- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikkasz007
csendes tag
Valószínű az újabb modell felvetésed. Legalábbis valami más. Nekem volt egy első generációs még nem tv2-s is ,de betört a kijelzőm. Visszaküldtem, kicserélték az lcd-t,majd visszaküldték az átvevőpontra. Hazaértem usb-bedug az meg beesett..... telefon nekik egyből,sűrű elnézéskérés részükről, és futárral küldtek harmadnapra egy újat ami már tv2-s volt. Azon eleve egy részemről nem is ismert dátumú rom volt,amit azonnal lecseréltem a előzőn fennt lévőre. Meglepetés ért mert indítás után nagyon lassan érzékelte a kijelzőt,sőt amikor képernyőzárral kapcsoltam ki utána bekapcsnál nem reagált érintésre,és csak újrarakás után volt jó.Még a myaudio oldalán fennt lévő rommal is ezt csinálta.Másik Gadmeis rommal már jó volt........???
Na mindegy azóta jó! Remélem még sokáig..... Üzemidő még nem gyengül,nekem kielégítő.Üdv.
-
pikkasz007
csendes tag
-
pikkasz007
csendes tag
Sziasztok!
Ötleteket szeretnék kapni,androidos telóról videót meg képet kellene a tabra streamelni(?) amit hdmi-n a tv-re kötve tudnék nézni. Remélem érthetően fogalmaztam. Köszönöm -
pikkasz007
csendes tag
válasz
Agent Orange #3645 üzenetére
Én úgy tudom a mediacom 870 s2 az egy az egyben gadmei e8hd. A youtube-os videókon elvileg jelly bean fut ,vagy lehet csak valami kamu?
-
pikkasz007
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=W-gW_V9LIJ8&feature=youtube_gdata_player
Ez a mediacom 870 elvileg a mienk. De mi ez a videó,meg a hasonlók? Valaki tud valamit?
-
pikkasz007
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2116 üzenetére
Decepticon :Igaz...
Nos, írtam ugye miskolciaknak is meg a Gadmeinek is. Mit gondoltok honnan kaptam hamarabb választ,Kínából vagy Miskolcról? Talált,Kína. Egy bizonyos Ben válaszolt kérdéseimre. Mintegy 135USD ellenében ő elviteti,kicserélik visszahozzák. Arra a döntésre jutottunk egy pár e-mail váltás után, hogy jobban járok ha újat veszek.
Még a magyar rész válaszát is megvárom aztán elkezdek gyűjtögetni... -
pikkasz007
csendes tag
A helyzet a következő! Kijelző reccs... Megtört,megfolyt. Bal.a.z voltam! Írtam a miskolci AC&IP központi szerviznek. Várom a válaszukat. Kíváncsi leszek lesz e még belőle tablet.Most van egy kis asztali tabom 106cm képátlóval..... Tv-vel használom. Csendes passzív médialejátszó...
-
pikkasz007
csendes tag
Sziasztok! Már egy ideje figyelgetem a fórumot 3 hete vettem a tabot,de már előtte is olvasgattam.
Összességében meg vagyok elégedve vele. Legtöbbet netezek rajta,hébe hóba egy kis játék,zenehallgatás (webrádiók,mp3)házimozin keresztüll,de filmnézésre is használom hdmi átalakító segítségével. Van amikor be se kapcsolom a nagy gépet csak rádugom a hdmi-t meg a vez nélküli egér+bill-et a tabra és a nagy tv-n netezek,csak mindezt szép csendben(hűtés zaj nélkül) és nem utolsó sorban energiatakarékosabban mint az asztalimmal. Tehát elég szépen ki van használva,napi 3-4óra folyamatos nyomkodás,ha nem akkor is a wifi állandóan bekapcsolva torrent miatt,plusz este általában egy film(kijelző nélkül,hdmi-n). Éjjel töltés másnap folyt köv.
A sok segítségnek köszönhetően amit itt olvastam a fórumon (név nélkül mkinden segítőnek köszönöm.) elég jó kis gépet sikerült varázsolni belőle. Nem bánom hogy nem egy 80 v. 100 ezres gépet vettem. Leszámítva a hibáit ami van(nekem is mégis szeret a párom :-) ) tökéletes nekem.
Jöhet egy kis feketeleves:
Kijelző:gyorsan invertálódó színek. Erre megoldás ha fekve kamerával lefelé használod,erősen programfüggő de netezni tökéletesen lehet úgy is.
Alvó mód fagyás: normál mód cpu mellett nem jelentkezik (Gadmei 10.11)
Wifi szakadozás : mióta gadmei 10.11 nálam semmi gond a wifivel.
Görgetés netezésnél: weboldalfüggő,van ahol zavaróan szaggatva görget, de finom "pöccintős" újjhasználattal javítható. :-)
Töltő: remélem egyedi más még nem írt róla. Beesett a dugó villája..... mozog a tápegységben. Ha lenne hozzá való csvarhúzóm már beragasztottam volna.
Összegezve, amit eddig már sokan mondtak ezért a pénzért megéri.Aki nem sajnál 80-at kiadni egy felsőbb kategóriásért az tegye,biztosan jobb,de ne felejtsük hogy az már duplája,baj is lenne ha nem lenne kétszer olyan jó. -
-
pikkasz007
csendes tag
válasz
Imike_80 #784 üzenetére
Sziasztok.
Nekem is ez a rom volt fennt,már csak azért is emlékszem mert 09.27.én születtem. :-) Most a gadmei van és szerintem jobb. A 09.27-es egy idő után belassult majd ha ki meg bekapcsoltam a wifit helyrejött. Szerintem ez sokkal jobb negatívumot én még nem tapasztaltam. Üdv :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest