gadmei_64pin_516MHZ_9662_20121128.zip -
Supra
tag
válasz
Fritz Teufel #2317 üzenetére
Hát, akkor akit érdekel, a fenti link újra él.
SAJÁTFELELŐSSÉGRE!!!!
-
válasz
Fritz Teufel #2268 üzenetére
Na ujra raktam a rendszert ,szuzen hagyva minden, es igy 1ora 30 percet megy egy ora toltessel aztan kikapcs,a telepites elott recovery es ful wipe volt,de az akkumulator kijelzes nem eledt fel..Januarban megy miskolcra a tablet....
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #2251 üzenetére
Előre borítékolom, hogy a napokban majd picit felfut a topik. Kicsomagolják az ajándékba kapott kipróbálatlan gépeket és jönnek majd a problémákkal... de ne legyen igazam.
-
válasz
Fritz Teufel #2249 üzenetére
Esetleg megér egy próbát egy külső akksi figyelő app. pl battery hd
-
pecsekroli
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2227 üzenetére
Szia!Köszönöm szépen!már közben megtörtént:-)nem mentettem el az eredetit...bízom az itt leírtakban:-)most tesztelem:-)a wifire vayok nagyon kiváncsi..szerintem nekem az van mint Neked!most már én is mindent kipróbáltam:-)....ami feltűnő:az új Romnak szebb a képe mint 10.26+phantom...bár az gondolom talán ez stabilabb....még a HDMI vissza van...nem tudom darabos e.....
-
válasz
Fritz Teufel #2214 üzenetére
De nincs rajta tv kimenet. Írd be a googleba, és olvasgass. Teljsen idiótának azért nem kéne nézni.
-
válasz
Fritz Teufel #2204 üzenetére
Azon nincs tv kimenet, csak a 10-es tab2-őn.
-
üszök
őstag
válasz
Fritz Teufel #2204 üzenetére
-
eckmester
tag
válasz
Fritz Teufel #2201 üzenetére
Ebben biztos igazad van, de szerintem és a tesztek alapján lassúbb a tab.
-
válasz
Fritz Teufel #2196 üzenetére
Nalam most meg az akksi kezdett doglodni,40% utan hirtelen leesik 0-ra es ki is kapcsol ,most toltom100 ig majd batterystat torles ,kalibralas. Neked van valami mas otleted a problemamra?
Elore is thx:-)
-
greenmelon94
tag
válasz
Fritz Teufel #2190 üzenetére
Köszönöm szépen, ez a HSZ eddig elkerülte a figyelmemet.
Telepíteni ezt hogyan tudom?
-
eckmester
tag
válasz
Fritz Teufel #2186 üzenetére
Köszi.
-
stefyY
őstag
válasz
Fritz Teufel #2180 üzenetére
Romok vannak rajta.
-
s22b900
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2176 üzenetére
Sajna kártya nélkül is nyitott hasú robot...
-
s22b900
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2085 üzenetére
Bocsánat, hogy még mindig a full resettel bohóckodok, de sehogy se sikerül rávennem a készüléket erre. Ha belépek a power+hangerő(+)-al akkor csak nyitott hasú robot, de semmi menü... Azt írtad, hogy ki kell venni a belső SD kártyát? Akkor most ehhez szét kell szedni a készüléket? Vagy van valami más megoldás?
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2172 üzenetére
Gadmei 11.28 Antutu: 8600, Gadmei 10.11 Antutu 9700. Ügyes!
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2170 üzenetére
Tényleg az a leggyorsabb (mármint a phantom), de annak meg a launcherét utálom, megpróbálom root explolerrel a gyári launchert a phantomba rakni. Ez az új GADMEI sajnos 3Dben alulmúlja a többit az Asphalt 7 már az első pályán is túl darabos.
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #2143 üzenetére
Ahh, köszönöm. Kínaiból még fejlődnöm kell.
De a gyári honlapon miért nincsenek ezek megy egyáltalán a termék fent? Ezt nem értem...Ha ennyien lelkendeztek, hogy ilyen jó ez az új ROM, akkor én is felteszem.
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #2135 üzenetére
Ti hol találtátok meg ezt a típust a Gadmei honlapján? Most nézem, de még a típust sem találom a Products-ban nem még a frissítéseket hozzá.
Vagy nem jó helyen nézem? -
válasz
Fritz Teufel #2134 üzenetére
Amig birja dropboxom addig szabad a palya,legfeljebb utana hasznalom a myaudio felhojet,vagy googli drivot,tudod nekem is segitettek jo nehanyszor,es ugy vagyok vele ha tehetem en is segitek masoknak
A wifi hatarozottan jobb lett,sokkal tobb halozatot lat :-) az itthonitmit is stabilan erosebben a ,de az enyemben a wifi amugy is kozepesen eros volt a 2 mag dolgot még sasolom .. -
eckmester
tag
válasz
Fritz Teufel #2118 üzenetére
A build.prop-hoz érdemes hozzá nyúlni?
-
válasz
Fritz Teufel #2118 üzenetére
Koszi a linket az uj romrol
-
pedro21
tag
válasz
Fritz Teufel #2124 üzenetére
Sziasztok!
Kibróbáltam az említett 11.28-as romot. Eddigi első benyomásaim nagyon jók, a felhasználói felület gördülékenysége végre hozza az elvárt szintet, a gép gyors, akadásmentesen reagál minden műveletre. Ha lehet mondani az általam próbált romok közül (az elérhető összeset teszteltem már) kétség kívül ez a legjibban összerakott, persze ezek első benyomások( 4-5 óra használat). Az egyéb próblémákról (wifi, mag offban stb.) később írok.
-
pikkasz007
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2116 üzenetére
Decepticon :Igaz...
Nos, írtam ugye miskolciaknak is meg a Gadmeinek is. Mit gondoltok honnan kaptam hamarabb választ,Kínából vagy Miskolcról? Talált,Kína. Egy bizonyos Ben válaszolt kérdéseimre. Mintegy 135USD ellenében ő elviteti,kicserélik visszahozzák. Arra a döntésre jutottunk egy pár e-mail váltás után, hogy jobban járok ha újat veszek.
Még a magyar rész válaszát is megvárom aztán elkezdek gyűjtögetni... -
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #2117 üzenetére
Dec, fel tudnád tenni Dropboxra, vagy valahova?
Mert megszakad a letöltés a kínai oldalról... -
zsolt64555
csendes tag
válasz
frissített tartalom : a készenléti crash probléma , adja meg az egyes szám a apk video lejátszás belépő a kamera, a kép megnyúlik , a böngésző úgy tűnik hajlamos arra, hogy a nem válasz a problémára , adjunk támogatást AFA750 Gsensor 6, váltson át a HDMI médialejátszó ismételt kattintással játszani A086_ Elanne _MJPEG_1920x1080_13.8M_25fps_mp3.avi állapotjelző húzta dzsentri vagy keskeny hiba után a játékos visszatér a fő alkalmazás felület, képmegjelenítés , játék (TF kártya Video) Folyamatosan pont videofájlok gyors játék gyors lejátszás képernyő automatikusan kilép a játékos, hogy visszatérjen a fő felületen , HDMI: Váltás 720P, média lejátszó, videó lejátszási idő megjelenítése, hogy hívja fel a menüt video elégtelenség 9 több dugó a HDMI kábelt, a rendszer platform nem késztették ismét csatlakoztassa a HDMI kábel csatlakozik HDMI. 10 és kapcsoló HDMI lejátszani helyi video abnormális kilépés az a felhasználói felület megjelenítése elégedetlenséget képernyő (1080P), illetve a tartományon (720p) 11 UI , Kamera kép probléma 12, frissíti a Bluetooth eszköz, távolítsa el az UART módosítja, hogy megoldja Bluetooth kommunikáció super ha megakadályozzák készenlét 13 nyitott wifi hotspot tilos a belépés a mély alvó 14, válasszuk az USB PC csatlakozási stratégia Camera (PTP), csatlakoztassuk a számítógép automatikusan ugrik háttértár. 15, 64707 BUG készenléti ébresztést, annak valószínűsége, 2/18 fekete-fehér jelenség 16 BUG 64 706 Készenléti ébresztést vaku készenléti képernyő 17, az egyesülés javította HDMI audio probléma 18 support ZTE MF190 3G dongle
úgy értelmezem hogy kijavítottak néhány főbb problémát, mint pl. mélyalvás utáni fagyást, és a wifi problémát!
feltoljuk és kiderül!!!!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Ez egy 4.0.4-es ROM, megnéztem a build.prop-ot.
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #2089 üzenetére
Hm, good to know. Nekem is dobálja a wifit Gadmeivel ROM-mal is. Sajnos a build.prop cseréig még nem jutottam el, az még megér majd egy próbát. Ha nem oldja meg, akkor sem nagy érvágás, ez van, viszont majd a garanciális időszak végének közeledtével ez jó ürügy lesz a cserére. Akkor már nyilván ennek a készüléknek a híre is el lesz kopva, szóval valami jobba nyúlhatok így... Maybe.
-
válasz
Fritz Teufel #2098 üzenetére
Megprobalom abbol a rombol kiszedni a sys/hdmi odex,hdmi apk - t hatha ugy ra lehet venni a myaudios romot is a dual megjelenitesre.
Ui igy utolag is koszi az infot -
válasz
Fritz Teufel #2098 üzenetére
Az mit takar?
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2092 üzenetére
Mindenképpen visszaküldöm én is, csak tudni akartam hogy mit csinálnak mert ha pl. cserélik az egész tabot akkor lementenék pár dolgot...
-
zsolt64555
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2085 üzenetére
Ehez csak annyit szólnék hozzá hogy ez így nem igaz!!!
Mikor a root-ot telepítettem a recovery-ből rámásoltam az sd kártyára az 1 nevű mappába raktam bele
itt az a lényeg hogy a rom ne legyen kint a gyökérbe a kártyán!
tehát működik behelyezett sd vel is!az internal sd kártya tudtommal a tablet belső memóriája, az external sd pedeig amit beleraksz!!!
"lásd root explorer"
-
s22b900
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2076 üzenetére
A wipe/FR elméletileg a Hangerő (+) és a Power egyidejű nyomvatartásával érhető el... De nálam csak egy nyitott hasú robot lesz látható és pár másodperc múlva újraindul... Ilyenkor lehet valamit még tenni?
-
h_and
tag
válasz
Fritz Teufel #1971 üzenetére
Nem csoda ennyi hiba után. Én egy hete vittem vissza, mivel a wifi továbbra is gyenge, az akksi meg két órát bírja böngészéssel. Mikor megjegyeztem, hogy "hallottam, hogy ez típushiba, sokat hoztak vissza", jöttek a szokásos dumával, hogy "a fórumoknak nem szabad hinni, mert oda csak az ír, aki elégedetlen."
-
válasz
Fritz Teufel #1950 üzenetére
Szerinted mi lenne ha ennek a builprop-ját másolnám be a myaudios helyére ,ha kezeim közé kapom végre a kütyüt lehet hogy rápróbálok majd...
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #1950 üzenetére
Igazááábóóól jó volna, ha már a 4.2-est raknák rá, ha ilyen lassúak
abban már van lényegi újítás is legalább
-
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #1948 üzenetére
Hátha orvosolná a mag gondokat.
-
válasz
Fritz Teufel #1940 üzenetére
Szerinted ennek mennyi valóság alapja lehet [link] ?
-
royalka
őstag
válasz
Fritz Teufel #1940 üzenetére
Azzal az indokkal cseréled hogy dobja a wifit? Mennyi ideje van nállad?
-
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #1936 üzenetére
Igen kipróbáltam én is, nem vaktában beszélek.
A dropboxos tárhelyen fent volt tudtommal.(9.23)
Hacsak nem valami apró módosítás van benne, mert a build szám 9.23-as volt.(myaudio honlapról letöltött)
De lényegtelen mert a mag-problémát nem oldotta meg, ezért gondolom, hogy ugyanaz, mint ami eddig is volt csak már tőlük is le lehet tölteni.
Üdv. -
Fairplays
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #1936 üzenetére
Na és mi a tapasztalatod az új rommal? Lehet ma én is felrakom....
-
krokk
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1931 üzenetére
Elvileg ciprusiak... az oldaluk is ezt írja, meg valamelyik cikkben is ezt olvastam. Bár lehet, hogy ennek ellenére csehek
Tudom még mindig off, de azért annyit még írnék, hogy én se játszani akarok rajta, netezésre lenne főleg. De valahogy még mindig inkább a play és nem az ips panel miatt. Illetve még gondolkozom a wayteq xtab 70dc-n. Igazából lehet netezésre az is ugyanilyen jó lenne. Még alszok rá egyet kettőt
Na visszaadom a szót a MyAudio Tablet 8 808DCC -nek -
waterphone
tag
válasz
Fritz Teufel #1910 üzenetére
Teljesen érthető, hogy váltani akarsz ezek után.
Azt még elárulhatnád, hogy pl. a Concorde Play Tabhoz képest mennyiben érzed
jobb választásnak a Prestigo tabletet? A prestigio drágább 7-8 ezer Ft-vel, de ugye van néhány plusz amit adnak hozzá + nagyobb a aksi. Viszont a kijelző ott is csak TFT.
Szóval mi az ami arról győzött meg, hogy jobb választás mint a ConCorde?Tudom ez szubjektív dolog, de érdekel.
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #1909 üzenetére
Köszönöm a választ, én a cuccal ki vagyok békülve egyedül a 2. mag kelés utáni bekapcsolását kellene megoldani. Szerintem az enyém valami újabb fialás lehet mert egy videótesztben láttam hogy az accelometer használhatatlan én azzal kormányzok, meg egy két a fórumban említett hibát is megúsztam. Bluetyúk problémákra ajánlom a bluetooth file explolert amúgy.
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #1902 üzenetére
fú, neked aztán tényleg betelt a pohár.
amúgy valóban jó kis csomag, meg erős hw ez a prestigo. ami nekem ellene szólna, a kijelző felbontás és a bazi vastag káva. neked sok sikert hozzá, remélem menni fog a csere!
-
törölt tag
válasz
Fritz Teufel #1902 üzenetére
Nem is rossz!!!
-
krokk
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1886 üzenetére
Én még pont vettem volna tőlük aztán eltűnt a listáról...
Szomorúan olvasom amiket te is meg többiek is írtak korábban a sok wifi problémáról.
Most ott vagyok, hogy Concorde tab Play lesz ha már kapható lesz valamikor. (Tegnap volt alkalmam élőben kipróbálni, bár a wifire nem kérdeztem rá milyen távolt volt, de minden nagyon frankó rajta)
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #1885 üzenetére
Nem tudom.. Mióta kikapcsoltam a képernyő zárat, teljesen barátságos, gyors. Leszámítva, hogy nem kapcsol ki...
De úgy vettem észre, hogy a wifit sem dobálgatja.
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #1879 üzenetére
Oké, meglehetősen pongyolán fogalmaztam. Amúgy ebben a fórumban is igen frankón összeszedted és leírtad a #997-es hozzászólásban.
Na de ez a superuserség, azaz a root eltűnik reflash esetén, nemde?
-
waterphone
tag
válasz
Fritz Teufel #1853 üzenetére
Régóta olvasom a fórumot, mert szeretnék karácsony előtt tabletet, de egyre inkább megerősödik bennem, hogy ez nem a 808DCC lesz.
Azt hiszem a ConCorde Tab PLAY kap esélyt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest