- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdevil
aktív tag
válasz
zsolt64555 #2920 üzenetére
Bocsi, lehet védeni a tabletet, de nekem volt ilyenem.
Alig vártam, hogy elvigyék. A mag beragadás tuti gond, hiába ír ki a tesztprogi x ezer értéket, a komoly játékok belassulnak, szaggatnak, pl próbáld ki a gameloftos Wild Blood-ot, szaggat mint a fene.
Én amióta vettem egy galaxy tab 2 7.0-t azóta tükörsimán futnak a gameloftos játékok, ég és föld a kettő.
Úgyhogy lehet, hogy olcsó, de ennek meg is van az ára.
Egyébként a Samsung is 45k-re jön ki nekem, és a support, meg a rengeteg custom rom folyamatosan jön ki rá.
Ezt hívják minőségi váltásnak..... -
válasz
A nagy márkák védelmében annyit írnék hogy igen a nevet fizetjük de a supportot is a reklámokat és a fejlesztői és programozói gárdát szintén, a kinai cuccokkal meg az a baj hogy hiába gyártanak le valamit hardveres "jól" ha nincs mögötte kellő számú fejlesztői,tesztelői gárda,akkor hibák sorozatába fut bele az ember,persze vannak kivételek pl :zte,huawei,meizu,xioami ,a két első nagy cég megfeleő emberrel az utobbi 2 kis cégek de becsületes iparos munkát végeznek ,és nem csak összedobnak valamit ,aztán ha müködésre tudják bírni már mehet is a piacra.De van példa a brandeltek közt is lásd prestigio az ő forumukat nem sírják és bosszantkodják végig az emberek ,mert a cseh cég jobban utána járt a beszállítoinak,nem úgy mint 1-2 másik brand.De még ez is elmenne ha az itthoni support elérhető rugalmas és segítőkész lenne ,cáfolj meg ha nem így van ....Az én agyamat is felcseszték az elérhetetlenséggel az iszonyúan hosszú szervizidővel kb 160 napból eddig 65 szervizben,és még legyen elnéző az ember,mert nem csak az a baj hogy nem jó a készülék(mert amit ember alkot az lehet hibás is ) hanem az hogy x@rnak a fejünkre....És így tovább ...tudnám még részletezni ha muszáj ..
-
royalka
őstag
válasz
+1 a BMW nem szuzuki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest