Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Valaki azt írta ,hogy mintha ment volna ,pontosabban megjelent a bemeneti hangerő szabályzó bedugott fülesnél,az 4 pines volt emlékeim szerin ,de nem volt teljesen bedugva....Az a baj a blutyukos nem ugrik be ,mert emlékszek én is egy csomót szenvedtem a blutyukos hangfal ,rácsatlakoztatásával,csak most nem ugrik be mit is tettem,nem volt elég rákeresni és rákoppintani az eszközre hanem még valamit szöszölni kellett...
-
-
jFox
addikt
Na kipróbáltam én is egy telefonos headset-tel. Sajna semmilyen hang nem jön át.
Viszont sikerült összehoznom a külső bluetooth GPS-emet és a tab-ot. A Bluetooth GPS provider nevű programmal. Be kell még kapcsolni a Fejlesztői lehetőségek - Helyutánzatok engedélyezése menüpontot.
A G:Hu -val úgy néz ki megy, bár még csak álló helyzetben próbáltam. Majd megtesztelem valahogy menet közben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged