Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Valaki azt írta ,hogy mintha ment volna ,pontosabban megjelent a bemeneti hangerő szabályzó bedugott fülesnél,az 4 pines volt emlékeim szerin ,de nem volt teljesen bedugva....Az a baj a blutyukos nem ugrik be ,mert emlékszek én is egy csomót szenvedtem a blutyukos hangfal ,rácsatlakoztatásával,csak most nem ugrik be mit is tettem,nem volt elég rákeresni és rákoppintani az eszközre hanem még valamit szöszölni kellett...
-
-
jFox
addikt
Na kipróbáltam én is egy telefonos headset-tel. Sajna semmilyen hang nem jön át.

Viszont sikerült összehoznom a külső bluetooth GPS-emet és a tab-ot. A Bluetooth GPS provider nevű programmal. Be kell még kapcsolni a Fejlesztői lehetőségek - Helyutánzatok engedélyezése menüpontot.
A G:Hu -val úgy néz ki megy, bár még csak álló helyzetben próbáltam. Majd megtesztelem valahogy menet közben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 7. Generációs Ipad
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest